• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılamada 8 gün

Merhaba benim 2.aşılamam ilkinde çok fazla belirtim olmadı bugün 9.günüm 6ve 7 günden sonra ara ara içinden sanki ılık su dökülüyormuş gibi oluyordum bir anda idrarımı yapmışım hissi ve aşırı akıntım var su gibi resmen böyle olan var mı

Doktorunuz niye 4 kere aşılama teklif ediyor? Doktorum dedi eğer 2 aşılama da gebelik olmazsa faydası yok. Şansi da yükseltmiyor. Bunu doktorunuza sor.
Hayır şöyle ben ilk aşılamamı devlette oldum ikinciyi de özelde oldum devletteki kimyasal tuttu Aralık ayında üniversiteye tüp bebeıe gittim hoca aşılama istedi yaptı tutmadı bende uzak mesafe diye gitmek istemiyorum tüp bebeğe gittiğim hoca o iki aşılamayı saymıyor kendi yaptığı aşılamayı sayıyor o yüzden bu son ki aşılamayı da elimde kalan gonalf açık iğne var o yüzden devletteki doktorumdan rica ettim yapıyorum

Hayır şöyle ben ilk aşılamamı devlette oldum ikinciyi de özelde oldum devletteki kimyasal tuttu Aralık ayında üniversiteye tüp bebeıe gittim hoca aşılama istedi yaptı tutmadı bende uzak mesafe diye gitmek istemiyorum tüp bebeğe gittiğim hoca o iki aşılamayı saymıyor kendi yaptığı aşılamayı sayıyor o yüzden bu son ki aşılamayı da elimde kalan gonalf açık iğne var o yüzden devletteki doktorumdan rica ettim yapıyorum
Anladim. O zaman sana başarilar diliyorum ve umarim bu sefer tutar ve sevinç haberi burda paylaşirsın. 🙏🙏🙏

Izmirde bi yerde 35 bin aldim fiyat. Pahalı mı sizce aşılama için?

Back
X