aşılama

cnm senin aşılamamı tüp bebek mi. aşılamada transfer yapılmıyor benim son kontrolde biri 17 biri 14 mm sonra iki gün daha iğne kullanıp çatlama iğnesini vurdum yani iğneyi vurduğumda ne kadardı boyutu bilmiyorum. hadi bakalım inş. güzel gelişmeler olmuştur.

Aşılama canım benim ki de transfer derken spermlerin yerleştirilmesini kastettim :) cumartesi olacak benim asilama. Aşırı bi heyecan var ben de ya

İnsallah hepimis hayirli sonuclar aliriz bende bu ay tekrar asilama oldum bu 4. Oldu :( 22 si trst gunum insallah

Aşılama canım benim ki de transfer derken spermlerin yerleştirilmesini kastettim :) cumartesi olacak benim asilama. Aşırı bi heyecan var ben de ya
hadi hayırlısı cnm bu cuma bolbol dua et rabbim hayırlı olanı versin inş. yaaa o heyecan bitmiyo cnm hergün kalbin bogazında atıyo aşılamadan sonrada sonuç için heyecan başlıyor hayırlı olur inş. güzel geçer herşey

İnsallah hepimis hayirli sonuclar aliriz bende bu ay tekrar asilama oldum bu 4. Oldu :KK43: 22 si trst gunum insallah
cnm benimde test tarihim 24 dü hakkımızda hayırlısı olur inş. cnm. olmaması için bi sorununuz varmı cnm ve 4 aşılama normal mi? benim ilk aşılamam hatta ilk tedavim olmazsa tüp bebek dedi doktor vücudu yıpratmanın anlamı yok dedi bende pko var bşkada bi sorunuz yok.

cnm benimde test tarihim 24 dü hakkımız.da hayırlısı olur inş. cnm. olmaması için bi sorununuz varmı cnm ve 4 aşılama normal mi? benim ilk aşılamam hatta ilk tedavim olmazsa tüp bebek dedi doktor vücudu yıpratmanın anlamı yok dedi bende pko var bşkada bi sorunuz yok.
Bendede pko var benim doktorumda yasin genc tup bebekle seni yormaya gerek yok dedi bende aceleci davranmak istemedim sonucta Allah biliyo gun ve saatini

hadi hayırlısı cnm bu cuma bolbol dua et rabbim hayırlı olanı versin inş. yaaa o heyecan bitmiyo cnm hergün kalbin bogazında atıyo aşılamadan sonrada sonuç için heyecan başlıyor hayırlı olur inş. güzel geçer herşey
Bugün oldum asilamami ama aşırı ağrı var normalmi sancidan duramiyorum :(

Bugün oldum asilamami ama aşırı ağrı var normalmi sancidan duramiyorum :KK43:
canım geçmiş olsun inşallah tutar aşılaman bende bu hafta adetim başlayınca gideceğim dr a
sana bişey sormak istiyorum spekulum büyük olanımı kullandı dr ince olanımı acaba muayne korkum varda biraz:)

canım geçmiş olsun inşallah tutar aşılaman bende bu hafta adetim başlayınca gideceğim dr a
sana bişey sormak istiyorum spekulum büyük olanımı kullandı dr ince olanımı acaba muayne korkum varda biraz:)
Saol canım inş tutar alırız o güzel haberleri :) başımı kaldirmama izin vermedi Dr ama Dr gelmeden önce baktım masadaki aletlere hiç de ince degildi :(

Saol canım inş tutar alırız o güzel haberleri :) başımı kaldirmama izin vermedi Dr ama Dr gelmeden önce baktım masadaki aletlere hiç de ince degildi :KK43:
deme canım yaa neyse dr a anlatırım durumumu artık belki ince olanla yapar aşılamayı, sağol canım takipteyim seni güzel haberlerini bekliyorum ;)

deme canım yaa neyse dr a anlatırım durumumu artık belki ince olanla yapar aşılamayı, sağol canım takipteyim seni güzel haberlerini bekliyorum :KK66:

Hiç korkma benim gibi korkak biri bile yaptirdiysa düşün artık.aşılamaya girmeden önce uyusturup yapabilir misiniz diye bile sordum 2 dk bi işlem için.Dr gelene kadar titremekten oturduğum yer bile sallaniyodu.Allah a sukur korktuğum gibi olmadi. Doğum u ve sonrasını düşününce bunlar hicbiseymis :)

Hiç korkma benim gibi korkak biri bile yaptirdiysa düşün artık.aşılamaya girmeden önce uyusturup yapabilir misiniz diye bile sordum 2 dk bi işlem için.Dr gelene kadar titremekten oturduğum yer bile sallaniyodu.Allah a sukur korktuğum gibi olmadi. Doğum u ve sonrasını düşününce bunlar hicbiseymis :)
canım benim sağol desteğin için iyi geldi söylediklerin ben dr la knşurken bile çok heyecanlanıyorum o masaya yatma korkusundan hep :)) ilk kez olacağı için heyecan yapıyorum ama yeterki gelsin meleklerimiz onlar için değer herşeye :KK51:

Bende ilk asilamami oldum. Sadece asilama olmadan tuvalete sikisman lazim. Asilama esnasinda bir hemsire mesaneme baski uyguluyordu rahim daha net gorunsun diye. Sadece altima yapicam diye cok korktum o kadar. Hic bir aci hissetmedim. I kadar basit bi islem ki. 5 dk suruyor. Uyusturma falan yok. Gayet basit. 22nisanda sonuc belli olcak. Insallah herkesn gonlune gore olur. Cok heycanliyim.

Bende ilk asilamami oldum. Sadece asilama olmadan tuvalete sikisman lazim. Asilama esnasinda bir hemsire mesaneme baski uyguluyordu rahim daha net gorunsun diye. Sadece altima yapicam diye cok korktum o kadar. Hic bir aci hissetmedim. I kadar basit bi islem ki. 5 dk suruyor. Uyusturma falan yok. Gayet basit. 22nisanda sonuc belli olcak. Insallah herkesn gonlune gore olur. Cok heycanliyim.
canım inşallah tutar aşılaman bende adet dönemindeyim yarın başlanıcak tedaviye rabbim bana ve isteyen herkese nasib etsin inşallah

canım benim sağol desteğin için iyi geldi söylediklerin ben dr la knşurken bile çok heyecanlanıyorum o masaya yatma korkusundan hep :)) ilk kez olacağı için heyecan yapıyorum ama yeterki gelsin meleklerimiz onlar için değer herşeye :KK51:
Aynen canım sen gönlünü ferah tut.ve sadece 2 dk bile surmedigini dusun.ben tutremem geçsin diye dua edip durdum islem bittiğinde de pişman oldum bu muydu o kadar korktuğum şey dedim

Merhaba arkadaslar cuma test gunum ama bende hafif hafif adet belirtileri basladi sizde durumlar ne

Benimde cuma test gunum. Bende hic ümit kalmadi. Bildigin adet olucam yani. Insan kendini bilir. :(

:KK43: aynen bende oyleyim bu 4. Asilama test yapiyim gun:m cabuk gelsin telasi bile yok ilk iki asilamamda erkenden yapiyodum meraktan
Uzulme.canim demekki zamani var belki bizim istedigimiz zamanda olsa kotu bise olccak bilemeeyiz bunu dusunup avutucaz kendimizi. Allah yardimcimiz olsun.

Back
X