• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama8

gecemavisiii31

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
1
Öncelikle merhaba kızlar size bir fikir almak istiyorum bugün aşılamamın sekizinci günü ve ben beşinci günü test yaptım çok silik çıktı hani belli belirsiz bugün sekizinci günüm yaptım ve çok net bir şekilde belirgin yani ilkine göre daha belirgin daha net ve bana doktor aşamada yumurtalıkları iyi diye sadece Klemen ilaç verdi başka da bir ilaç kullanmadım sizce gebelik var mıdır lütfen dönüş yap

Öncelikle merhaba kızlar size bir fikir almak istiyorum bugün aşılamamın sekizinci günü ve ben beşinci günü test yaptım çok silik çıktı hani belli belirsiz bugün sekizinci günüm yaptım ve çok net bir şekilde belirgin yani ilkine göre daha belirgin daha net ve bana doktor aşamada yumurtalıkları iyi diye sadece Klemen ilaç verdi başka da bir ilaç kullanmadım sizce gebelik var mıdır lütfen dönüş yap
Çatlatma iğnesi kullandınız mı

Sadece bir tane onada 10 gün oldu 5 günü yaptık çok hafif belli belirsiz silik ama bugün 8 günündeyim çok net belli iki çizgi
İğnenin içinde beta var aslında ondan dolayı da çift çizgi çıkabiliyor. İnşallah gebelik çift çizgisidir ❤️

Bir kaç gün daha bekleyip kan yapın

Back
X