Aşılama Aşılamada başarı şansı nasıl arttırılır?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Bende de iğne vurulduğum dönemde bel ağısı oldu ama ilaçtan mı tam bilemiyorum.
Ayrıca eğer yumurtaların yeteri kadar gelişmişse ertesi gün de aşılaman olabilir ama bu ilk kontrolde olmuyor.
Ben dört kere kontrole gittim.
En sonuncusu dündü ve 22 mm olmuştu yumurtalardan biri.
Hemen çatlatma iğnemi vuruldum.
Pazartesi geç olacağı için de bugün aşılamam yapılacak.

çok tesekkür ederim canım biz asılamanın ne zaman yapılacağını bilmiyoruz cuma yada sonra cinsel perhizi nasıl yapacağız yurt dısındayım doktor da birsey demedi ne yapacağım En fazla kaç günlük iyi kaliteli olur acaba

Umarım asılaman tutar canım:)Umarım hepimizin tutar hayırlısıyla birbirimize bol bol dua edelim:)Peki doktor asilama asamasında sunu yapın veya yapmayın diye birseyler söyledimi yani dikkat etmemiz gereken birseyler varmı?Bende kontrole persembe gideceğim ama asılama günü belli değil cinsel perhize ne zaman baslamalı esim bilmiyoruz

eşinin sperm sayısı normalmi? eğer normalse daha öncede dediğim gibi aşılamadan bir gün öncesi olmasa iyi olur , çatlatma iğnenden hemen önce olsun sonra olmasın, benim dr.um bu şekilde önerdi

Sağol canım. :)
Bize doktor cinsel perhizle ilgili bir yasak koymadı ama biz zaten iki üç günlük perhizle aşılama olması gerektiğini biliyorduk.
Ona göre ayarlamaya çalıştık.
Eşim spermini işlemden geçirecek beye (sanırım embriyolog) sordu, o da iki günden az olmasın demiş perhiz süresi.
Bir de zaten aşılama günü son kontrolde ancak belli oluyor.
Sen perşembe günü kaçıncı kontrolüne gideceksin?
Yumurtaların kaç mm'lerde?
Gittiğinde doktoruna sorarsan sana şu günden sonra ilişki olmasın diyebilir.
Aşılamadan sonra ise zaten bir sınırlama yok aksi bir durum olmadıkça.

canim ben ilk kez kontrole gideceğim.Daha çağırırlarmı yoksa çatlatma iğnesi verirler mi bilmiyorum.Esimde varikosel var burada 6 günlük bir cinsel perhizle sperm sayısı hareketli 69 milyon bununda ileri doğru hareketlisi %22 ydi.Bilmiyorum hayırlısı senin ilk asılamanmı sonuçlardan haberdar edin kizlar(_alya,megan ve sen):):):):):)

canım benim en son kontrolümde doktorum bana yumurtanın erken çatlamasını önlemek için vurulacak iğneyi ve çatlatma iğnesini ne zaman hangi saatte vurunacağıda açıklayan bir bilgi formu verdi.o formdaki ek bilgilerden biride işlem öncesi 3-5 günlük perhiz tavsiye edilir yazıyordu.sende doktorunun aşılama için yaklaşık olarak belirlediği tarihten 3-4 gün önce ilişkiyi kes.biz 3.5 günlük bir perhizle gittik spermler gayet iyiydi.

Evet canım ilk aşılamam.
Senin bulunduğun yerde işleyiş nasıl tam bilemiyorum ama ben kendimden örnek vereyim sana.
İlk önce adetin ikinci günü gittim.
6 gün ilaç kullandım 1. kontrole gittim.
2 gün daha devam ettim 2. kontrole gittim.
2 gün daha devam ettim 3. kontrole gittim.
3. kontrolde yumurtam 22 mm olmuştu, hemen çatlatma iğnesi oldum, ertesi gün (yani bugün) aşılamam yapıldı.
Ben varikoseli pek bilmiyorum.
Diğer arkadaşlar daha iyi yardımcı olabilir.
Allah kolaylık versin sana da.

]Kızlar selam,
benimde ilk aşılamam geçen pazartesi yapıldı.iki yumurtam gelişti. aşılama yapıldıktan 1 hafta sonra progesteron testi isteniyor. yumurtlamanın gerçekleşip gerçekleşmediğini anlayabilmek için . aşılamadan iki hafta sonra ise gebelik olup olmadığı kan testiyle belli oluyor.
hepimiz için Allahtan en hayırlısı olsun .
aşılamaya başlayacak olanlar kendilerini hiç sıkmasınlar , endişe edilecek korkulacak bir durum yok . muayeneden hiçbir farkı bulunmayan kısa bir işlem.
zerk edilen spermlerin geri gelme gibi bir durum olmuyor çünkü onları tüplere yakın bir bölgeye gönderiyorlar.
herkese bol şans dilerim hepimizn ki tutsun :)

Ben henüz başlamadım aşıalamaya.Bu ay 13 ünde adet olucam ve sonra kontrole gidicem başlanacak iğnelere şuan adetimi beklemekteyim.Ama aşıalamam yapıldığında sizleride haberdar ederim.

Verdiğin bilgiler için teşekkürler.İnşallah son aşaılaman olur ve hamile kalmış olursun

kizlar bugün muayenem vardı gittim bir yumurta olusmus ve 23 mm.Ama doktor haftasonuna geldiği için asılama yapmayacakmıs.Ovulasyon testi al pozitif çıkınca iliskiye gir dedi.N eyapacağım ya

kizlar bugün muayenem vardı gittim bir yumurta olusmus ve 23 mm.Ama doktor haftasonuna geldiği için asılama yapmayacakmıs.Ovulasyon testi al pozitif çıkınca iliskiye gir dedi.N eyapacağım ya

ay kötü olmuş ya neyse canım vardır bundada bir hayır inşallah bu ay kendiliğinden hamile kalabilirsin

çok saçma...
sen öylesine mi gitmiştin yoksa tedavi sürecindemisin aşılama veya yumurta takibi falan mı?
devlet hastanesi muhtemelen özeller böyle yapmaz.
bende özele gidiyorum gece 11de bile aşılama yapıolar.
artık normal yolla deneyeceksin canım inşallah tutturursunuz hamile olduğunu burdan duyarız inşallah

maalesef canım yurt disindayım özeller dünya bir para devlete gittik mecburen haftasonu bakmıyorlarmıs.Bu arada çatlatma iğnesi vurmayacaklarmıs yumurtanın çatlamasını bekleyeceklermis asilamayı öyle yapacaklarmıs kafam karıstı ya

maalesef canım yurt disindayım özeller dünya bir para devlete gittik mecburen haftasonu bakmıyorlarmıs.Evet tedavi surecindeydim 5 gün clomifen kullandım kısmet.Bu arada gelecek ay çatlatma iğnesi vurmayacaklarmıs yumurtanın çatlamasını bekleyeceklermis asilamayı öyle yapacaklarmıs kafam karıstı ya

maalesef canım yurt disindayım özeller dünya bir para devlete gittik mecburen haftasonu bakmıyorlarmıs.Evet tedavi surecindeydim 5 gün clomifen kullandım kısmet.Bu arada gelecek ay çatlatma iğnesi vurmayacaklarmıs yumurtanın çatlamasını bekleyeceklermis asilamayı öyle yapacaklarmıs kafam karıstı ya

Ya doktorun sacmaligi insan tedirgin olur birak asilama yapsaydi senin icin iyi olurdu simdi uc gun dikkat et birden fazla ovulasyon testi al hergun dene yumurta iyi buyumus insallah rabbim yardimcin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…