- Emoji Skoru
- 21
- Puanlar
- 8
- Konu Sahibi gastronott
-
Hayır vermedimHiç kan testi vermedinizmi daha
İmkanınız varsa yaptırın belki yerleşme kanamasıydı. Zor duruyorum ben test yapmamak içinHayır vermedim
Yaptırdım 1,20 çıktı. Regli kanaması değil kesinlikle ama gebelik de değilmişİmkanınız varsa yaptırın belki yerleşme kanamasıydı. Zor duruyorum ben test yapmamak için
Sizin kaçıncı gününüzİmkanınız varsa yaptırın belki yerleşme kanamasıydı. Zor duruyorum ben test yapmamak için
Aşılama gününü sayarsak 9. Gün 14ünde teste çağırdılar beniSizin kaçıncı gününüz
Gönlünüze göre olsun inşallah beni de 14 te çağırdılar yaptıramadan regli oldumAşılama gününü sayarsak 9. Gün 14ünde teste çağırdılar beni
Bir sonrakine inşallah hamilelik haberinizi alırız. Ayın kaçında yaptırmıştınız aşılamayıGönlünüze göre olsun inşallah beni de 14 te çağırdılar yaptıramadan regli oldum
Amin inşallah, 25 ekimdeBir sonrakine inşallah hamilelik haberinizi alırız. Ayın kaçında yaptırmıştınız aşılamayı
Fitil kullanılırken mi adet olunmuyorArkadaşlar merhaba, aşılama tedavisi sonrası 13. Gündeyim ve günde 1 Progestan fitil kullanıyorum. Hafif lekelenme başladı. Bu fitili kullanırken regli olunmuyordu diye biliyorum.
Benzer bir durum yaşayan oldu mu?
Olunuyormuş, ben oldum. Doktorumda olunuyor ama şiddetini azaltıyor dediFitil kullanılırken mi adet olunmuyor
Peki aşılama sonrası kanamaniz falan oldumu bazı kişilerde olmuş ama bende hiç olmadıOlunuyormuş, ben oldum. Doktorumda olunuyor ama şiddetini azaltıyor dedi
Evet 3 güne yakın oldu, lekenlenme gibi sık sıkPeki aşılama sonrası kanamaniz falan oldumu bazı kişilerde olmuş ama bende hiç olmadı
Bende de hiç olmadıPeki aşılama sonrası kanamaniz falan oldumu bazı kişilerde olmuş ama bende hiç olmadı
İşlem sırasında uyanık değil miydiniz? Benimde zorlanma ve acı olmadı bence bundan kaynaklı değil. Rahimle ilgili yapılan her işlemden sonra lekelenme oluyor. Rahim filminden sonra da olmuştuBenimki doktor işlemin çok gzuel geçtiğini rahim içine girerken hiç zorlanmadigini direk olduğunu söyledi bende hiç acı çekmedim hissetmedim yani acaba benim o yüzden mi kanamam olmadı
O zaman takılmayın ne güzel kanama olmamış. Herkeste farklı seyrediyor olabilir süreç. Yeni mi oldunuz aşılamayıUyaniktim.benimde rahim filminden sonra kanamam oldu ama o normaldi yani gerçi doktor aşılamamin çok gzuel gectigini söyledi
Sizin tuttmu aşılama yoksa daha ogrenmediniz miBende de hiç olmadı