- 16 Nisan 2019
- 103
- 23
- 13
- 29
- Konu Sahibi Beyzos hanim
-
Oladabilir olmayadabilir ama hayırlısı ne ise o olsun senin için demeye geldimKızlar ben 4 Nisan'da çatlatma iğnesi oldum 5 Nisan'da asilamam yapıldı 15 gün sonra test yaptirmami söyledi ve jel kullanıyorum 14 Nisan'da idrar testi yaptırdı eşim bana ben erken çıkmaz zaten diye bakmadım doğru düzgün attım kenara ertesi gün gözüme ilisti ve silik 2.cizgi var gibi sizce iğnenin etkisinden mıdır yada sonradan çıktığı için gecersizmidir daha önce sonradan çıkıp hamile olanları duymuştum belirti olarak gribim o yüzden ateş halsizlik var üstümde göğüs etrafındaki köyü halkalar büyüdü belim agriyo ve kabızlık var sizce hamile olabilir miyim
Teşekkür ederim canım cevabın için sen hamilesin galibaOladabilir olmayadabilir ama hayırlısı ne ise o olsun senin için demeye geldim
Yok canım maalesefTeşekkür ederim canım cevabın için sen hamilesin galiba
Profil resminden dolayı öyle düşünmüştüm nasip canım sen ne kadar süredir istiyorsunYok canım maalesef
Evet oyle bi resim koydum ama değilim ben 1.5 senedir istiyorum bi kere dış bi kere kimyasal gebelik geçirdimProfil resminden dolayı öyle düşünmüştüm nasip canım sen ne kadar süredir istiyorsun
En kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlarimiz olur inşallah benim 6.sene olucak daha yeni tedaviye baslayabildik sorunda yok aslında ama olmuyoEvet oyle bi resim koydum ama değilim ben 1.5 senedir istiyorum bi kere dış bi kere kimyasal gebelik geçirdim
İşte her Nasip vaktine esirdir bizimki de o mesele maalesefEn kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlarimiz olur inşallah benim 6.sene olucak daha yeni tedaviye baslayabildik sorunda yok aslında ama olmuyo
Doğru canım ben 18 yasimda evlendim doktora gittim bı sure olmayınca sorun yok yaşından dolayı olmuyo olabilir dedi hiç ilgilenmedi sonra ben çok ara verdim vermeseydim belki de şuan kucağımda olacaktı amaİşte her Nasip vaktine esirdir bizimki de o mesele maalesef
Evet ama hayırlısı işte bakalım sen tedavi görüyo musunDoğru canım ben 18 yasimda evlendim doktora gittim bı sure olmayınca sorun yok yaşından dolayı olmuyo olabilir dedi hiç ilgilenmedi sonra ben çok ara verdim vermeseydim belki de şuan kucağımda olacaktı ama
Aşılama yaptırdım işte canım bu ay bakalım sonuç ne olucak sen yaptırdın mi asilamaEvet ama hayırlısı işte bakalım sen tedavi görüyo musun
Yok bana hiç tedavi uygulamıyo drlar bende deli olmak üzereyim artıkAşılama yaptırdım işte canım bu ay bakalım sonuç ne olucak sen yaptırdın mi asilama
Bende bütün testleri oldum genetik pıhtılaşma ve film hariç ama drlar bunu 3. Kayıptan sonra yapıyolarEsimde de bende de hiç problem yok bütün testleri yaptırdım sadece tiroit problemim vardı 1 sene onun tedavisini oldum hala ilaç kullanıyorum onun için
Doğal yolla kalabildigin için galiba canım ben hiç kaladim bu tutmazsa tekrar aşılama yapılacak o da tutmazsa tüp bebeğe geçilecek artıkYok bana hiç tedavi uygulamıyo drlar bende deli olmak üzereyim artık
Evet işte ondan 1 sene olmazsa oyle tedaviye başlarız dedi kaç tane deDoğal yolla kalabildigin için galiba canım ben hiç kaladim bu tutmazsa tekrar aşılama yapılacak o da tutmazsa tüp bebeğe geçilecek artık
Pıhtılaşma bana da bakilmadi ama rahim filmi çekildim 2 tupumde açık çok güzel de yumurtluyorum doğal yolla kalmamak için sebep yok ama olmuyorBende bütün testleri oldum genetik pıhtılaşma ve film hariç ama drlar bunu 3. Kayıptan sonra yapıyolar
zaten çoğu kişi yasarmıs ama haberi olmazmış sadeceadı cok duyulmaya baslandıDaha erken canım senin ama sıkıntı yapmana gerek yok o kadar da bu sıralar zaten kimyasal gebelik arttı galiba çevremde çok kişi yaşadı kimyasal gebelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?