• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama aşılamada anestezi veya sedasyona gerek var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar aşılamada anestezi veya sedasyona gerek var mı toplam kaç dk sürüyor tecrübeli arkadaşlar paylaşır mı?

anesteziye gerek yok canım 5 dk bile sürmüyo vajinal ultrason yapar gibi bişey, sadece bir alet var adını hatırlayamadım vajinayı bir aletle açıyolar o biraz acıtıyo hsg çektirdiysen bilirsin o zamanda takıyolar onu

Ben bugün aşılama yaptırdım. Ve giderken çok stresliydim ve korkuyordum. Bide ameliyathane kıyafetlerini giydirip sedyeye yatırdıklarında hepden tavan yaptı korkularım. Ancak asla korktuğum gibi olmadı gereksiz kasmışım kendimi. Sadece spektrumdu sanırım o aleti takarken biraz hissediyorsun ve rahatsız ama dayanılamıyacak kadar yada anestezi alacak kadar değil. Üstelik ben iğne olmakdan bile çok korkan biriyim. Çokda kısa sürüyor 5 yada 10 dakika gibi.. Sonrasında 15 dakika kadar odada yatırdılar o kadar. İşlem tamam şimdi sonucunu bekliyorum :72:

Back
X