Aşılama Asilamadan kaç gün sonra gebelik öğrenilir ve belirtiler nelerdir

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Morfolojiyi duymadım bile eşim sadece 2 kere gitti hastaneye ilk gittiğinde sadece sayısına bakildi 2.de sadece sperm verdi aşılama yapıldı hep bana bakıldı sizin özel hastane flan da ondan mı acaba anlamadım ki

Yooo canım devlette verdi özelde hayli hayli bakılması lazım

Biz tıp fakultesi çok iyi diye duyduk araştırmacı diye gittik ama dediğim gibi çoğu şeye bakilmamis bizim belki onlarda sıkıntı var kafam iyice karıştı
Den şimdi bunları dert etme stres yapma insallah aşılama tutar bunlara gerek kalmaz

Den şimdi bunları dert etme stres yapma insallah aşılama tutar bunlara gerek kalmaz❤
İnşallah kuzum işte test yaptım ama sonradan çıktı 2.cizgi ister istemez umutlaniyo insan yıllar sonra ilk kez görünce ama iğne oldum onda hamilelik hormonu oluyo onun etkisiydi belki de cuma günü kesin olarak ogrenicem ama zaman geçmek bilmiyo Rabbim kisa zamanda isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin insallah

O iğnenin etkisidir büyük ihtimalle Rabbim bi an önce kucağını doldurur insallah canım benim herseyin hayırlısı

Öncelikle Rabbim gönlünüze göre versin. Aşılamadan sonra 12. Gün kan testiyle öğrenebilirsin canım. Eğer doktorun ikinizdede bir sorun görmüyorsa birde ovulasyon testi denemeni tavsiye ederim. Bende 1 yılın ardından ovulasyon testiyle gebe kaldım ve inan o kadar çok duyuyorum ki çikolata kisti , pcos , tek tüp, varikosel vs sorunu olup aşılama tüp bebek deneyip ardından ovulasyon testi yardımıyla gebe kalanları. Tüp bebekten önce sende bir dene istersen canım belki faydasını görürsün

O iğnenin etkisidir büyük ihtimalle Rabbim bi an önce kucağını doldurur insallah canım benim herseyin hayırlısı ❤
Çok sağol canım inşallah güzel haberi veririm cuma günü o kadar çok yoruldum yiprandim ki artık tedavilerden her ay kirmizilari gormekten olumsuz olursa yazmam büyük ihtimal

Ovulasyon testini duyuyorum ama denemedim hiç yumurtlama gününü hesaplamak için diye biliyorum benim adetim düzenli o yüzden yumurtlama gününü de biliyorum canım çünkü agrilarim oluyo o zaman adet belirtilerim basliyo

Benimde düzenliydi kuzum benimde kanamam oluyordu yumurtlama günlerimde ama önemli olan yumurtanın oldugu çatladıgı ve peşinden gelen 2 gün toplamda şansının yüksek olduğu 4 gün var ve bu 4 günün 1 tanesini bile boş geçme ki şansın yükselsin. Ben 1 yıl boyunca takvime göre hareket ettim olmadı malesef. Sonra bunu denedim.

Anladım canım çok teşekkür ederim olmazsa denicem mutlaka nasıl oluyo peki

Anladım canım çok teşekkür ederim olmazsa denicem mutlaka nasıl oluyo peki
Eğer reglin düzenliyse bittikten sonra 5. Gün testleri yapmaya başlıyorsun. Gebelik testi gibi idrarla bakılıyor. Hergün yapıyorsun yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kesiyorsun ve 12:00 - 16:00 saatleri arasında yapıyorsun yumurtlamayı yakalayıncada o günü ve peşinden gelen 3 günü değerlendiriyorsun kuzum. Sen karar verirsen bana ulaş tekrar ben takibini yapar yardımcı olurum

Anladım canım yakaladığı gün pozitif oluyo galiba gebelikteki gibi tutmazsa aşılamam burdan yazarım sana da o zaman çok sağol canım

Anladım canım yakaladığı gün pozitif oluyo galiba gebelikteki gibi tutmazsa aşılamam burdan yazarım sana da o zaman çok sağol canım
Gebelikten farkı ovulasyon testinde her zaman çift çizgi çıkar canım ama siliktir yumurtlama olduğu gün tavan yapar kontrol çizgisi kadar koyu hatta daha koyu olur. İnşallah tutar ve buna ihtiyaç kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…