Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım bende bugün çatlatma iğnesi vurulacağım pazartesi aşılama kaç yumurtsn oluştu seninBende burda bekleyeyim daha yeni aşılama oldum inşallah olumlu olur![]()
1 tane oldu benim 18 mm bir tane daha vardı da o 15 mm idi o yüzden onu saymıyorumİnşallah canım bende bugün çatlatma iğnesi vurulacağım pazartesi aşılama kaç yumurtsn oluştu senin
Aaa aynıyız benimde dün gittim biri 18.5 mm diğeri 17 mm civarı dedi çatlatma iğnesi vurulucam bugün pazartesi ye belki oda yetişir dedi doktor1 tane oldu benim 18 mm bir tane daha vardı da o 15 mm idi o yüzden onu saymıyorum
Problem var mıydı canım sizde1 tane oldu benim 18 mm bir tane daha vardı da o 15 mm idi o yüzden onu saymıyorum
Pcos var ve solda küçük çikolata kistim var senin var mı sorunProblem var mıydı canım sizde
Senin ikisi de büyümüştür benim yumurtam iğneyi olmadan daha çatladı aşılama pek etkili olmadı yaniAaa aynıyız benimde dün gittim biri 18.5 mm diğeri 17 mm civarı dedi çatlatma iğnesi vurulucam bugün pazartesi ye belki oda yetişir dedi doktor
Yumurtanın çatladığını nasıl anladın peki bende korkuyorum çatlamış olabilir diye bende sorun yoktu aslında amh 0.890 ama kendim yumurta üretiyorum büyüyor çatlıyor eşimde hafif hareket azlığı var ama 2 yıldır hiç gebe kalamadımSenin ikisi de büyümüştür benim yumurtam iğneyi olmadan daha çatladı aşılama pek etkili olmadı yani
Aşılama yapmadan önce kan verdim Progesteron yüksek çıktı e2 de düşmüştü baya bunlar da çatlamadan sonra oluyor işteYumurtanın çatladığını nasıl anladın peki bende korkuyorum çatlamış olabilir diye bende sorun yoktu aslında amh 0.890 ama kendim yumurta üretiyorum büyüyor çatlıyor eşimde hafif hareket azlığı var ama 2 yıldır hiç gebe kalamadım
Olsun olacağı varsa her türlü oluyor canım çatlamadan sonra da tam denk geldiyse tutabilirAşılama yapmadan önce kan verdim Progesteron yüksek çıktı e2 de düşmüştü baya bunlar da çatlamadan sonra oluyor işte
Hayırlısı olsun devlette olduğu için birşey deme şansım yoktu bende oldum aşılamaOlsun olacağı varsa her türlü oluyor canım çatlamadan sonra da tam denk geldiyse tutabilir
Olsun canım inş tutmuştur bebişin seninledir :)Hayırlısı olsun devlette olduğu için birşey deme şansım yoktu bende oldum aşılama
2023yilinda aşılamayla hamile kaldım sağlıklı bi oğlum var.insallah hepinize pozitif görürsünuzKızlar aşılama ile ilk de hamile kalanlar var mı hadi birbirimize umut ol
Amin inş detaylı anlatır mısın kaç yumurtan oluştu ve problem var mıydı2023yilinda aşılamayla hamile kaldım sağlıklı bi oğlum var.insallah hepinize pozitif görürsünuz
Sadece çatlatma iğnesi verdiMerbaha Aşılamaya gonolf ile mi deniyorsunuz yoksa çatlatma ignesiylemi
Ben iki kere ovitrella ile denedim olmadı, bu gonolf ye başlayacaktık o daha etkili oluyormuş aşılama bu seferde tiroid çıktı oda engel oluyormuş başlayamadık inşallah sende ise yararSadece çatlatma iğnesi verdi
Ben istedim ama bana vermedi gnol f yumurtan var ovitirelle vurulacaksın sadece dedi evet canım troid engel olur ilacla dengelenebilen bişeyBe
Ben iki kere ovitrella ile denedim olmadı, bu gonolf ye başlayacaktık o daha etkili oluyormuş aşılama bu seferde tiroid çıktı oda engel oluyormuş başlayamadık inşallah sende ise yarar![]()
İnşallah guzel haberler alırsınBen istedim ama bana vermedi gnol f yumurtan var ovitirelle vurulacaksın sadece dedi evet canım troid engel olur ilacla dengelenebilen bişey