Aşılama

Eee adam ordan ekmek kazanıyor ne yapsın tabiki tüp bebek dicek. İnsanlar otuz yaşında bekarlar artık yaşında bişey yok azcık oluruna bırak bakalım

Tekrarlayan düsükler tupleri tikayabiliyormus kizlar pespese 2 düşük yapan arkadaşlar ((ben gibi)) tutunduklari yerdeki tupu tikayabiliyormus bilginiz olsun once hsg cektirip öyle cocuk düşünün derim benden söylemesi

Yazılanların hepsini 2 konuda da okudum Canımm ama ben kendimde o gücü görmüyorum hsg çekilebilmem için anestezi hatta komple uyutmaları lazım beni 2 düşük yaptım evet ama ya tıkalı değilse ve o acıyı boşuna çekersek usg de falan anlaşılmaz mı ki bu olay kafam çok karıştı Zaman herşeyin ilacı inşallah bunlara gerek kalmadan sağlıcakla alırız Bebişleri kucağımıza

Eee adam ordan ekmek kazanıyor ne yapsın tabiki tüp bebek dicek. İnsanlar otuz yaşında bekarlar artık yaşında bişey yok azcık oluruna bırak bakalım
Canim günaydın bilgin var midir bilmiyorum ama
1.bende senin gibiydim asiri hassasim cit kirildim yani dokunmasa dokundu derim hele vajinal muayene tam bir kabuss benim için o spekulum aletini taktiramiyirum bile düşün ama ben anestesiz çektirdim üstelik devlette o kadar korktum ki yazilanlari okuduğumda dedim oldursem yaptirmam ama tum cesaretimi toplayip gittim hicc ya bu mu dedim hepi topu 5 dk ondada toplam aci 1 2 dk tabi aci denirse o kadar hafif ki ben daha baslamadilar diye tahmin etmistim üstelik aci esigim cok yüksek mutlaka yaptir 2 düşük benimde 1 düşüktü yaptirdim

2.Sen dua ette acik ciksin tek ben ilk hsg de bosa giriyorum kendime eziyet demistim o kadar emindim ki cunku gebw kalabiliyirdum sirf doktor istedi diye istemeye istemeye yaptirdim.Sonuc sol tup tikali icti üstelik 2 gebeligimde sol taraftaydi. Hsg doktoru 2 düşük yapmissin o da soldaymis tupunu tikamis dedi beynimden vurulmusa döndüm inanir misin bittiğinde beynimden asagi kaynar sular döküldü bittigine sevinemedim sadecw girmek için girecektim sonuc oyle olmadine yapacagim simdi ben dedim

3.yok canim tuplerine bakilmasi sart onunda tek caresi Hsg inan bak bana guven ben yaptirdiysam herkes yaptırır mutlaka yaptir anestezili yaptir hiccc sorun degil ama lütfen rica ediyorum yaptir doktor bana kesinlikle normal yolla kalamazsin olurda o da solu dollerse tupunu almak zorunda kaliriz dedi düşün o an benim psikoljimi hicbir problem yok esimun soerm testi olsun benim yumurtlama fsh vs.tum testlerim hicbirinde birsey yok ama önümdeki engel sol tupumun tikalu olusu düşün ne kadar üzdü beni Allah ne verirse Hayilrlisini versin once saglik canim

4.dedigin gibi insallah hicbirisine gerek kalmadan dogal yoldan kalirsin ama bendwn ornek al kalabilirsin ama yine düşer yada kurtaj diyor bu daha mu iyi lutfennn gitt yaptir sonra bebis düşün beni dinle bak inan pisman olmazsin zor degil nolur yaptir

Sağol Canımm ilgin için dr la görüştüm senin olayın farklı düşükler normal parça da yok tüplerinde tıkanma söz konusu değil öyle birşey olursa gebe kalamazsın sen kan pıhtılaşması testi yaptır ve eşinde siperm kalitesini ölçtürsün dedi bebeğin gelişememesi oluşamaması nın sebebi genelde bunlar dedi Ünv hastanesine gitcem bi 10 gün sonra inşallah sebebi bulunur ta tedavisi neyse o nu uygularız bişey çıkmazsa ne yaparım onu düşünüyorum

O zaman sen doktorunu dinle canim ana benimde gebe kalıyorum ama devami gelmiyordu ilerleyemiyorum anlatmistim benim 2 düşük pespese oldugu için tüpü tıkamış o yuzden tek tup kaldigi için direk asilama dedi hakkında neyse hayırlısı o olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…