• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama aşılamada şansımız yoksa denemesek mi????

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

umutbizimolsun

Kerem oğlan
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2010
3.600
19
118
Diğer
merhaba kıslar bız 10 aydır denememize rağmen bebiş olmadı aşım 6 ay önce varıkosel amelıyatı oldu ama amelıyat oncesı ve sonrası değerler pek de farklı değil sadece hızı arttı bıraz oda keçiboynuzu kürüyle..
son 3 spermıyogramda 10 mılyon 11 mılyon ve 6 mılyon cıktı
ileri hızlı%20
ileri yavaş%20
hareketsiz %25
morfoloji (who3) %70
sizce denemeye değermi bu şekılde tutan oldumu direk tüpemi geçelim sizce bende bı sorun yok rahım fılmı bıle çektirdim..

hızı çok güzell:))))
keçiboynuzuna devam et bence sayı da artacak ,inşallah
maddi açıdan zorlamazsa bi deneyin bence:))))
güzel haber gelecek senden inşallah

hızı çok güzell:))))
keçiboynuzuna devam et bence sayı da artacak ,inşallah
maddi açıdan zorlamazsa bi deneyin bence:))))
güzel haber gelecek senden inşallah

inşallah canımm bakalım aslında 1 kez denedıkten sonra cok zor bi işlem değilse 3 kez denenebılır toplamda, ama zor gelırse ve tutmazsa heralde direk tüp denerimm dün anneneler gununde anladım ya pek sabrım kalmamış:))))))hemen kucağıma almak ıstıyorum rabbım nasıp ederse:)))ınsallah senın meleğinde yollar kardesını cnm preseedle olur senınkı cnm bence ınsallahh

canım bencede aşılama denemelisin , bende 10 milyonla aşılama oldum ve tutmuştu gerçi bebeğimi kaybettim kucağıma almak nasip olmadı ama bence dene canım ..hatta bir arkadaşa aşılamada hiç şans vermedi doktoru direk tüp bebek dedi ama o bir kez aşılama yaptırdı ve şu an bebeği kucağında ..

Back
X