Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallaah canım, Allah tamamına erdırsın. bende beklemedeyım 6 kasımda asılama oldum. bugun fena kasık batması oldu ama ıgne etkıısdır sanırım. sen ıdrar testını ne zaaman yapmıstın ?Çok şükür iki aylık hamileyim şuan
inşallaaahh canım yaaa Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın amınBenim de öyle olmuştu bayaa ağrım vardı korkuyordum çok şükür şuan iki aylik hamileyim darısı sana ve isteyen herkese olsun insallahhh
anladım kuzum evet yalancı pozıtıf durumu oluyormus ıdrar da . bende 13 *14 kan verırım dıye dusunuyıorum kısmet bakalım. sabır konusu bende de var ama bı yandan da erken olsa uzulcem dıyorum belkı negatıf cıkıcak belkı yalancı pozıtıf sevıncem en ıyısı 12.gunden sonra yapmakBen idrar değilde kan testi yaptım çünkü burda okudum herkes yalancı pozitif veya negatif çıkıyor dendi o yüzden idrar yapmadım kan testini 10 gün yaptım çok düşük çıktı sabredememistim. 15. Gün yaptım ve baya yükselmişti. Ben ondan sonra sırf çift çizgi görmek için yaptım. Bence 15. Gün kan testi yap rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah gonlune göre versin
inaşallaaahhh amın canımEvet inşallah hayırlısı ile olur.
Aynı belirtiler bende de oldu bende 6. Günümdeyim inşallah hamileyiz dirMerhaba benim de ilk aşılamam 6.günü bugün adet sancısı gibi inanılmaz sancı çekiyorum. Saol Kasık ağrım belim ve bacağım parmak ucuna kadar ağrıyor. Birde gaz problemi yaşıyorum. Biraz da kabızlık var. Doktoruma konuştum bu agrıları severiz diyor hareketlenme olduğunun göstergesiymiş. Ama bildiğiniz adet sancısı çok tedirginim ayaklarını sürekli sıcak tut dedi. Sancıdan sabaha kadar uyuyamadım bugünkü çok şiddetliydi. Herhangi Bi kanama vs olmadı. Normal mı sizce agronın bu denli olması?
merhaba, durumun nedir?Aynı belirtiler bende de oldu bende 6. Günümdeyim inşallah hamileyiz dir