Ben 13. gün evde test yaptımARJADAŞLAR SELAM BEN BU AYIN17 sinda aşılama oldum yaptıran arkadaşlar en erken ne zaman öğrendiniz sabretmek çok zor yedi gün oldu sizce kanda çıkarmı paylaşırsanız sevinirim
Dr herhangi bir ilaç vermedimerhaba bende dun ılk asılamamı oldum. ılac kullanıyormusun ben progeston kullanıorum
Peki sonuç nedirBen 13. gün evde test yaptım
Progestronu ne için verdiler bana neden vermedi ((merhaba bende dun ılk asılamamı oldum. ılac kullanıyormusun ben progeston kullanıorum
Asilama gecesinden itibaren 10gun ic dedi.adet olunca birak dedi.dusuk tehlikesine karsiymis cnmProgestronu ne için verdiler bana neden vermedi ((
Anladım.çapada oldum ben ama dr hiç birşey vermedi .((Asilama gecesinden itibaren 10gun ic dedi.adet olunca birak dedi.dusuk tehlikesine karsiymis cnm
Bende Cerrahpaşa'da yaptırdım aşılamalarımı banada vermediler herhangi bir ilaç...Sanırım devlet hastanelerinde vermiyorlar...Hayırlı olsun aşılaman inşallah güzel sonuç alırsın :)Anladım.çapada oldum ben ama dr hiç birşey vermedi .((
Hepimiz guzel sonuc aliriz insallah.ya sperm 16milyon bizim.sizin yuksek mi sorununuz neydi acabaBende Cerrahpaşa'da yaptırdım aşılamalarımı banada vermediler herhangi bir ilaç...Sanırım devlet hastanelerinde vermiyorlar...Hayırlı olsun aşılaman inşallah güzel sonuç alırsın :)
Teşşekür ederim .allah isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallahBende Cerrahpaşa'da yaptırdım aşılamalarımı banada vermediler herhangi bir ilaç...Sanırım devlet hastanelerinde vermiyorlar...Hayırlı olsun aşılaman inşallah güzel sonuç alırsın :)
Benim iki aşılamamda negatifle sonuçlandı inşallah sizden güzel haberler alırız :) Sperm sayısını bilmiyorum dr söylemedi bende sormadım...Bende de eşimdede sorun yok sebepsiz infertelite bizimkiHepimiz guzel sonuc aliriz insallah.ya sperm 16milyon bizim.sizin yuksek mi sorununuz neydi acaba
benm esim varikoselden ameliyat geccirdi.bende sikinti yok lakin esimde sperm sikinti.hayirlisi canim.Allahim yardim etsin hepimizeBenim iki aşılamamda negatifle sonuçlandı inşallah sizden güzel haberler alırız :) Sperm sayısını bilmiyorum dr söylemedi bende sormadım...Bende de eşimdede sorun yok sebepsiz infertelite bizimki
Bizdede sebepsiz infertilite dendi .bir yerden sonra nasipBenim iki aşılamamda negatifle sonuçlandı inşallah sizden güzel haberler alırız :) Sperm sayısını bilmiyorum dr söylemedi bende sormadım...Bende de eşimdede sorun yok sebepsiz infertelite bizimki
Allahim yardim etsin hepimizeBizdede sebepsiz infertilite dendi .bir yerden sonra nasip
Aynen öyle tevekkül etmekten başka yapıcak birşeyimiz yokBizdede sebepsiz infertilite dendi .bir yerden sonra nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?