- 6 Aralık 2015
- 65
- 16
- 3
- 36
- Konu Sahibi diablo3838
-
inşallah değerler artar canım rabbim yardımcımız olsun..Kızlar aşılama yaptirdim 14. Gunu beta 0.257 cikti 2 gün Sonra bir daha yaptirdim beta 0.343 cikti yaa bu daha katlanirmi cok heyecanlandim laborant şüpheli dedi hep 0.1 cikardi ilk defa rakamlar degisti böyle başına gelipte hamile olan varmı
inşallah değerler artar canım rabbim yardımcımız olsun..
Merhaba biz de martta aşılama yaptırmak istiyoruz ama daha doktora gitmedik bizim skntlar da sznle aynı sayi cok dusuk 2 senedir hiç hamile kalmadim siz ne yaptınız ne zaman doktora gittiniz öncesinde istediği testler var miKızlar aşılama yaptirdim 14. Gunu beta 0.257 cikti 2 gün Sonra bir daha yaptirdim beta 0.343 cikti yaa bu daha katlanirmi cok heyecanlandim laborant şüpheli dedi hep 0.1 cikardi ilk defa rakamlar degisti böyle başına gelipte hamile olan varmı
Inşallah artar arzumm .Başına böyle bisey gelen var mı acaba ilk cocugum olacak ve ikinci asilamamdi bu
Mrb arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza. Bende ikinci aşılama yi 3 gün önce yaptırdım bekliyorum. Inşallah bu sefer tutar.
Merhaba arkadaşım bende düşünüyorum aşılama nerede yaptırdınız arkadaşım size tedavi ücreti ne kadara mal oldu !bilgi versen sevinirim. Rabbi,m güzel haberlerini almayı nasip etsin inş bizlerde seni merakla güzel haberlerini almayı bekleyeceğiz.
İyi günler yaptirdinmi korkulcak biseybyok.arkadaşlar martta aşılama yapılacak daha önce hamile kaldım fakat 8 haftalıkken kalbi durdu ve kürtaj oldum 1 sene oldu ama gebe kalamadım şimdi sorum ilk aşılamada gebe kalabilirmiyim aşılama işlemi nasıl oluyor bende pko hastalığı var eşiminde sperm sayısı düşük lütfen yardımcı olurmusunuz...
Hayırlısı olur inşallah bebekli Günlerimiz olsun ☺Arkadaşlar merhaba ben aramıza yeni katildim katıldığı günde n beri takip ediyorum sizleri bende geçen cuma aşılama yaptırdım gerçekten beklemesi çok zor Rabbim inşaallah kimsenin emeğini boşa çevirmez..
canım kaçıncı aşılaman acebaBenim aşılama tutmadı yine. Bu ay tüp bebek düşünüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?