- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
yeni başladık ama hızlandırmak amaçlı:)
sorun yok ama hızlandırmak amaçlı istiyoruz inşallah hayırlısı:))))
Bende oyle olsun ddm ama cok guzel giden yumurtlamamın icine ettm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeni başladık ama hızlandırmak amaçlı:)
sorun yok ama hızlandırmak amaçlı istiyoruz inşallah hayırlısı:))))
Aşılama sürecini biraz anlatabilir misiniz arkadaşlar iğneden bahsetmişsiniz iğne ne için kullanılıyor aşılama ne demek nasıl oluyor tüp bebek gibi bişey mi
merhaba, evet benimde 2 yumurtam oluşuyor 5 iğne kullandım 16 mm büyümüş 3 adet daha verdi ama 2. yumurtam daha ufak inşallah büyümez dedi yani sağlıklı olan tek yumurta dedi çoğul gebelik riskli dediHayir canim anlatayim once ovulasyon ( yumurtlama) olusturucu ilac veriyo doktor.
Ideali 2 yumurta ama 3 olursa sanirim yarida kesilebiliyir.
Daha sonra yumurtalar gerekli olan buyukluge geldigi zaman igne vuruyorlar ve o yumurtalari catlatiyorlar. Bu surecte eşiniz masturbasyon yontemiyle kaba spermini boşaltiyor o spermler labaratuvar ortaminda temizleniyor.
Hastaneye gidiyosunuz ve doktor yumurtalik kanallariniza cok yakin bir yere spermleri enjekte ediyor.
Biraz dinlenip sonra rutin hayatiniza devam ediyor ve 12 gun sonra test yapip hamile olup olmadiginizi ogreniyorsunuz...
Tup bebek yumurtanin ve spermin labaratuvar ortaminda dollendirilip rahime yerlestirilme işlemi. Asilama dan farkli yani
merhaba, evet benimde 2 yumurtam oluşuyor 5 iğne kullandım 16 mm büyümüş 3 adet daha verdi ama 2. yumurtam daha ufak inşallah büyümez dedi yani sağlıklı olan tek yumurta dedi çoğul gebelik riskli dedicanım sıkıldı salı gidicem yine bakalım ne olacak sonra çatlatma ve aşılama çok heyecanlıyım benim anestezi altında olacak o kadar çok okudum ki ağrıları olanlar varmış o yüzden dr hafif bir anestezi yaparız dedi, ramazan başladı inşallah yüzü suyu hürmetine inşallah hayırlısı olur gerçekten isteyen herkese inşallah Allah verir dua ediyorum:))))) sevgiler
Canım cevap vermek için geç kalmış da olabilirim ama yazmak istedim. Doktora 21 haziran da gittim ancak randevu bulabilmiştim. 350 TL ödedim. Smear testine 70 TL ödedim. Adet olunca ara dedi. Adetin ikinci günü puregon iğne başladık 9 gün kullandım. Puregon iğne 300 TL takip ücreti 400 TL ödedim. Yedinci gün merioanal iğne verdi. 3 kutu 100 TL. Bugün 11.Gün iki merioanal daha aldık 65 TL. Ayrıca ovitrelle 65 TL ve chromon adlı bir iğne 30 TL. Aşılama merkezine 750 TL doktora 500 TL vereceğiz. Aşılama Çarşamba günü olacak. Bakalım daha be kadar vereceğiz.Doktor femara verdi ama tsh ve prolaktinim yuksek oldugu icin başlamadim. Artik hormon almak istemiyorum dedikce doktorlar hormon veriyor bizde eşimle hormon alacaksam bari aşılama deneyelim dedik...
Kızlar şimdi özel hastanede aşılamanın maliyeti evet degisiyor ama siz ne kadara yaptırdınız ?
Ve devlet hastaneleri aşılama yapıyor mu ? Yapıyor diye duydum sizce devlet hastanesimi özel hastane mi ???
merhaba hanımlar 20 yaşındayım evliyim 1 senelik bugün aşılamam yapılalı 6 gün oldu crinone adlı bi krem verdiler hergün onu kullanıyorum sabahları yaptırmış olanlarda ilk 1 haftada ne gibi belirtiler oldu anlatabilirmisiniz
Canım cevap vermek için geç kalmış da olabilirim ama yazmak istedim. Doktora 21 haziran da gittim ancak randevu bulabilmiştim. 350 TL ödedim. Smear testine 70 TL ödedim. Adet olunca ara dedi. Adetin ikinci günü puregon iğne başladık 9 gün kullandım. Puregon iğne 300 TL takip ücreti 400 TL ödedim. Yedinci gün merioanal iğne verdi. 3 kutu 100 TL. Bugün 11.Gün iki merioanal daha aldık 65 TL. Ayrıca ovitrelle 65 TL ve chromon adlı bir iğne 30 TL. Aşılama merkezine 750 TL doktora 500 TL vereceğiz. Aşılama Çarşamba günü olacak. Bakalım daha be kadar vereceğiz.
Hayır canım devlet hastanesi düşünmedim. Bilgim yok. Ama doktorunuza güveniyorsanız devam edin elbette hem belki fiyatlar da daha düşer.Ben daha olmadim. Yanliz ben asilamayi devlet hastanesinde olmak.istiyorum cnku doktorum orda ve onu cok seviyorum cok ilgili bir doktor. Hic arastirdinizmi devlet hastanelerinde nasil oluyo ve ne kadar ucreti
Hayır canım devlet hastanesi düşünmedim. Bilgim yok. Ama doktorunuza güveniyorsanız devam edin elbette hem belki fiyatlar da daha düşer.
Sağol abla dediğin gibi yaparım cumartesi 14 günüm doluyor hayırlısı olsun AllahtanPink_Butterfly92
Ben daha olmadim. Yanliz ben asilamayi devlet hastanesinde olmak.istiyorum cnku doktorum orda ve onu cok seviyorum cok ilgili bir doktor. Hic arastirdinizmi devlet hastanelerinde nasil oluyo ve ne kadar ucreti
Kızlar aşılama oldu bu sabah. Şimdi bekleme evresi başladı.
İnşallah hepimiz için hayırlı haberler olsun. Tecrübeli arkadaşlar karnımda şişlik ve kasıklarımda gerginlik var kalkıp yürüyünce batma şeklinde sancım oluyor.Hayırlı sonuç alırsınız İnşallah
İnşallah hepimiz için hayırlı haberler olsun. Tecrübeli arkadaşlar karnımda şişlik ve kasıklarımda gerginlik var kalkıp yürüyünce batma şeklinde sancım oluyor.
Doğrudur Canım. İnşallah Allah isteyen herkese kısmet eder içinde de bana.Ovitrella iğnedendir sanırım.
Aşılama yaptırmadım ama daha önce 7 kere çatlatma iğnesi kullandım.Beliritler aynıydı
Hayırlı sonuç alırsınız İnşallah