• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

Kasıkda böyle hafif ağrı vs var mı benim hafif bel ve kasık ağrım var arada gelip gidiyor ondan regl mi olcam diye stres oldum. İdrarda pozitif görüyorum ama bişey olsa kanama çok aktif olurdu değil mi . Pembe tarzıds olabilir sıkıntı yok dediler onada
Progesteron iğne kullanıyorsanız regl olmazsınız. Bu ağrılar normal diye biliyorum kırmızıyada dönmediyse korkmayın inşalalh pembe ve kahverengi normal

Hatta kızlar ilk tüp bebeğe başladığımda Yumurta oluşturulmadan öncesinde eşimle beraber destek alarak 3 ay takviyelerle beraber beslenmemizi değiştirdik. Eşimde sperm azlığı vardı. Ve gerçekten 3 ayın sonunda çok güzel hepsi aa kalitede embriyolar elde ettik. Yumurta toplandığı gün eşim sperm testi verdiğinde o test bile yüksek çıkmıştı çok şaşırmıştık açıkçası beslenme her şeydir

Hatta kızlar ilk tüp bebeğe başladığımda Yumurta oluşturulmadan öncesinde eşimle beraber destek alarak 3 ay takviyelerle beraber beslenmemizi değiştirdik. Eşimde sperm azlığı vardı. Ve gerçekten 3 ayın sonunda çok güzel hepsi aa kalitede embriyolar elde ettik. Yumurta toplandığı gün eşim sperm testi verdiğinde o test bile yüksek çıkmıştı çok şaşırmıştık açıkçası beslenme her şeydir
ay 3 ayım yok ki.. ama son 1 ay eşimde bende elimizden geleni yapalım inşallah :KK200: bende uzuuunca bi zaman diyetisyenle çalıştım ama çok fazla uyamadım listelere maalesef

amiinn, bunları hep aklımın bi kenarına yazıyorum çok teşekkür ederim, bende pkos olduğu için beslenme ekstra önemli sanırım benim için. bir de prolaktinim biraz yüksek, 25, inşallah bu bir engel olmaz
Bende de pcos var emin olun beslenme düzelince prolaktin düşüyor fonksiyonel tıp beslenme desteği almıştım civanperçemi çayı ve ısırgan çayı beslenme ile 10 a kadar düştü prolaktinim çok yüksek seviyelerdeydi. Hormon ilaçlarıda yükseltiyor oyüzden düşük tedaviye başlamak en iyiis

Bende de pcos var emin olun beslenme düzelince prolaktin düşüyor fonksiyonel tıp beslenme desteği almıştım civanperçemi çayı ve ısırgan çayı beslenme ile 10 a kadar düştü prolaktinim çok yüksek seviyelerdeydi. Hormon ilaçlarıda yükseltiyor oyüzden düşük tedaviye başlamak en iyiis
civanperçemi ve ısırganı nasıl kullandınız bide prolaktin yüksekliği için mi kullandınız bunları benim prolaktin 25 lh 9 fsh 4 sıkıntılı olanlar bunlardı

Kasıkda böyle hafif ağrı vs var mı benim hafif bel ve kasık ağrım var arada gelip gidiyor ondan regl mi olcam diye stres oldum. İdrarda pozitif görüyorum ama bişey olsa kanama çok aktif olurdu değil mi . Pembe tarzıds olabilir sıkıntı yok dediler onada
Hafif bel ağrım oluyor gidip geliyor canım ama zaten regli olmazsın diyorlar kullandığın ilaçlardan ötürü test günün ne zamandı ?
Umarım pozitif görürsün canım🥳🥰

ortak bir konu var kanama, arkadaşlar ben ikizlerim de üç aya kadar kanadım. Hatta bir gün dışarda dizlerime kada kan oldu gitti bebeklerim diye düşündüm ama çok şükür kaybetmemiştim. Kanama alanlarım çok fazlaydı. Bu olabilen bişi doktor kontrolü ile içinizi karartmadan takiplerinize devam edin istediğinizi sorun tabi doktorunuza ama korkmayın

Bence bakmaması daha iyi inanın benim bakıldıktan sonra bütün psikolojim bozuldu düşüncelerimi pozitif tutmakta zorlandım. Ayrıca benimde öyle fitili koyuyorum ama genelde hep çıkıyor ittirmeme rağmen doktor o emeceğini emer gerisi cıkar korkma demişti ama o zaman niye düşük cıktı kafamda deli sorular gerçekten😂😂 bence bu süreçte bişeyleri bilmeden devam etmek çok sorgulamamak psikolojik açıdan en iyisi ama tabi elde olmuyor.
Doğru diyorsunuz kendimizi bir rahat bıraksak zaten oluverecek belki de. birinci gün embriyosu transfer olanı duydum uludag tup bebekte kadının tutmuş Allah ol dedi mi olur tabi tedbirleri almamız lazım.evet işte benim de çıkıyor o korkuttu siz düşük çıktı diyince onca fitile..

