- 14 Ocak 2021
- 42
- 31
- 38
- 34
Çok şükür canım Ben hamileyim 1 aylık. Senin sonuç ne oldu var mı bebiş merak ettim. Remziye hanım ne dediyse çıktı valla ama daha da cevap yazmadıBekliyoruz daha çok yeni benimki lekelenmen bitti mi devam ediyor mu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür canım Ben hamileyim 1 aylık. Senin sonuç ne oldu var mı bebiş merak ettim. Remziye hanım ne dediyse çıktı valla ama daha da cevap yazmadıBekliyoruz daha çok yeni benimki lekelenmen bitti mi devam ediyor mu
Ayy çok sevindim canım Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı evlat olsunÇok şükür canım Ben hamileyim 1 aylık. Senin sonuç ne oldu var mı bebiş merak ettim. Remziye hanım ne dediyse çıktı valla ama daha da cevap yazmadı![]()
Aminn canım inşallahSağol canım inşallah Rabbım isteyen herkese nasip etsin
Yaa özür dilerim, hukukçuyum, sağlıkla ilgili mesleğimin ilk yıllarında sürekli adli tıpta olmamı gerektiren bir işim vardı, sonrasında fonksiyonel sağlık eğitimi aldım, ailemde çok fazla doktor ve hemşire var. Adli kriminoloji üzerine ihtisasım oldu yurtdışında. Yani aslında yaşayanlarla çok fazla tıbbi deneyimim olmadı. Sorularınızı geç gördüm özür dilerim.Aynen ama daha yazmadı ya bakıp duruyorum![]()
Çok sevindim güzel haberinize, sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza almanızı dilerim.Çok şükür canım Ben hamileyim 1 aylık. Senin sonuç ne oldu var mı bebiş merak ettim. Remziye hanım ne dediyse çıktı valla ama daha da cevap yazmadı![]()
Hiç önemli değil ama ne dediyseniz hepsi çıktı. Aşılamam 4 ocak da oldu son adetim de 12 Aralık 7 haftalık gebesin diyor program yükledim doktorum da 4 haftalık diyor. Hangisi doğru bilmiyormYaa özür dilerim, hukukçuyum, sağlıkla ilgili mesleğimin ilk yıllarında sürekli adli tıpta olmamı gerektiren bir işim vardı, sonrasında fonksiyonel sağlık eğitimi aldım, ailemde çok fazla doktor ve hemşire var. Adli kriminoloji üzerine ihtisasım oldu yurtdışında. Yani aslında yaşayanlarla çok fazla tıbbi deneyimim olmadı. Sorularınızı geç gördüm özür dilerim.
Programiniz degil asilama surecinize bakmanız faha faydali. Doktorunuz, dollenmeyi bir kac gun farkla hesaplayabilir cunku asilama oldunuz. Kesenizin gelisimini doktorunuzun miladiyla takip edin. Programlar ortalamalardan yola cikarak tahmin yürütürler.Hiç önemli değil ama ne dediyseniz hepsi çıktı. Aşılamam 4 ocak da oldu son adetim de 12 Aralık 7 haftalık gebesin diyor program yükledim doktorum da 4 haftalık diyor. Hangisi doğru bilmiyorm![]()
Yaaa çok teşekkür ederim inşallahÇok sevindim güzel haberinize, sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza almanızı dilerim.
Keseyi gördük geçen cuma günü kalp atışı da pazartesi gidicm inşallah herşey yolunda olur. Bakalm doktor ne kadarlık dicekPrograminiz degil asilama surecinize bakmanız faha faydali. Doktorunuz, dollenmeyi bir kac gun farkla hesaplayabilir cunku asilama oldunuz. Kesenizin gelisimini doktorunuzun miladiyla takip edin. Programlar ortalamalardan yola cikarak tahmin yürütürler.
