Aşılama Aşılamada sonra kahve damlalar gelen var mı kızlar yarıdmcı olun lütfenn

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet oldu olmaz mı kasıklarım ağrıyor karnım belim doktor alttan muane edip gebe olabilirsin dedi nasl anladı acaba
Yumurtanın çatladığını görmüştür yada rahim kalınlığından da biliyorlar sanırım rahim de kendini hazırlıyor ya
12. Gün de etkisi kalır mı tam bilmiyorum yani hiç o günlerde kan testi vermedim

Canım sende belirti yok mu test falan yaptın mı
14 küsür bhcg, iğnenin etkisinden bağımsız bir değer ancak bu değerin hemen her gün 2 katından fazla yükselmesini bekleriz. En güveniliri bebeğin kesesini usgde görmektir ama onun için biraz sabretmek gerek.
Ben sonucunuzun pozitif olduğunu düşünüyorum, sizi şimdiden tebrik ederim. Negatif ihtimalleri düşünmeyin ama lütfen kesenizi görene dek doktor kontrolüne devam edin, gebeymişsiniz gibi ilaç vb tüketiminde özen gösterin, radyasyona maruz kalmayın, ağır işlerden kaçının, uykunuza dikkat edin, folik asit desteği alın.

Evet oldu olmaz mı kasıklarım ağrıyor karnım belim doktor alttan muane edip gebe olabilirsin dedi nasl anladı acaba
Bu aşamada kesenizi görmek imkansız olduğu için rahim dokunuzun kalınlığından yola çıkmıştır. Adet gününüzü 3 gün geçtiyse hemen hemen 2 günde bir kan verin ya da doktorunuzun sizi kontrol için çağırdığı gün kesenizi görmek için gidin.

Bu aşamada kesenizi görmek imkansız olduğu için rahim dokunuzun kalınlığından yola çıkmıştır. Adet gününüzü 3 gün geçtiyse hemen hemen 2 günde bir kan verin ya da doktorunuzun sizi kontrol için çağırdığı gün kesenizi görmek için gidin.
Teşekkür ederim canım. Verdiğin bilgiler çok güzel içime su serpttin resmen😇 bişy sorcam baya ayrıntılı bilgi verdin sağlıkçı mısn?

Back
X