- 28 Ekim 2025
- 901
- 724
- 18
- 35
- Konu Sahibi beyazkasimpati
- #2.681
P
Papatyamnm
canm sen test yaptın mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba siz test yaptınız mıP Papatyamnm canm sen test yaptın mı?
Evet yaptım pozitif çok şükürMerhaba siz test yaptınız mı
Maşallah çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallahEvet yaptım pozitif çok şükür![]()
Tesekkurler darısı başınıza hep dua ediyorum isteyen herkeseMaşallah çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallahben sıfırdan Maslak Acıbademde başlamayı düşünüyorum tedaviye. Fikri olan var mı kızlar Bülent tıraş hocayla hastahaneyle ilgili
Allah razı olsun valla mesajımı görüp yazarlarsa çok çok sevinirim bendeTesekkurler darısı başınıza hep dua ediyorum isteyen herkeseben ankarada tedavi oldum istanbulu bilmiyorum arkadaşlar yardımcı olsun canım
![]()
Merhaba ben özel Gaziosmanpaşa hastanesinde tedavi oldum doktorum Murat Keskin. Çok şükür bu doktorda ilk denemede pozitifi aldıkAllah razı olsun valla mesajımı görüp yazarlarsa çok çok sevinirim bende![]()
Nerede yaptın bende ankaradayımTesekkurler darısı başınıza hep dua ediyorum isteyen herkeseben ankarada tedavi oldum istanbulu bilmiyorum arkadaşlar yardımcı olsun canım
![]()
Teşekkür ederim cevabınız için biz Urfa'da yaşıyoruz buradaki doktorumun üniversitede hocası imiş Bülent bey bizi burada hazırlayıp Bülent beyle iletişimi şekilde tedaviyi sürdürüp opu ve transfer sürecinde İstanbul'a yönlendirecek. O yüzden merak etmiştim. Rabbim size bağışlasın evladınızıMerhaba ben özel Gaziosmanpaşa hastanesinde tedavi oldum doktorum Murat Keskin. Çok şükür bu doktorda ilk denemede pozitifi aldıktavsiye ederim ama tabiki nasip kısmet her şey
![]()
Ben ikizlerimde kan sulandırıcıyı bırakmıştı artık kanama alanları bitmediğinden. Ama bu gebelikte bakalım ne olur. Bu hafta kontrol için erken haftaya doktorum viyanada o yüzden ben 5 ocakta gideceğim kontrole.Canım merhaba, benim aktif kanama olmadı dün parmak kadar geldi sonra durdu. Ama benim de öyle kanayan arkadaşlarım çok oldu ama sağlıkla aldılar kucağına. Nasip gerçekten temkinli olmak gerekli tabi ki. Bende hemen buraya yazdım küçücük de olsa. İnsan bir endişe ediyor başta. Sizde kan pıhtılaşması sorunu var mıydı ? Bir de doktor kese randevusu verdi mi ??![]()
Ben iki tedavimde de bülent hocaylaydım memnunum hatta bu gebelik takibimi onda devam etme kararımı tedavi başlarken verdim. tek pişmanlığım keşke ikizlerimde de ona gitseydimMaşallah çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallahben sıfırdan Maslak Acıbademde başlamayı düşünüyorum tedaviye. Fikri olan var mı kızlar Bülent tıraş hocayla hastahaneyle ilgili
Çok teşekkür ederim cevabınız için sağolunBen iki tedavimde de bülent hocaylaydım memnunum hatta bu gebelik takibimi onda devam etme kararımı tedavi başlarken verdim. tek pişmanlığım keşke ikizlerimde de ona gitseydim
5 hafta 4 gunluk su anda en son t+12 de 2635 cikti beta pqzartesiKaçıncı gündesiniz ?
Bende de oldu canim korkmaKızlar fitili az önce fitiki koyduktan sonra kahvrengi akıntı geldi fitilin koyma aparatının ucundada vardı. Bugün 8.günüm çok korktum ya böyle lekelenme olan var mı
Kesinlikle var inşallah sağlıkla devam etsinKızlar transfer +7. Güne göre nasıl çizgi yeni yaptım. Daha önce kimyasal yaşadığım için biraz korkuyorum![]()
inşallah koyulaşırKesinlikle var inşallah sağlıkla devam etsin
Merhaba kaçıncı gün embriyosuyduKızlar transfer +7. Güne göre nasıl çizgi yeni yaptım. Daha önce kimyasal yaşadığım için biraz korkuyorum![]()
5. Gün 6AA pgtliMerhaba kaçıncı gün embriyosuydu![]()
Çizgi var canım inşallah sağlıkla ilerlerKızlar transfer +7. Güne göre nasıl çizgi yeni yaptım. Daha önce kimyasal yaşadığım için biraz korkuyorum![]()