Benim de 7.günüm yakınız bayaSizin nedir son durumunuz 6. Günüm benim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de 7.günüm yakınız bayaSizin nedir son durumunuz 6. Günüm benim
Evet ağrıların varmı benim bel ağrım çok fazla bide vücut ısım yükseliyorBenim de 7.günüm yakınız baya![]()
Evet regl ağrısı gibi ağrım var idrarımı yaparken baskı oluyor belim de ağrıyor, ilk aşılaman mı?Evet ağrıların varmı benim bel ağrım çok fazla bide vücut ısım yükseliyor
Evet ilk aşılama bi yanım umutlu diğer yanım olmadı bu sefer de diyor :)Evet regl ağrısı gibi ağrım var idrarımı yaparken baskı oluyor belim de ağrıyor, ilk aşılaman mı?
Benim de ilk ve olacak gibi hissediyorum sen de iyi düşün iyi olsun olmazsa devam zaten olumlu düşünelimEvet ilk aşılama bi yanım umutlu diğer yanım olmadı bu sefer de diyor :)
İnş kuzum bebişin senledir sen neden yaptırdın aşılama problem var mıydı sebepsiz miBenim de ilk ve olacak gibi hissediyorum sen de iyi düşün iyi olsun olmazsa devam zaten olumlu düşünelimhaftaya bugün test yaparım pzt kan veririm ben
İnşallah canım benim tutsun bebişlerimizİnş kuzum bebişin senledir sen neden yaptırdın aşılama problem var mıydı sebepsiz mi
Bende sorun yoktu eşimde sayı ve hareketlilik düşüktü bide yoğunluk ama 3 ay vitaminle hareket arttı ama ileri hareketlilik %0 dı hep o yüzden doğal yolla 2 yıldır gebe kalamadımİnşallah canım benim tutsun bebişlerimizbende pcos eşimde sperm düşüklüğü vardı, doğal yollarla zor olur dedi doktorum. Sizde ne vardı
İnşallah olacak kuzumBende sorun yoktu eşimde sayı ve hareketlilik düşüktü bide yoğunluk ama 3 ay vitaminle hareket arttı ama ileri hareketlilik %0 dı hep o yüzden doğal yolla 2 yıldır gebe kalamadım
İnşallah canım aşılamada yani eşinin spermleri yıkamadan sonra düzeldi mi iyileşme oldumuİnşallah olacak kuzum![]()
Ona bakmıyorlar kuzum sadece yıkayıp koyuyprlar yani en iyilerini seçiyorlar ama ekstra bir ölçüm yapmıyorlar sayısı vs ile ilgiliİnşallah canım aşılamada yani eşinin spermleri yıkamadan sonra düzeldi mi iyileşme oldumu
Bende tr de değilim bize işlem sonrası analiz raporuda verdiler öncesi sonrası yaptılar yıkamadan önce doğal yolla imkansız denilecek kdr düşük yıkamadan sonra şans baya yükseldi %90 hareketli olduOna bakmıyorlar kuzum sadece yıkayıp koyuyprlar yani en iyilerini seçiyorlar ama ekstra bir ölçüm yapmıyorlar sayısı vs ile ilgili
Burada onu tüp bebek merkezlerinde yapıyorlar sanırım ama hastanelerde yapılmıyor, böyle bir rapor vermeleri çok iyiymiş, sen neredesin kuzuBende tr de değilim bize işlem sonrası analiz raporuda verdiler öncesi sonrası yaptılar yıkamadan önce doğal yolla imkansız denilecek kdr düşük yıkamadan sonra şans baya yükseldi %90 hareketli oldu
Makedonyadayım canım hatta biz aşılama yaptırmıcakdık sperm testi vermektense aşılama yaptıralım orda görürüz sonucu diyerek yaptırdık en sonBurada onu tüp bebek merkezlerinde yapıyorlar sanırım ama hastanelerde yapılmıyor, böyle bir rapor vermeleri çok iyiymiş, sen neredesin kuzu
Çok mantıklı olmuşMakedonyadayım canım hatta biz aşılama yaptırmıcakdık sperm testi vermektense aşılama yaptıralım orda görürüz sonucu diyerek yaptırdık en son![]()
Bakalım hayırlısı olsun güzel sonuçlar alalım inşallahÇok mantıklı olmuş![]()
İnşallah kuzumBakalım hayırlısı olsun güzel sonuçlar alalım inşallah
Valla benim kasık ağrısı felan kalmadı sadece bel var tutmadı sanırımİnşallah kuzumfarklı belirtilerin vs olursa yaz arada birlikte takip edelim
![]()
Göğüs şişkinliği falan? Belki tutunmuştur ondan kalmamıştır dur bakalım daha 1 hafta var hemen umutsuzluğa kapılmaValla benim kasık ağrısı felan kalmadı sadece bel var tutmadı sanırım
Göğüs şişkinliğim ve ucunda hassasiyet var ama sanırım onlsr progestan fitilden bu arada benim aşılama sadece çatlatma iğnesi ile oldu yumurta ilacı vermedi doktor doğal şekilde gelişti çatlatma vuruldum aşılama yapıldıGöğüs şişkinliği falan? Belki tutunmuştur ondan kalmamıştır dur bakalım daha 1 hafta var hemen umutsuzluğa kapılma