Aşılama Aşılamada transfer edilen sperm miktarı ve sonuç???

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

DeliMavi

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
1.287
7
681
İstanbul
a.s.selam arkadaşlar,aşılamada spermlerin yıkanmasından sonra,size transfer edilen miktar neydi ve sonuç ne oldu.cevaplarınızı bekliyorum.......

40 milyon transfer edildi banada. Yazılanların hepsi 40 milyon civarı. Eşime sperm problemi yok dedi doktor. Size de öyle dediyse doğruymuş demek...

benim eşimde hareket azlığı var ve 26 milyondu,ilk aşılamam ve sonuç 24ünde belli olacak

ekimde olmustum ilk asilamami 55 milyon spermden 37 milyonu nu kullandiklarini söylediler..doktora kalsa bu miktar cok iyiydi ama sonuc negatif cikti..simdi ikinci asilama var 31 ocakta..insallah bus efer tutar benim ki de hepinizinki de

desenize benim tutma ihtimali hiç yok. benim 3 milyondu burdaki sayıları görünce benim hiç umutlanmamam lazım. çok az bir umudum vardı oda tamamen yok oldu

desenize benim tutma ihtimali hiç yok. benim 3 milyondu burdaki sayıları görünce benim hiç umutlanmamam lazım. çok az bir umudum vardı oda tamamen yok oldu

aslında sayıyla ilgisi yok,40-50 milyon bile negatif olabiliyor.aşılama için 1milyon bile yeterli oluyormuş.sonuçta içlerinden tek bir sperm yumurtaya ulaşıyor.umutsuzluğa gerek yok...herşey kısmet

canim unutma ki yumurtayi tek bir sperm döllüyo..böyle olunca da milyonlarin hicbir önemi kalmio
tamamen kismet ve yazgi insallah seninki tutar..
ALLAH tan umut kesilmez unutma...

canim unutma ki yumurtayi tek bir sperm döllüyo..böyle olunca da milyonlarin hicbir önemi kalmio
tamamen kismet ve yazgi insallah seninki tutar..
ALLAH tan umut kesilmez unutma...

öyle tabi ama işte ama yinede düşünmeden edemiyor insan. hayırlısı olsun inşallah. hepimizin tutsa keşke hep dua ediyorum

öyle tabi ama işte ama yinede düşünmeden edemiyor insan. hayırlısı olsun inşallah. hepimizin tutsa keşke hep dua ediyorum

üzülme bende herseyi cok kafama taktim olumsuz sonuc aldim..üzülme düsünme demesi karsidan teselli etmesi burdan bizlere kolay gelio yasayan icin cok zor..tabiki düsünmeden de olmuo soncta normal bir dönem degil stres hat safhada oluo..
ilk asilaman miydi? sonuca kac günün kaldi

aslında fazla kafama takmıyorum garip olanda bu işte. daha önce yerimde duramazdım ama nedense rahatım. tabi yine düşünüyorum ama çok değil. allah sabır verdi bana bu ay. evet canım ilk aşılamamdı sonuç 30 Ocakta belli olacak. 10 gün kaldı

kafamçokkarıştıöffff....ilk aşılama 9 milyon..negatif..2. aşılama 7,5 milyon sonuç 24 ocak...bıktım bu hayattann yawwklava:

bende 21 ocakta ilk aşılamamı yaptım sperm sayısı 63 milyondu..

yalnız benim tranfer olurken canım çok acıdı hatt 45 dk dinlenmeden sonra ayağa kaltığımda kanamam olmuştu..

kasıklarımdaki ağrı ara ara devam ediyor sizde böyle şeyler olmuşmuydu..birde galiba aşılama ile olumlu sonuç alan yokki hiç ben kaldım diyen görmedim topikte...:uhm:

dualarım hepinizin için bende 4 yıldır uğraşıyorum fakat rabbim daha layık görmedi sanırım anne olmayısenağlamasenağlama

slm canım,ben aşılamada hiç böyle birşey yaşamadım,ayrıca yaşayanda duymadım.acaba sen kendini çokmu kastın?nerde yaptırdın aşılamanı?ayrıca aşılamayla hamile kalan bir çok arkadaşımız var.aşılama yolunda tecrübelerimiz topiğine gir.moral bulursun.inşallah hamile kalırsın.sonuç ne zaman,benim 31 ocak.

canım çok sağol...benim de 31 ocak..Allah hepimizin yüzünü güldürsün..

özel avcılar hospitalde yaptırdım...

halen ara sıra kasıklarımda ağrı oluyor sendede oluyormufisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…