Ben 12 gün kanda 0Yüklendi mi sonucunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 12 gün kanda 0Yüklendi mi sonucunuz
Kanda 0Yüklendi mi sonucunuz
Yaa ama bugün 12. Gün değil mi 14. Günde de artış oluyormuşKanda 0
BilmiyorumYaa ama bugün 12. Gün değil mi 14. Günde de artış oluyormuş
Merhaba, gebe kaldınız mı Inshallah ?Bilmiyorumümidim yok
Hayır tutmadıMerhaba, gebe kaldınız mı Inshallah ?
Merhaba, gebe kaldınız mı Inshallah ?
Çok üzüldüm.Hayır tutmadı
Elimde gonalfden açılan iğne vardı onu kullanıyorum şuanÇok üzüldüm.şimdi hangi tedavi yapacaksiniz ?
İkinci kes aşılama mı yapacaksiniz ?Elimde gonalfden açılan iğne vardı onu kullanıyorum şuan
4İkinci kes aşılama mı yapacaksiniz ?
Doktorunuz niye 4 kere aşılama teklif ediyor? Doktorum dedi eğer 2 aşılama da gebelik olmazsa faydası yok. Şansi da yükseltmiyor. Bunu doktorunuza sor.
Hayır şöyle ben ilk aşılamamı devlette oldum ikinciyi de özelde oldum devletteki kimyasal tuttu Aralık ayında üniversiteye tüp bebeıe gittim hoca aşılama istedi yaptı tutmadı bende uzak mesafe diye gitmek istemiyorum tüp bebeğe gittiğim hoca o iki aşılamayı saymıyor kendi yaptığı aşılamayı sayıyor o yüzden bu son ki aşılamayı da elimde kalan gonalf açık iğne var o yüzden devletteki doktorumdan rica ettim yapıyorumDoktorunuz niye 4 kere aşılama teklif ediyor? Doktorum dedi eğer 2 aşılama da gebelik olmazsa faydası yok. Şansi da yükseltmiyor. Bunu doktorunuza sor.
Anladim. O zaman sana başarilar diliyorum ve umarim bu sefer tutar ve sevinç haberi burda paylaşirsın.Hayır şöyle ben ilk aşılamamı devlette oldum ikinciyi de özelde oldum devletteki kimyasal tuttu Aralık ayında üniversiteye tüp bebeıe gittim hoca aşılama istedi yaptı tutmadı bende uzak mesafe diye gitmek istemiyorum tüp bebeğe gittiğim hoca o iki aşılamayı saymıyor kendi yaptığı aşılamayı sayıyor o yüzden bu son ki aşılamayı da elimde kalan gonalf açık iğne var o yüzden devletteki doktorumdan rica ettim yapıyorum
Anladim. O zaman sana başarilar diliyorum ve umarim bu sefer tutar ve sevinç haberi burda paylaşirsın.![]()
Merhaba,
Hamile oldunuz mu inşhallah ?![]()
Evet pahalı altı üstü aşılama sperm yıkayp enjekte edeceklerIzmirde bi yerde 35 bin aldim fiyat. Pahalı mı sizce aşılama için?
Burda 60 bin aşılama 45 bin ilaçAşılamaya da 12 bin 500 verdik.kontrollerinde her kontrol 2260 TL yani baya masraflı bir süreç.bi iki denemeden snra çok zorlamamak lazım direk.tup bebek daha ihtimal yuksek