Aşılama AŞILAMADAN NE KADAR SONRA SONUCU ÖĞRENDİNİZ

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Sanemsnm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2017
39
4
6
43
ARJADAŞLAR SELAM BEN BU AYIN17 sinda aşılama oldum yaptıran arkadaşlar en erken ne zaman öğrendiniz sabretmek çok zor yedi gün oldu sizce kanda çıkarmı paylaşırsanız sevinirim

ARJADAŞLAR SELAM BEN BU AYIN17 sinda aşılama oldum yaptıran arkadaşlar en erken ne zaman öğrendiniz sabretmek çok zor yedi gün oldu sizce kanda çıkarmı paylaşırsanız sevinirim
Ben 13. gün evde test yaptım

ben 3 nisanda aşılamamı yaptırmıştım 14 nisanda evdeki testte ikinci çizgi çıkınca 15.nde kan testi yaptım 119 du

Anladım.çapada oldum ben ama dr hiç birşey vermedi .((
Bende Cerrahpaşa'da yaptırdım aşılamalarımı banada vermediler herhangi bir ilaç...Sanırım devlet hastanelerinde vermiyorlar...Hayırlı olsun aşılaman inşallah güzel sonuç alırsın :)

Bende Cerrahpaşa'da yaptırdım aşılamalarımı banada vermediler herhangi bir ilaç...Sanırım devlet hastanelerinde vermiyorlar...Hayırlı olsun aşılaman inşallah güzel sonuç alırsın :)
Hepimiz guzel sonuc aliriz insallah.ya sperm 16milyon bizim.sizin yuksek mi sorununuz neydi acaba

Teşşekür ederim .allah isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallah

Benim iki aşılamamda negatifle sonuçlandı inşallah sizden güzel haberler alırız :) Sperm sayısını bilmiyorum dr söylemedi bende sormadım...Bende de eşimdede sorun yok sebepsiz infertelite bizimki
benm esim varikoselden ameliyat geccirdi.bende sikinti yok lakin esimde sperm sikinti.hayirlisi canim.Allahim yardim etsin hepimize

Benim iki aşılamamda negatifle sonuçlandı inşallah sizden güzel haberler alırız :) Sperm sayısını bilmiyorum dr söylemedi bende sormadım...Bende de eşimdede sorun yok sebepsiz infertelite bizimki
Bizdede sebepsiz infertilite dendi .bir yerden sonra nasip

Selamm kızlar bende menogon iğnesi kullandım femara kullanıyorum şuanda cuma günü kontrolüm var büyük ihtimalle aşılama yaptırırım.

Nasıl yaptırdınız ?ne kadar sürüyor? Tutma oranı kaç kızlar 11.aydan beri deniyorum inşallah hayırlısıyla bu ay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…