Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de 2. Aşılamam ve 14. Günüm. Günler geçmiyor. Belirti var mı sizdeAsilamada 12. Günüm. Icimde hem heyecan hem korku var. Ilk asilamam tutmadi. Bu 2. Asilama. Sizler ne yapiyorsunuz. Kaçıncı gününüz. Var mi belirtileriniz. Asilamasi tutanlar belirtileriniz varmiydi
Üzüldüm cnm .insallh bu kez de tutar ve hayirlisiyla kucagina alirsin insallh.Benim de ikinci aşılamada 10. Günüm ilki tuttu ama 8 Hf boş gebelik kürtaj oldum beklemedeyim günler geçmiyor gibi sanki
Surekli yemek yiyorum doymuyorum... bunun haricinde hic bir belirtim yok suanda. Sizde belirti var mi.Benim de 2. Aşılamam ve 14. Günüm. Günler geçmiyor. Belirti var mı sizde
Idrar testi aldim ama yapmaya korkuyorum yine negatif çıkar diye. Biraz daha beklemek istiyorum.12. gün de benim ilaç etkileride gitmişti yarın idrar testi ile öğrenebilirsiniz bence
Bende mide ekşimesi var. Bel ağrısı ve göğüs sizlamasi birde. Ama çokta umitlenmek istemiyorumSurekli yemek yiyorum doymuyorum... bunun haricinde hic bir belirtim yok suanda. Sizde belirti var mi.
Insallh tutmustur cnm. Yarin test yapacak misinBende mide ekşimesi var. Bel ağrısı ve göğüs sizlamasi birde. Ama çokta umitlenmek istemiyorum![]()
İnşallahInsallh tutmustur cnm. Yarin test yapacak misin
Sonuç nedirİnşallahyok Perşembe yapacağım. Dr um o gün yapmamı söyledi. Geçen ay da zaten 16. Gün oldum inşallah ogun olmazsam tabi