desenize benim tutma ihtimali hiç yok. benim 3 milyondu burdaki sayıları görünce benim hiç umutlanmamam lazım. çok az bir umudum vardı oda tamamen yok oldu
desenize benim tutma ihtimali hiç yok. benim 3 milyondu burdaki sayıları görünce benim hiç umutlanmamam lazım. çok az bir umudum vardı oda tamamen yok oldu
canim unutma ki yumurtayi tek bir sperm döllüyo..böyle olunca da milyonlarin hicbir önemi kalmio
tamamen kismet ve yazgi insallah seninki tutar..
ALLAH tan umut kesilmez unutma...
öyle tabi ama işte ama yinede düşünmeden edemiyor insan. hayırlısı olsun inşallah. hepimizin tutsa keşke hep dua ediyorum
üzülme bende herseyi cok kafama taktim olumsuz sonuc aldim..üzülme düsünme demesi karsidan teselli etmesi burdan bizlere kolay gelio yasayan icin cok zor..tabiki düsünmeden de olmuo soncta normal bir dönem degil stres hat safhada oluo..
ilk asilaman miydi? sonuca kac günün kaldi
bende 21 ocakta ilk aşılamamı yaptım sperm sayısı 63 milyondu..
yalnız benim tranfer olurken canım çok acıdı hatt 45 dk dinlenmeden sonra ayağa kaltığımda kanamam olmuştu..
kasıklarımdaki ağrı ara ara devam ediyor sizde böyle şeyler olmuşmuydu..birde galiba aşılama ile olumlu sonuç alan yokki hiç ben kaldım diyen görmedim topikte...:uhm:
dualarım hepinizin için bende 4 yıldır uğraşıyorum fakat rabbim daha layık görmedi sanırım anne olmayısenağlamasenağlama
slm canım,ben aşılamada hiç böyle birşey yaşamadım,ayrıca yaşayanda duymadım.acaba sen kendini çokmu kastın?nerde yaptırdın aşılamanı?ayrıca aşılamayla hamile kalan bir çok arkadaşımız var.aşılama yolunda tecrübelerimiz topiğine gir.moral bulursun.inşallah hamile kalırsın.sonuç ne zaman,benim 31 ocak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?