Aşılamadan sonra 8-14 gün arası sabırsızları :)

Benim de öyle olmuştu bayaa ağrım vardı korkuyordum çok şükür şuan iki aylik hamileyim darısı sana ve isteyen herkese olsun insallahhh

Ben idrar değilde kan testi yaptım çünkü burda okudum herkes yalancı pozitif veya negatif çıkıyor dendi o yüzden idrar yapmadım kan testini 10 gün yaptım çok düşük çıktı sabredememistim. 15. Gün yaptım ve baya yükselmişti. Ben ondan sonra sırf çift çizgi görmek için yaptım. Bence 15. Gün kan testi yap rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah gonlune göre versin

Ben idrar değilde kan testi yaptım çünkü burda okudum herkes yalancı pozitif veya negatif çıkıyor dendi o yüzden idrar yapmadım kan testini 10 gün yaptım çok düşük çıktı sabredememistim. 15. Gün yaptım ve baya yükselmişti. Ben ondan sonra sırf çift çizgi görmek için yaptım. Bence 15. Gün kan testi yap rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah gonlune göre versin
anladım kuzum evet yalancı pozıtıf durumu oluyormus ıdrar da . bende 13 *14 kan verırım dıye dusunuyıorum kısmet bakalım. sabır konusu bende de var ama bı yandan da erken olsa uzulcem dıyorum belkı negatıf cıkıcak belkı yalancı pozıtıf sevıncem en ıyısı 12.gunden sonra yapmak

Ne oldu test yaptınız mı ? 6 kasımda aşılama olmussunuz ya.. doktorlar 15.gün yapın diyor da erken yapmışsınızdır belki

Merhaba benim de ilk aşılamam 6.günü bugün adet sancısı gibi inanılmaz sancı çekiyorum. Saol Kasık ağrım belim ve bacağım parmak ucuna kadar ağrıyor. Birde gaz problemi yaşıyorum. Biraz da kabızlık var. Doktoruma konuştum bu agrıları severiz diyor hareketlenme olduğunun göstergesiymiş. Ama bildiğiniz adet sancısı çok tedirginim ayaklarını sürekli sıcak tut dedi. Sancıdan sabaha kadar uyuyamadım bugünkü çok şiddetliydi. Herhangi Bi kanama vs olmadı. Normal mı sizce agronın bu denli olması?

Belirtilerin nelerdi bize anlatırmısın bir hafta oldu aşılama dan sonra 2-3 gün çok sancı çektim bi küçük ilk yapıldıktan sonra çok az pembe leke oldu. Şimdi ise çok yorgunluk hissi var hafif ara ara sancı girip çıkıyor gibi

Merhaba benim de ilk aşılamam 6.günü bugün adet sancısı gibi inanılmaz sancı çekiyorum. Saol Kasık ağrım belim ve bacağım parmak ucuna kadar ağrıyor. Birde gaz problemi yaşıyorum. Biraz da kabızlık var. Doktoruma konuştum bu agrıları severiz diyor hareketlenme olduğunun göstergesiymiş. Ama bildiğiniz adet sancısı çok tedirginim ayaklarını sürekli sıcak tut dedi. Sancıdan sabaha kadar uyuyamadım bugünkü çok şiddetliydi. Herhangi Bi kanama vs olmadı. Normal mı sizce agronın bu denli olması?
Aynı belirtiler bende de oldu bende 6. Günümdeyim inşallah hamileyiz dir

Benim 8. Günüm pozitif çıkıyor yalnız iğne etkisiyle olabilir deniliyor doğru mu

Back
X