- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.376
- 548
İnşallah artar canım 2 gün sonra tekrar yaptır bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah artar canım 2 gün sonra tekrar yaptır bakalım
Nette yazıyor 10 ve üzeri olunca gebelik var diye sadece benm kafam şurada karıştı. Bugün aşılama yaptırdığım günle 12 gün oluyor 4 ocakta yapıldı. Çatlatma iğnesinin etkisi oldu mu
Evet oldu olmaz mı kasıklarım ağrıyor karnım belim doktor alttan muane edip gebe olabilirsin dedi nasl anladı acabaCanım belirtilerin oldumu bende 12. Gündeyim aşılamanın
Yumurtanın çatladığını görmüştür yada rahim kalınlığından da biliyorlar sanırım rahim de kendini hazırlıyor yaEvet oldu olmaz mı kasıklarım ağrıyor karnım belim doktor alttan muane edip gebe olabilirsin dedi nasl anladı acaba
Canım belirtilerin oldumu bende 12. Gündeyim aşılamanın
Evet oldu olmaz mı kasıklarım ağrıyor karnım belim doktor alttan muane edip gebe olabilirsin dedi nasl anladı Aclan
BEnde yok canım ya belimin sol tarafı ağrıyor ayakta durunca ama tutmadı sanki öyle hissediyorumCanım sende belirti yok mu test falan yaptın mı
İğnenın etkisi 10 günmüş canımBaktım canım pozitif ama doktorum çatlatma iğnesinden olabilir de dedi
14 küsür bhcg, iğnenin etkisinden bağımsız bir değer ancak bu değerin hemen her gün 2 katından fazla yükselmesini bekleriz. En güveniliri bebeğin kesesini usgde görmektir ama onun için biraz sabretmek gerek.Canım sende belirti yok mu test falan yaptın mı
Bu aşamada kesenizi görmek imkansız olduğu için rahim dokunuzun kalınlığından yola çıkmıştır. Adet gününüzü 3 gün geçtiyse hemen hemen 2 günde bir kan verin ya da doktorunuzun sizi kontrol için çağırdığı gün kesenizi görmek için gidin.Evet oldu olmaz mı kasıklarım ağrıyor karnım belim doktor alttan muane edip gebe olabilirsin dedi nasl anladı acaba
Teşekkür ederim canım. Verdiğin bilgiler çok güzel içime su serpttin resmenBu aşamada kesenizi görmek imkansız olduğu için rahim dokunuzun kalınlığından yola çıkmıştır. Adet gününüzü 3 gün geçtiyse hemen hemen 2 günde bir kan verin ya da doktorunuzun sizi kontrol için çağırdığı gün kesenizi görmek için gidin.
Ne zaman gidicen sonuç öğrenmeyeİğnenın etkisi 10 günmüş canım
Cesaretim yokkii adetimi bekliycem gelmezse yapıcamNe zaman gidicen sonuç öğrenmeye
Üzülme Hakkımız da hayırlısı olsunCesaretim yokkii adetimi bekliycem gelmezse yapıcam![]()
Remziye hanım merakla cevap bekliyorumTeşekkür ederim canım. Verdiğin bilgiler çok güzel içime su serpttin resmenbişy sorcam baya ayrıntılı bilgi verdin sağlıkçı mısn?
BendeRemziye hanım merakla cevap bekliyorum![]()
Aynen ama daha yazmadı ya bakıp duruyorumBendemaşallah mesajları çok iyi bilgi veriyor
Bende bildirim geldikçe bakıyom sende durumlar nasıl nasılsın bakalımAynen ama daha yazmadı ya bakıp duruyorum![]()
Bnde valla aynı işte yarın doktora gidicem bakalım ne diycek. Sende nasl durumlarBende bildirim geldikçe bakıyom sende durumlar nasıl nasılsın bakalım
Bekliyoruz daha çok yeni benimki lekelenmen bitti mi devam ediyor muBnde valla aynı işte yarın doktora gidicem bakalım ne diycek. Sende nasl durumlar