- 8 Nisan 2011
- 2.000
- 2.039
- 333
- Konu Sahibi colorfulballoons
Merhaba kızlar eşim izin almış, izin tarihinde aşılamadan sonra 1 hafta gecmis olacak. Denize girmemde, yuruyus yapmamda veya seyahat etmemde bir problem var mi acaba ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi tanidigim doktora sormustu bunu havuzdan uzak durmasini soylemisti. Kafasi dagilsin diye o surecte esi tatile goturmustu onu.Merhaba kızlar eşim izin almış, izin tarihinde aşılamadan sonra 1 hafta gecmis olacak. Denize girmemde, yuruyus yapmamda veya seyahat etmemde bir problem var mi acaba ?
Sagol cevabin icin ama iptal ettik izni :) cikmadim hic bi yereBi tanidigim doktora sormustu bunu havuzdan uzak durmasini soylemisti. Kafasi dagilsin diye o surecte esi tatile goturmustu onu.
En iyisini yaptin ortalik virus doluSagol cevabin icin ama iptal ettik izni :) cikmadim hic bi yere
Girdiniz mi acaba? Benim doktorum sadece ani hareketlerden kaçın dedi. Benimde aşılamamın 10.günüAy aynı soruyu sormaya geldim. Bugun 4.gun asilamadan sonra denize girmekte bir sakınca var mı ya
Ben girdim. Tutmadı gerçi. Ama sizin 10.gun zaten girebilirsiniz bence. Tutunmuş olma ihtimali yuksekGirdiniz mi acaba? Benim doktorum sadece ani hareketlerden kaçın dedi. Benimde aşılamamın 10.günü
Risk almayacağım vazgeçtim girmeyeceğim. Umarım gebelik oluşmuştur da tutunmuştur. Sizin ki normal aşılama mıydı?Ben girdim. Tutmadı gerçi. Ama sizin 10.gun zaten girebilirsiniz bence. Tutunmuş olma ihtimali yuksek
InsallahRisk almayacağım vazgeçtim girmeyeceğim. Umarım gebelik oluşmuştur da tutunmuştur. Sizin ki normal aşılama mıydı?
Benim ilk ve çipli aşılama. Test yaptım bugün idrar testi. Negatif çıktıInsallahBu 2.asilamamdi. ilki cipli bu normal.
14.gun yapın testi insallah poztifi olurBenim ilk ve çipli aşılama. Test yaptım bugün idrar testi. Negatif çıktı
İnşallah. Umarım sizin için de herşey çok güzel olur.14.gun yapın testi insallah poztifi olur