• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılamadan sonra bekleyiş

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

zeynepcik1234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2021
17
6
1
30
Herkese merhaba kızlar
Ben 27 yasındayım. Cumartesi günü aşilama oldum ama vucüdumda hicbir degisiklik yok . 12 nisan’da test yapacagim ama sabredemiyorum
Esimin sperm hareketliliginde sorun var ama hamilelige engel olacak derecede degil.
2 sene denedik olmadi. Doktorda asılama deneyelim dedi.
Lutfen bana yardim edin sabredemiyorum

Herkese merhaba kızlar
Ben 27 yasındayım. Cumartesi günü aşilama oldum ama vucüdumda hicbir degisiklik yok . 12 nisan’da test yapacagim ama sabredemiyorum
Esimin sperm hareketliliginde sorun var ama hamilelige engel olacak derecede degil.
2 sene denedik olmadi. Doktorda asılama deneyelim dedi.
Lutfen bana yardim edin sabredemiyorum
Sabret canım umarım bebeğin seninledir belirti arama vücudunda sonuçta herkesin vücudu farklı biliyorsun 9 aynı mide bulantısıyla geçiren de var hiç bir şey hissetmeye de bende iki buçuk senelik evliyim bu cumartesi aşılamam olacak

Canim benim hic acı hissetmiyosun korkma sakın. Güzel haberlerimizi verelim birbirimize. Yaptırdıktan sonra bazı doktorlar 5-10 dk yetiyor diyormuş. Benim tavsiyem yarım saat uzan muhakkak. Cok arastırdım cok sordum. En dogrusu 30 dk civarında durmakmış

Back
X