Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olsun insallah bu sefer pozitifi goruruzbende 5 marta 3. aşılamamı yaptırdım
İnsallah guzel haberler alirsin polikistik over var bendeBen de şimdi hastaneden geldim.İlk aşılamamı oldum.Sizde sorun nedir?Bizimki morfoloji
Pko bize gorunen bi sebep sadece Allahin belirttigi zamani bekliyoruz sadeceBen hiç kalamadım daha.
Nasilsin nasil gidiyo benim bugun seffaf akintim basladi gergun kasik agrisi yasadim ama bugun daha bi farkli cekilme gibi bi anda batiyo aksam yakin mesafeye arabayla gittim 3 saattir migde bulantim gecmiyo hayirlisi insallah belirtidirbende 5 marta 3. aşılamamı yaptırdım
ben dün adet oldum. önceki aşılamalarımda çamur gibi kanamam olmuştu. ama şimdi bişey gelmiyo peçeteye silince sadece oda kan gibide değil tam. hafif karın ağrısı var. böyle oluncada hala ümitleniyorum işteNasilsin nasil gidiyo benim bugun seffaf akintim basladi gergun kasik agrisi yasadim ama bugun daha bi farkli cekilme gibi bi anda batiyo aksam yakin mesafeye arabayla gittim 3 saattir migde bulantim gecmiyo hayirlisi insallah belirtidir
Ama neden bukadar erkenkiben dün adet oldum. önceki aşılamalarımda çamur gibi kanamam olmuştu. ama şimdi bişey gelmiyo peçeteye silince sadece oda kan gibide değil tam. hafif karın ağrısı var. böyle oluncada hala ümitleniyorum işte![]()
evde bile idrar testi yapsan çıkar yada kan testi ile birşey var mı yokmu öğrenmelisin düşük tehlikesinde de hafif kanama olabiliyor belki progestan kullanımınızı arttırırlar.ben dün adet oldum. önceki aşılamalarımda çamur gibi kanamam olmuştu. ama şimdi bişey gelmiyo peçeteye silince sadece oda kan gibide değil tam. hafif karın ağrısı var. böyle oluncada hala ümitleniyorum işte![]()
adetin 14. günü aşılama oldum. adetim sonradan söküldü zatenAma neden bukadar erkenkiadetinin kacinci gunu asilama oldun insallah yerlesme kanamasidir
cuma günü doktor kontrolüm vardı zaten. kan testi sonucu 1.16 çıktı. adetim başladı 2 gün doğru düzgün gelmedi, 3. gün anca geldi. hep bu ilaçlar düzeni bozuyoevde bile idrar testi yapsan çıkar yada kan testi ile birşey var mı yokmu öğrenmelisin düşük tehlikesinde de hafif kanama olabiliyor belki progestan kullanımınızı arttırırlar.
adetin 14. günü aşılama oldum. adetim sonradan söküldü zaten
Aslinda asilama gunun gayet guzel ama erken adet olmussun hayirlisi olsun insallah bende adet olmazsam sali test gunumadetin 14. günü aşılama oldum. adetim sonradan söküldü zaten
Allah insallah pozitifi gosterir bize buayBugün 13. Günüm ama benden biraz karin ağrısı belimde ağrı ve çok gazım var cok merak ediyorum günler geçmiyor gibi geliyor insallah tüm isteyenlerle beraber bende hayırlı haberler alırım ayrıca benim daha once 2 tane düşüğüm oldu korkuyorum o yüzden ;(
Fiyati eger ozelde yaptircaksaniz hastaneye gore degisr devlet hastanelerinde ucretsiz sadece ilac parasi veriliyorMerhaba arkadaşlar
aşılama nasıl yapılıyor ,doktora kaç kere gidiliyor ve toplam üzreti ne oluyor ?
Aydınlatırsanız sevinirim..
hsg oldum çok şükür temiz çıktı 2 ay kendiliğinden olmasını bekleyelim dedik pco var ve eşimin sperm sayı ve hızında düşüklük var 3.ayımızda aşılama olur dedik ama bilgim yok