Tebrik ederim, doktorunuz da belirtir ama 3. ayınıza dek folik asit desteğini ihmal etmeyin.Yaaa çok teşekkür ederim inşallah
Keseyi gördük geçen cuma günü kalp atışı da pazartesi gidicm inşallah herşey yolunda olur. Bakalm doktor ne kadarlık dicek
Kullanıyorum verdi hemenTebrik ederim, doktorunuz da belirtir ama 3. ayınıza dek folik asit desteğini ihmal etmeyin.
Mutlaka bilgilendirin.Peki ben aşılamaya devlet hastanesinde oldum pazartesi de kendi doktorum var özel bi klinik oraya devam edicem. Ordaki doktoruma aşılama yaptırdığımı söylemem lazım mı
Kullandığınız ilaçları da söyleyin özellikle progestan, ostrojen içeren bir ilaç ya da başka bir ilaç verildiyse, çatlatma iğnenizi ne zaman olduğunuzu ve aşılama tarihinizi de belirtin ki bebeğin gelişimini ona göre sağlıklı ve doğru hesaplasın.Tamam sağolun![]()
Tamam söylerim herşeyi teşekkür ederim tekrar çok yardımcı oldunKullandığınız ilaçları da söyleyin özellikle progestan, ostrojen içeren bir ilaç ya da başka bir ilaç verildiyse, çatlatma iğnenizi ne zaman olduğunuzu ve aşılama tarihinizi de belirtin ki bebeğin gelişimini ona göre sağlıklı ve doğru hesaplasın.
Merhaba iyi akşamlar Remziye hanım bir sorum olacaktı. Netten baktm okadar araştırdım cevap bulamadım. Pazartesi bebeğimin kalp atışını duymaya gidecem inşallah nasip olursa. Doktorum aç karnına git dedi neden sizce?Kullandığınız ilaçları da söyleyin özellikle progestan, ostrojen içeren bir ilaç ya da başka bir ilaç verildiyse, çatlatma iğnenizi ne zaman olduğunuzu ve aşılama tarihinizi de belirtin ki bebeğin gelişimini ona göre sağlıklı ve doğru hesaplasın.
Bu sırada kan vermenizi ve başta TSH olmak üzere bazı tiroid hormonlarınıza bakılmasını isteyebilir, gebelikte demir gibi takviyeler için kan testi gerekir, tekrar tekrar gitmenize gerek olmasın diyedir. Diğer yandan ultrason için herhangi bir açlık tokluk fark etmez, bu aşamada vajinal ultrason değil de abdominal usg tercih ederse sadece idrara sıkışık olmanızı ister, tiroid değerlerinize bakılacaksa mutlaka öğleden önce bakılsın, öğleden sonra TSH testleri biraz daha düşük çıkarlar. Bu da yanıltıcı bilgi verir.Merhaba iyi akşamlar Remziye hanım bir sorum olacaktı. Netten baktm okadar araştırdım cevap bulamadım. Pazartesi bebeğimin kalp atışını duymaya gidecem inşallah nasip olursa. Doktorum aç karnına git dedi neden sizce?
Evet doktorum testler yapılacak dedi peki kalp atışı için su içip sıkışık gitsem idrara sorun olmaz dimi. Su aç olmamı etkiler mi içsem mi suBu sırada kan vermenizi ve başta TSH olmak üzere bazı tiroid hormonlarınıza bakılmasını isteyebilir, gebelikte demir gibi takviyeler için kan testi gerekir, tekrar tekrar gitmenize gerek olmasın diyedir. Diğer yandan ultrason için herhangi bir açlık tokluk fark etmez, bu aşamada vajinal ultrason değil de abdominal usg tercih ederse sadece idrara sıkışık olmanızı ister, tiroid değerlerinize bakılacaksa mutlaka öğleden önce bakılsın, öğleden sonra TSH testleri biraz daha düşük çıkarlar. Bu da yanıltıcı bilgi verir.
Hayir etkilemez. Yine de cok fazla icmeyin.Evet doktorum testler yapılacak dedi peki kalp atışı için su içip sıkışık gitsem idrara sorun olmaz dimi. Su aç olmamı etkiler mi içsem mi su