Aşılama Aşılamada başarı şansı nasıl arttırılır?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr kandilinizz ve cumanız mübarek olsunn dualarımızz kabul olsun inşallah..

tatlım ben o konuda hayır yapmış gibi görmüyorum kendimi, zaten elimde fazla olan iğnelerdi birinin işine yaradı bu olay bu, orada anlatmak istediğim şey bizim gibi bebek için uğraşan insanların arasında oluşan o tuhaf bağdı, aynı şekilde burdada bu geçerli hiçbirmiz birbirimizi tanımıyoruz lakin, dualar ediyoruz birbirimiz için, merak ediyoruz ,heyecanlanıyoruz, üzülüyoruz, güzel olan şey bu, bunu anlatmaktaki maksadımda buna bir örnek vermekti. yoksa iki iğnenin bir önemi olamaz zaten onlara denk gelmesydi çöpe gidecekti vesile oldu onlara gitti,

canım benim saolasın inşallah olur, olmazsada zaten yaza kadar ara vericem, geçensene bi telafi programına başlamıştım şimdide son dönemi ,stajım var , o yüzden dr.a gidecek bir vaktim olmayacak hemde bu 4,5 ay banada iyi gelecek dinlenmiş olurum.

sağol canım umürım tutar hepimizinki ALLAH herseyin hayırlısını versin dikkat etmem gereken birsey varmı asılama asamasında varsa söyleyin kızlar:):)

Söylemek istediğini anladım canım:)Hepinizin kandili kutlu olsun birbirimize bol bol dua edelim:)

amin canım tez vakitte kucaklarımız dolsun inşallah.. hepimize duacıyım bu gece ..

amin canım.kızlar herkes birbirine dua etsin bugün lütfen çünkü duaların makbülü bir kulun diğerine ettiği duaymış.

evet bu gece duaların geri çevrilmediği bir gece Allah hepimizin dualarını kabul etsin.

Kızlar liste yapıyoruz aşılama yaptıranlar listeye adını yazdırmak isteyenler beklenen adet tarihini yazarsa ilk sayfadaki listemize eklerim

aranıza bende yeni katıldım. bizde aşılama yapmayı düşünüyoruz fakat öncesinde doktorum hsg çekmemizi istedi bende çok korkuyorum ağrılı acılı oluyomuş diye duydumda sizinkiler nasıl geçti inanın benim için çok önemli cevaplarsanız çok sevinicem

canım hiç korkma.biraz acı verir elbette ama dayanılmayacak gibi bir şey değil.benim mesela gayet iyi geçmişti.hiç korktuğum gibi olmadı.ön yargılı şekilde gitmeme rağmen zorlanmadım.zaten doktorum bana işleme gelmeden bir iki saat önce içmem için antibiyotik ve ağrı kesici yazmıştı.onları içip gittim işlem sonrası eve geldiğimdede yatmadan önce bir ağrı kesici daha aldım . yalnız o gün çok çok hafif akıntı şeklinde kanama oldu.başkada bir sorun yaşamadım

Kizlar sizin asılama öncesi kullandığınız 5 günlük iğne veya ilaclar bel ağrısı veya kasık ağrısı yaptımı birde benim persembe bakacak yumurta gelismis mi diye muhtemelen cuma yapar demi asılamayı?Son sorum dikkat etmem gereken bir konu var mı?

Kızlar liste yapıyoruz aşılama yaptıranlar listeye adını yazdırmak isteyenler beklenen adet tarihini yazarsa ilk sayfadaki listemize eklerim

tatlım benim aşılamadan 14 gün sonrası, şubat 17 ye geliyor

ben anestezi ile çektirdim dolayısyla hiçbirşey hissetmedim, 15 dk lık hafif bir anestezi veriyorlar, gözünü açıyorsun bitmiş bile çok rahattı

benim herhangi bir ağrım olmadı, bu aşılamamda sonrasındada ağrı sızı olmadı , perşembe yumurtaya bakar eğer oluşmuşsa çatlatma iğneni için saat verir ve yaklaşık iğneden 36 saat sonrasında yapar aşılamanı ben mesala salı gittim yumurta 22 mm idi, akşam ilşki olsun sonra 10 çatlatma olsun dedi, perşembede aşılama oldu

sağol cevabın için canım benim simdi iliskiye girmemmde bir sakınca varmıdır doktor persembe yumurtama bakacak yoksa asılama olana kadar girmemelimiyim

sağol cevabın için canım benim simdi iliskiye girmemmde bir sakınca varmıdır doktor persembe yumurtama bakacak yoksa asılama olana kadar girmemelimiyim

bana göre aşılama öncesi gün önemli, o gün olmamalı bununda nedeni aşılama günkü sperm sayınız düşük olmasın. ama uzun günler beklemeninde anlamı yok, zaten 3 günden fazla beklemiş spermde iyi değilmiş

çok teşekkür ederim biraz içim rahatladı.

sizede çok teşekkür ederim,herkese anestesi uygalamıyolar galiba inşallah banada yaparlar. bakalım benim nasıl geçicek

sizede çok teşekkür ederim,herkese anestesi uygalamıyolar galiba inşallah banada yaparlar. bakalım benim nasıl geçicek

ben hiç duymadım anestezi uygulanamayacağını, ha şöyle bir durum var ,merkezine göre değişiyor bazılarında uygulanmıyor bunun nedenide anestezist olması zorunluluğu, ben merkez araştırırken özellikle anestezili aramıştım fiyatta bir değişiklik sözkonusu sadece 100 yada 150 lira daha fazla ücret ödeniyor.

Bende geçen yıl Rahim filmimi aneztezisiz çektirmiştim.Dayanılmayacak bir ağrım olmadı adet sancısının azcık fazlasıydı ama kesinlikle dayanılmayacak gibi değildi.Ama aşılama yaptıracağın yerde önemli bazı hastanelerde eski sistem cihazlar kullanılıyormuş ve ağrılı olmasına neden oluyormuş.İyi araştır ve eneztezisis ağrısız çeken yerlerde çektir.Geçmiş olsun şimdiden inşallah sonuçların güzel çıkar.
Aycam inşallah iyiye işarettir bu belirtiler
tatlım benim aşılamadan 14 gün sonrası, şubat 17 ye geliyor
Ekledim senide listeye

Son düzenleme:

bende anestezi almadım.inan bana öyle dayanılmayacak bir şey değil.emin ol rahat gidersen kendini kasmassan sorun yaşamazsın.sakın korkma

perşembe baktıktan sonra en erken cumartesi yapabilir bence.hadi o akşam çatlatma iğnesini vurun dese bile 36 saat geçmesi gerekiyor iğneden sonra.eşin ve sen beslenmenize dikkat edin biraz.bol bol süt peynir vs tüket sen.eşinde sperm sayısını artıracak şeylerden yesin içsin biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…