• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılamaaa

Aaa aynıyız benimde dün gittim biri 18.5 mm diğeri 17 mm civarı dedi çatlatma iğnesi vurulucam bugün pazartesi ye belki oda yetişir dedi doktor
Senin ikisi de büyümüştür benim yumurtam iğneyi olmadan daha çatladı aşılama pek etkili olmadı yani

Senin ikisi de büyümüştür benim yumurtam iğneyi olmadan daha çatladı aşılama pek etkili olmadı yani
Yumurtanın çatladığını nasıl anladın peki bende korkuyorum çatlamış olabilir diye bende sorun yoktu aslında amh 0.890 ama kendim yumurta üretiyorum büyüyor çatlıyor eşimde hafif hareket azlığı var ama 2 yıldır hiç gebe kalamadım

Yumurtanın çatladığını nasıl anladın peki bende korkuyorum çatlamış olabilir diye bende sorun yoktu aslında amh 0.890 ama kendim yumurta üretiyorum büyüyor çatlıyor eşimde hafif hareket azlığı var ama 2 yıldır hiç gebe kalamadım
Aşılama yapmadan önce kan verdim Progesteron yüksek çıktı e2 de düşmüştü baya bunlar da çatlamadan sonra oluyor işte

Be
Ben iki kere ovitrella ile denedim olmadı, bu gonolf ye başlayacaktık o daha etkili oluyormuş aşılama bu seferde tiroid çıktı oda engel oluyormuş başlayamadık inşallah sende ise yarar 🤲
Ben istedim ama bana vermedi gnol f yumurtan var ovitirelle vurulacaksın sadece dedi evet canım troid engel olur ilacla dengelenebilen bişey

Back
X