aşılama

melek2014

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2014
238
48
18
33
Merhaba ben 24 yasindayim 3. Asilamami oldum cok korkuyorum 07.03 de oldum beklemedeyim benim gibi bu ay asilama olan varmi birlikte gun sayalim

Ben de şimdi hastaneden geldim.İlk aşılamamı oldum.Sizde sorun nedir?Bizimki morfoloji

İnşallah.Kendimi umutlandırmamaya çalışıyorum.Olursa sürpriz olsun.Aşılamaya çok güvenim yok çünkü.Eltim polikistik overli.Bir çocuğu var.Geçen ikincisine hamile kaldı bayadır istiyordu.Düştü sonra.Demek istediğim pko çok fazla sorun oluşturmuyor bence.

bende 5 marta 3. aşılamamı yaptırdım
Nasilsin nasil gidiyo benim bugun seffaf akintim basladi gergun kasik agrisi yasadim ama bugun daha bi farkli cekilme gibi bi anda batiyo aksam yakin mesafeye arabayla gittim 3 saattir migde bulantim gecmiyo hayirlisi insallah belirtidir

Nasilsin nasil gidiyo benim bugun seffaf akintim basladi gergun kasik agrisi yasadim ama bugun daha bi farkli cekilme gibi bi anda batiyo aksam yakin mesafeye arabayla gittim 3 saattir migde bulantim gecmiyo hayirlisi insallah belirtidir
ben dün adet oldum. önceki aşılamalarımda çamur gibi kanamam olmuştu. ama şimdi bişey gelmiyo peçeteye silince sadece oda kan gibide değil tam. hafif karın ağrısı var. böyle oluncada hala ümitleniyorum işte :mad:

ben dün adet oldum. önceki aşılamalarımda çamur gibi kanamam olmuştu. ama şimdi bişey gelmiyo peçeteye silince sadece oda kan gibide değil tam. hafif karın ağrısı var. böyle oluncada hala ümitleniyorum işte :mad:
Ama neden bukadar erkenki :( adetinin kacinci gunu asilama oldun insallah yerlesme kanamasidir

evde bile idrar testi yapsan çıkar yada kan testi ile birşey var mı yokmu öğrenmelisin düşük tehlikesinde de hafif kanama olabiliyor belki progestan kullanımınızı arttırırlar.

evde bile idrar testi yapsan çıkar yada kan testi ile birşey var mı yokmu öğrenmelisin düşük tehlikesinde de hafif kanama olabiliyor belki progestan kullanımınızı arttırırlar.
cuma günü doktor kontrolüm vardı zaten. kan testi sonucu 1.16 çıktı. adetim başladı 2 gün doğru düzgün gelmedi, 3. gün anca geldi. hep bu ilaçlar düzeni bozuyo :KK43:

Merhabalar! Bende yeni üye oldum 09.03.2016 da ilk aşılamami yaptırdım çarşamba günü kan tahlili yaptıracağım cok heyecanlı yım umitlenmek istemiyorum sonradan uzulmeyeyim :( diye ama bende cok istiyorum Hepimiz insallah tez zamanda yaşarız annelik duygusunu :)

Bugün 13. Günüm ama benden biraz karin ağrısı belimde ağrı ve çok gazım var cok merak ediyorum günler geçmiyor gibi geliyor insallah tüm isteyenlerle beraber bende hayırlı haberler alırım ayrıca benim daha once 2 tane düşüğüm oldu korkuyorum o yüzden ;(

Bugün 13. Günüm ama benden biraz karin ağrısı belimde ağrı ve çok gazım var cok merak ediyorum günler geçmiyor gibi geliyor insallah tüm isteyenlerle beraber bende hayırlı haberler alırım ayrıca benim daha once 2 tane düşüğüm oldu korkuyorum o yüzden ;(
Allah insallah pozitifi gosterir bize buay

Merhaba arkadaşlar
aşılama nasıl yapılıyor ,doktora kaç kere gidiliyor ve toplam üzreti ne oluyor ?
Aydınlatırsanız sevinirim..
hsg oldum çok şükür temiz çıktı 2 ay kendiliğinden olmasını bekleyelim dedik pco var ve eşimin sperm sayı ve hızında düşüklük var 3.ayımızda aşılama olur dedik ama bilgim yok

Merhaba arkadaşlar
aşılama nasıl yapılıyor ,doktora kaç kere gidiliyor ve toplam üzreti ne oluyor ?
Aydınlatırsanız sevinirim..
hsg oldum çok şükür temiz çıktı 2 ay kendiliğinden olmasını bekleyelim dedik pco var ve eşimin sperm sayı ve hızında düşüklük var 3.ayımızda aşılama olur dedik ama bilgim yok
Fiyati eger ozelde yaptircaksaniz hastaneye gore degisr devlet hastanelerinde ucretsiz sadece ilac parasi veriliyor

Back
X