- Konu Sahibi rafadantayfa
-
Kizlar sizin asılama öncesi kullandığınız 5 günlük iğne veya ilaclar bel ağrısı veya kasık ağrısı yaptımı birde benim persembe bakacak yumurta gelismis mi diye muhtemelen cuma yapar demi asılamayı?Son sorum dikkat etmem gereken bir konu var mı?
perşembe baktıktan sonra en erken cumartesi yapabilir bence.hadi o akşam çatlatma iğnesini vurun dese bile 36 saat geçmesi gerekiyor iğneden sonra.eşin ve sen beslenmenize dikkat edin biraz.bol bol süt peynir vs tüket sen.eşinde sperm sayısını artıracak şeylerden yesin içsin biraz.
Bende de iğne vurulduğum dönemde bel ağısı oldu ama ilaçtan mı tam bilemiyorum.
Ayrıca eğer yumurtaların yeteri kadar gelişmişse ertesi gün de aşılaman olabilir ama bu ilk kontrolde olmuyor.
Ben dört kere kontrole gittim.
En sonuncusu dündü ve 22 mm olmuştu yumurtalardan biri.
Hemen çatlatma iğnemi vuruldum.
Pazartesi geç olacağı için de bugün aşılamam yapılacak.
Umarım asılaman tutar canım:)Umarım hepimizin tutar hayırlısıyla birbirimize bol bol dua edelim:)Peki doktor asilama asamasında sunu yapın veya yapmayın diye birseyler söyledimi yani dikkat etmemiz gereken birseyler varmı?Bende kontrole persembe gideceğim ama asılama günü belli değil cinsel perhize ne zaman baslamalı esim bilmiyoruz
Umarım asılaman tutar canım:)Umarım hepimizin tutar hayırlısıyla birbirimize bol bol dua edelim:)Peki doktor asilama asamasında sunu yapın veya yapmayın diye birseyler söyledimi yani dikkat etmemiz gereken birseyler varmı?Bende kontrole persembe gideceğim ama asılama günü belli değil cinsel perhize ne zaman baslamalı esim bilmiyoruz
Sağol canım. :)
Bize doktor cinsel perhizle ilgili bir yasak koymadı ama biz zaten iki üç günlük perhizle aşılama olması gerektiğini biliyorduk.
Ona göre ayarlamaya çalıştık.
Eşim spermini işlemden geçirecek beye (sanırım embriyolog) sordu, o da iki günden az olmasın demiş perhiz süresi.
Bir de zaten aşılama günü son kontrolde ancak belli oluyor.
Sen perşembe günü kaçıncı kontrolüne gideceksin?
Yumurtaların kaç mm'lerde?
Gittiğinde doktoruna sorarsan sana şu günden sonra ilişki olmasın diyebilir.
Aşılamadan sonra ise zaten bir sınırlama yok aksi bir durum olmadıkça.
çok tesekkür ederim canım biz asılamanın ne zaman yapılacağını bilmiyoruz cuma yada sonra cinsel perhizi nasıl yapacağız yurt dısındayım doktor da birsey demedi ne yapacağımEn fazla kaç günlük iyi kaliteli olur acaba
canim ben ilk kez kontrole gideceğim.Daha çağırırlarmı yoksa çatlatma iğnesi verirler mi bilmiyorum.Esimde varikosel var burada 6 günlük bir cinsel perhizle sperm sayısı hareketli 69 milyon bununda ileri doğru hareketlisi %22 ydi.Bilmiyorum hayırlısı senin ilk asılamanmı sonuçlardan haberdar edin kizlar(_alya,megan ve sen):):):):):)
canim ben ilk kez kontrole gideceğim.Daha çağırırlarmı yoksa çatlatma iğnesi verirler mi bilmiyorum.Esimde varikosel var burada 6 günlük bir cinsel perhizle sperm sayısı hareketli 69 milyon bununda ileri doğru hareketlisi %22 ydi.Bilmiyorum hayırlısı senin ilk asılamanmı sonuçlardan haberdar edin kizlar(_alya,megan ve sen):):):):):)
]Kızlar selam,
benimde ilk aşılamam geçen pazartesi yapıldı.iki yumurtam gelişti. aşılama yapıldıktan 1 hafta sonra progesteron testi isteniyor. yumurtlamanın gerçekleşip gerçekleşmediğini anlayabilmek için . aşılamadan iki hafta sonra ise gebelik olup olmadığı kan testiyle belli oluyor.
hepimiz için Allahtan en hayırlısı olsun .
aşılamaya başlayacak olanlar kendilerini hiç sıkmasınlar , endişe edilecek korkulacak bir durum yok . muayeneden hiçbir farkı bulunmayan kısa bir işlem.
zerk edilen spermlerin geri gelme gibi bir durum olmuyor çünkü onları tüplere yakın bir bölgeye gönderiyorlar.
herkese bol şans dilerim hepimizn ki tutsun :)
kizlar bugün muayenem vardı gittim bir yumurta olusmus ve 23 mm.Ama doktor haftasonuna geldiği için asılama yapmayacakmıs.Ovulasyon testi al pozitif çıkınca iliskiye gir dedi.N eyapacağım ya
kizlar bugün muayenem vardı gittim bir yumurta olusmus ve 23 mm.Ama doktor haftasonuna geldiği için asılama yapmayacakmıs.Ovulasyon testi al pozitif çıkınca iliskiye gir dedi.N eyapacağım ya
çok saçma...
sen öylesine mi gitmiştin yoksa tedavi sürecindemisin aşılama veya yumurta takibi falan mı?
devlet hastanesi muhtemelen özeller böyle yapmaz.
bende özele gidiyorum gece 11de bile aşılama yapıolar.
artık normal yolla deneyeceksin canım inşallah tutturursunuz hamile olduğunu burdan duyarız inşallah
çok saçma...
sen öylesine mi gitmiştin yoksa tedavi sürecindemisin aşılama veya yumurta takibi falan mı?
artık normal yolla deneyeceksin canım inşallah tutturursunuz hamile olduğunu burdan duyarız inşallah
çok saçma...
çok saçma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?