Aşılama Aşılama ???

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 681660" data-quote="Kilim ve tohum" data-source="post: 47259159" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=47259159" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-47259159">Kilim ve tohum .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Kızlar aşılama oldu bu sabah. Şimdi bekleme evresi başladı. </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> Hayirli olsun cnm bence hic dusunmemeye calis cunku stres etkiliyor bu donemi.. <br /> Hakkinda hayirlisi cok ilac verdilermi sana ilaclardan nefret ediyorum</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 668930" data-quote="Love_angell" data-source="post: 47267290" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=47267290" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-47267290">Love_angell .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Hayirli olsun cnm bence hic dusunmemeye calis cunku stres etkiliyor bu donemi..<br /> Hakkinda hayirlisi cok ilac verdilermi sana ilaclardan nefret ediyorum </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Sağol canım Allah isteyen herkese versin içinde de bana inşallah. Kafama takmamaya çalışıyorum. Elimden geldikçe tabi. Kuzum evet ilaç veriyorlar. Benimki sebepsiz inertilite. Eşimde de bende de sorun yok ama madem hormon ilaçları alıyorum biz aşılama olsun diye düşündük. Adetin ikinci gününden 11. Gününe kadar puregon iğne kullandım. Adetin 7. Gününden 11, güne kadar da merional iğne eşlik etti. Sonra çatlatma iğnesi kullandım Can&#039;ım.</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 681660" data-quote="Kilim ve tohum" data-source="post: 47279023" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=47279023" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-47279023">Kilim ve tohum .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Sağol canım Allah isteyen herkese versin içinde de bana inşallah. Kafama takmamaya çalışıyorum. Elimden geldikçe tabi. Kuzum evet ilaç veriyorlar. Benimki sebepsiz inertilite. Eşimde de bende de sorun yok ama madem hormon ilaçları alıyorum biz aşılama olsun diye düşündük. Adetin ikinci gününden 11. Gününe kadar puregon iğne kullandım. Adetin 7. Gününden 11, güne kadar da merional iğne eşlik etti. Sonra çatlatma iğnesi kullandım Can&#039;ım. </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> Offf ilaclar mahfediyo insani ya. Peki mesela benim dogal yollardan yumurtam olusuyor sadece catlatma ignesi vurulsam.</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 668930" data-quote="Love_angell" data-source="post: 47280372" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=47280372" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-47280372">Love_angell .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Offf ilaclar mahfediyo insani ya. Peki mesela benim dogal yollardan yumurtam olusuyor sadece catlatma ignesi vurulsam. </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Ben de iki ay öyle denedim canım sma doktorlar şansı arttırmak istiyorlar. İlk üç ay ben gerek duymadım çünkü yumurta oluşuyor gelişiyor çatlıuor bende de çok şükür sorun yoktu.</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 681660" data-quote="Kilim ve tohum" data-source="post: 47266792" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=47266792" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-47266792">Kilim ve tohum .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Doğrudur Canım. İnşallah Allah isteyen herkese kısmet eder içinde de bana. </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> <br /> <b><i>amin canım İnşallah</i></b></div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 681660" data-quote="Kilim ve tohum" data-source="post: 47281614" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=47281614" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-47281614">Kilim ve tohum .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Ben de iki ay öyle denedim canım sma doktorlar şansı arttırmak istiyorlar. İlk üç ay ben gerek duymadım çünkü yumurta oluşuyor gelişiyor çatlıuor bende de çok şükür sorun yoktu. </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> Şansi arttirmak istiyor olmalarini anliyorum ama o ilaclar beni mahfediyor cok sinirli agresif berbatt. Mesela klomen kullandigim ay sancidan oluyorum boyle nasil aklimdan cikaricam ki hamileligi. Ama dogal yumurtam gelissse asilama olsam ilac ve hormin almadigim icin belki de agri galan cekmicem sonrasinda kafam rahat olacak</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 668930" data-quote="Love_angell" data-source="post: 47297968" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=47297968" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-47297968">Love_angell .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Şansi arttirmak istiyor olmalarini anliyorum ama o ilaclar beni mahfediyor cok sinirli agresif berbatt. Mesela klomen kullandigim ay sancidan oluyorum boyle nasil aklimdan cikaricam ki hamileligi. Ama dogal yumurtam gelissse asilama olsam ilac ve hormin almadigim icin belki de agri galan cekmicem sonrasinda kafam rahat olacak </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Evet Can&#039;ım sana çok hak veriyorum böylece vücudun da rahat olacak ayrıca beklentin de az olacak.</div>

<div class="bbWrapper">Benim iki gündür adet olacakmışım gibi Ağrrım var. Ayrıca da. Göğüste hassasiyet. Kızlar bilen tecrübeli biri yardım etsin lütfen.</div>

Back