Doğru diyorsunuz kendimizi bir rahat bıraksak zaten oluverecek belki de. birinci gün embriyosu transfer olanı duydum uludag tup bebekte kadının tutmuş Allah ol dedi mi olur tabi tedbirleri almamız lazım.evet işte benim de çıkıyor o korkuttu siz düşük çıktı diyince onca fitile..
Yok siz canınızı sıkmayın valla bence fitille aldığımız için kana karışması daha zor oluyor bence doktorda nolur nolmaz diye arttırdı diye düşünüyorum iğneleri. Ki dediğim gibi fitil bir süre sonra geri çıkabilir korkma emeceğini emdikten sonra kalanı vücut atar demişti ben sıkıntı olacağını sanmıyorum.

ortak bir konu var kanama, arkadaşlar ben ikizlerim de üç aya kadar kanadım. Hatta bir gün dışarda dizlerime kada kan oldu gitti bebeklerim diye düşündüm ama çok şükür kaybetmemiştim. Kanama alanlarım çok fazlaydı. Bu olabilen bişi doktor kontrolü ile içinizi karartmadan takiplerinize devam edin istediğinizi sorun tabi doktorunuza ama korkmayın
Canım merhaba, benim aktif kanama olmadı dün parmak kadar geldi sonra durdu. Ama benim de öyle kanayan arkadaşlarım çok oldu ama sağlıkla aldılar kucağına. Nasip gerçekten temkinli olmak gerekli tabi ki. Bende hemen buraya yazdım küçücük de olsa. İnsan bir endişe ediyor başta. Sizde kan pıhtılaşması sorunu var mıydı ? Bir de doktor kese randevusu verdi mi ??🫶🥹

yani böyle işte fast food yemeyeyim, dışardan yemeyeyim ne bileyim karbonhidratı keseyim gibi şeyler yapmadın mı :)
ben henüz pozitifi görmedim inşallah haftaya sonucum ama ben çay kahveyi kestim, sabahları düzenli kahvaltımı yapıyorum hep avakado ceviz gibi önerilen besinleri tüketmeye gayret ediyorum. Her gün mutlaka 1 havuç yiyorum. fast food kestim epeydir. temiz sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum açıkcası doktorum da bu şekilde önermişti. yumurta kalitesini çok etkiliyor yediklerimiz içtiklerimiz.

Yok siz canınızı sıkmayın valla bence fitille aldığımız için kana karışması daha zor oluyor bence doktorda nolur nolmaz diye arttırdı diye düşünüyorum iğneleri. Ki dediğim gibi fitil bir süre sonra geri çıkabilir korkma emeceğini emdikten sonra kalanı vücut atar demişti ben sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Siz de iy8 olun insAllah güzel haberler alalim🤲🌷

ben henüz pozitifi görmedim inşallah haftaya sonucum ama ben çay kahveyi kestim, sabahları düzenli kahvaltımı yapıyorum hep avakado ceviz gibi önerilen besinleri tüketmeye gayret ediyorum. Her gün mutlaka 1 havuç yiyorum. fast food kestim epeydir. temiz sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum açıkcası doktorum da bu şekilde önermişti. yumurta kalitesini çok etkiliyor yediklerimiz içtiklerimiz.
güzel bir pozitif haberi de sizden duyarız Allahın izniyle, bu gruptaki enerji baya güzel geldi bana, hepimiz güzel pozitifleri duyalım Allahın izniyle, bende artık fast food paketli gıda çikolata vs yi kesmeye çalışayım en iyisi

Siyahhhinci

5. Gün
2 tane

4ab
4bb

13 Aralık

05/12/2025
@beyazkasimpati

5. Gün

4ab

15 Aralık
1.deneme