Amin amin Rabbim isteyen herkese biran önce sağlıklıca hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah,çok zorlu süreçler,sizin nasıl geçiyor ?İnşallah gebelik belirtisidir benimde bugün 3. Günüm, insan önündeki zaman geçmeyecek gibi hissediyor muş
Bilmiyorum ben şuan hiç birşey hissedemiyorum yada heveslenmek istemiyorum tam bilmiyorumAmin amin Rabbim isteyen herkese biran önce sağlıklıca hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah,çok zorlu süreçler,sizin nasıl geçiyor ?
Benim ağrım üç gün içinde geçmişti beş gündür yoktu ama dün hafif hafif sancı şeklinde bir kaç kez yaşadım alt karın ağrısı şeklinde,bugün ise sık sık yine aralıklarla sağ kasık ve belimin sağ tarafı ağrımaya başladı az önce de lavaboya gittiğimde peçete çok az açık pembe leke gördüm olmadı sanırımBilmiyorum ben şuan hiç birşey hissedemiyorum yada heveslenmek istemiyorum tam bilmiyorumbenim sağ tarafım da iki yumurta vardı aşılamadan sonra sağ tarafım daki ağrı hâlâ geçmedi tam olarak sizin ne zaman geçmişti
Yaa inşallah yerleşme kanaması falandır, daha 5 gün varmış adetinize, gerçekten rabbim evladın varlığıyla da yokluğunlada imtihan etmesin, çevrende hamile olanları görünce kıskanmıyorsun ama ister istemez imreniyor insanBenim ağrım üç gün içinde geçmişti beş gündür yoktu ama dün hafif hafif sancı şeklinde bir kaç kez yaşadım alt karın ağrısı şeklinde,bugün ise sık sık yine aralıklarla sağ kasık ve belimin sağ tarafı ağrımaya başladı az önce de lavaboya gittiğimde peçete çok az açık pembe leke gördüm olmadı sanırım
progestan kullanmıyor musunuz?Benim ağrım üç gün içinde geçmişti beş gündür yoktu ama dün hafif hafif sancı şeklinde bir kaç kez yaşadım alt karın ağrısı şeklinde,bugün ise sık sık yine aralıklarla sağ kasık ve belimin sağ tarafı ağrımaya başladı az önce de lavaboya gittiğimde peçete çok az açık pembe leke gördüm olmadı sanırım
Güzel dilekleriniz için Allah razı olsun,inşallah hepimize bir an önce hayırlısı ile hayırlı evlatlar nasip olsun.anlamadıpım şekilde iki gündür olan sağ kasık ağrım birden kesildi leke de bugün öğle saatlerinde bir kez daha oldu ama ağrım sancım yokYaa inşallah yerleşme kanaması falandır, daha 5 gün varmış adetinize, gerçekten rabbim evladın varlığıyla da yokluğunlada imtihan etmesin, çevrende hamile olanları görünce kıskanmıyorsun ama ister istemez imreniyor insa
Hayır progesteron vermedi doktorum uterus gebeliğe çok uygun demiştiprogestan kullanmıyor musunuz?
Siz umudunuzu kaybetmeyin hiçGüzel dilekleriniz için Allah razı olsun,inşallah hepimize bir an önce hayırlısı ile hayırlı evlatlar nasip olsun.anlamadıpım şekilde iki gündür olan sağ kasık ağrım birden kesildi leke de bugün öğle saatlerinde bir kez daha oldu ama ağrım sancım yok
Progestan verseydi adeti engelliyordu onun için sormuştumHayır progesteron vermedi doktorum uterus gebeliğe çok uygun demişti
Ağrımın olmaması ve lekenin azalması biraz olsun umut veriyor ama korkum daha ağır basıyor,yarın öğleden sonra kan vereyim diyorum normalde pazartesi kan verme günüm ama leke gelmeseydi sabırlı bir şekilde bekliyordum,mutlaka yazarımSiz umudunuzu kaybetmeyin hiçgelişmelerden benide haberdar edin.
Amin amin inşallah 14 yıldır uğraşıyorum,inşallah pozitif sonuç alırım da son ay son tedavim olur bu aşılama,Rabbim uğraşan isteyen hepimizin emeğinin karşılığını mutlulukla versin inşallahUmarım hamilesinizdir ve yerleşme kanaması yaşamışsınızdır
Amin inşallahAmin amin inşallah 14 yıldır uğraşıyorum,inşallah pozitif sonuç alırım da son ay son tedavim olur bu aşılama,Rabbim uğraşan isteyen hepimizin emeğinin karşılığını mutlulukla versin inşallah
Belki kanda da daha çıkmaz dualarım sizinle inşallah her namazdan sonra sizede dua ederim. Hevesiniz heyecanınız bu sefer boşa çıkmasın rabbim sizede evlat sevgisi tatdırsınAğrımın olmaması ve lekenin azalması biraz olsun umut veriyor ama korkum daha ağır basıyor,yarın öğleden sonra kan vereyim diyorum normalde pazartesi kan verme günüm ama leke gelmeseydi sabırlı bir şekilde bekliyordum,mutlaka yazarım
OlmadıBelki kanda da daha çıkmaz dualarım sizinle inşallah her namazdan sonra sizede dua ederim. Hevesiniz heyecanınız bu sefer boşa çıkmasın rabbim sizede evlat sevgisi tatdırsın
Yaa üzüldüm sizin için gerçektenOlmadıSabah kalktığımda adete dönmüş,dualarımızı eksik etmeyelim birbirimize,inşallah sizlerinki pozitif olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?