• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşılamada 600 mg puregon'a rağmen tek folikü

milkabeyaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2006
388
4
96
Hatay
Merhaba doktor bey,zamanınızı fazla almamak için hemen sorumu sormak istiyorum.yaklaşık 1 yıl önce gebeliğe engel olan 2.5 cm boyutlarındaki endometriozis kistimi aldırdık.eşimde de +4 ileri hareket değeri 25 yerine 14'tü.yani ikimizdeki problemler bunlar.1 kez aşılama denedik olmadı.2.kez yeniden denedik ama bu sefer de tek folikül oluştu,600mg puregon kullanmama rağmen...sizin öneriniz nedir?aşılamanın sonucu henüz almadık,sizce şansımız var mı?3.kez aşılama önerir misiniz?ilginiz için şimdiden teşekkürler.iyi çalışmalar.

forum moderatörleri,mesajı silebilirsiniz,doktorun cevap yazacağı yok,mesajı 3nisanda yazdım,bugün 8 nisan.

merhabalar, teknik aksamalar dolayısıyla yanıtınız gecikti ama sorduğunuz sorunun cevabı aslında güncel. ben evlilik süreniz kısa yumurtlama düzensizliği var ve sperm de orta düzeyde sorun var ise 2 en fazla üç kez aşılama öneririm. çünkü devamındaki denemelerde fazlaca birşey elde edemeyiz. çoklu tekrarlayan aşılamalar sizi hem yoran hem de maddi anlada da bir süre sonra zorlayan tedaviler haline geliyor. bundan sonraki adımınız tüp bebek tedavisi olabilir. yaşınız 35ten fazlaysa hiç oyalanmayın. bir de endometriozisten bahsetmişniz ki bu da yumurtalıkların erken yaşlanmasına neden olacatır. sevgiler, bol şan.

Merhaba doktor bey,zamanınızı fazla almamak için hemen sorumu sormak istiyorum.yaklaşık 1 yıl önce gebeliğe engel olan 2.5 cm boyutlarındaki endometriozis kistimi aldırdık.eşimde de +4 ileri hareket değeri 25 yerine 14'tü.yani ikimizdeki problemler bunlar.1 kez aşılama denedik olmadı.2.kez yeniden denedik ama bu sefer de tek folikül oluştu,600mg puregon kullanmama rağmen...sizin öneriniz nedir?aşılamanın sonucu henüz almadık,sizce şansımız var mı?3.kez aşılama önerir misiniz?ilginiz için şimdiden teşekkürler.iyi çalışmalar.

Back
X