• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılamaaa

Benim de ilk ve olacak gibi hissediyorum sen de iyi düşün iyi olsun olmazsa devam zaten olumlu düşünelim🥰haftaya bugün test yaparım pzt kan veririm ben
İnş kuzum bebişin senledir sen neden yaptırdın aşılama problem var mıydı sebepsiz mi

İnşallah canım benim tutsun bebişlerimiz🥹🌸🩷 bende pcos eşimde sperm düşüklüğü vardı, doğal yollarla zor olur dedi doktorum. Sizde ne vardı
Bende sorun yoktu eşimde sayı ve hareketlilik düşüktü bide yoğunluk ama 3 ay vitaminle hareket arttı ama ileri hareketlilik %0 dı hep o yüzden doğal yolla 2 yıldır gebe kalamadım

Ona bakmıyorlar kuzum sadece yıkayıp koyuyprlar yani en iyilerini seçiyorlar ama ekstra bir ölçüm yapmıyorlar sayısı vs ile ilgili
Bende tr de değilim bize işlem sonrası analiz raporuda verdiler öncesi sonrası yaptılar yıkamadan önce doğal yolla imkansız denilecek kdr düşük yıkamadan sonra şans baya yükseldi %90 hareketli oldu

Bende tr de değilim bize işlem sonrası analiz raporuda verdiler öncesi sonrası yaptılar yıkamadan önce doğal yolla imkansız denilecek kdr düşük yıkamadan sonra şans baya yükseldi %90 hareketli oldu
Burada onu tüp bebek merkezlerinde yapıyorlar sanırım ama hastanelerde yapılmıyor, böyle bir rapor vermeleri çok iyiymiş, sen neredesin kuzu

Burada onu tüp bebek merkezlerinde yapıyorlar sanırım ama hastanelerde yapılmıyor, böyle bir rapor vermeleri çok iyiymiş, sen neredesin kuzu
Makedonyadayım canım hatta biz aşılama yaptırmıcakdık sperm testi vermektense aşılama yaptıralım orda görürüz sonucu diyerek yaptırdık en son😂

Göğüs şişkinliği falan? Belki tutunmuştur ondan kalmamıştır dur bakalım daha 1 hafta var hemen umutsuzluğa kapılma
Göğüs şişkinliğim ve ucunda hassasiyet var ama sanırım onlsr progestan fitilden bu arada benim aşılama sadece çatlatma iğnesi ile oldu yumurta ilacı vermedi doktor doğal şekilde gelişti çatlatma vuruldum aşılama yapıldı

Back
X