Aşılama asilamadan sonra erken test yaptiranlar lütfen yardim edinnnnn......

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

mimo55megi

((""Rabbim yardim et""))
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2011
84
1
36
Almanya
merhaba arkadaslar burda daha cok yaniyim bana yardimci olursaniz sevinirim 10.11.11 de asilama oldum 6. gün sonra basimin agirisi yüzünden kan testi yaptirdim ve 6,9 cikti hastanede doktor asilama tutmus sevnie bilirsiniz dedi ama eve geldigimde doktorumu arayip dedim oda yumurta catlama ignesinden olabilir 14. günü beklemeniz lazim dedi düm yine dayanamayip idrar testi yaptiridim ve ikinci cizgi hafif solukta olsa cikti simid ben hamilemiyin deyilmiyimmm nolur tecrübesi olan söylesin yoksa catliyacammmm :))))

Doktorun dediği gibi 14. günü beklemelisin. çatlama iğnesi malesef çift çizgiyi belirginleştiriyor.. progestan hormonu yükseldiği içinde idrarda değer yüksek çıkıyor..
az daha bekle.. Allah gönlüne göre versin inşallah hamilesindir

Doktorun dediği gibi 14. günü beklemelisin. çatlama iğnesi malesef çift çizgiyi belirginleştiriyor.. progestan hormonu yükseldiği içinde idrarda değer yüksek çıkıyor..
az daha bekle.. Allah gönlüne göre versin inşallah hamilesindir[/QU

amin insallahh Allah isteyen herkese versin burda okuduklarima göre 9 veya 10 günde eksiki ignenin geciyormus bu benim 2. asilamam birincisindede 10. gün kan tahlili yaptirmistim 1,00 negatif cikmisti bunda 6.gün yaptirdigimda 6,9 cikti ama ben ona fazla güvenmedim tabii daha cok erken dedim igneden olmali arkadaslarim dün idrar testi yap bu sefer kesin cikar dediler bende yaptim hafifde olsa iki siyah cizgi cikti yinede bi ümit insan 10 senedir test yapiyorum ilk defa iki cizgi cikti mutlu etti beni insallah kisa sürmez Allahtan ümit kesilmez ben tutuguna inaniyorum daha dogrusu inanmak istiyorum

insallah hamilesindir arkadasim ama catlatma ignesinin etkisi 9,10 gun sonra gidiyo bende bu igneden kullandigim icin yaptigim testlerden biliyorum 2 ay sonra filan banada asilama yapilacak umarim bebesin gobisindedir....

insallah hamilesindir arkadasim ama catlatma ignesinin etkisi 9,10 gun sonra gidiyo bende bu igneden kullandigim icin yaptigim testlerden biliyorum 2 ay sonra filan banada asilama yapilacak umarim bebesin gobisindedir....

insalahh tsk ederimm canim Allah seninde gönlüne göre versin sende testi 10. gün mü yaptin positiv cikti ??

inşallah hamilesindir canım benim. dualarımız seninle birlikte. moralini yüksek tut. gör bak her şey yolunda gidecek. bize burdan güzel haberlerini yazarsın artık...

merhaba arkadaslar burda daha cok yaniyim bana yardimci olursaniz sevinirim 10.11.11 de asilama oldum 6. gün sonra basimin agirisi yüzünden kan testi yaptirdim ve 6,9 cikti hastanede doktor asilama tutmus sevnie bilirsiniz dedi ama eve geldigimde doktorumu arayip dedim oda yumurta catlama ignesinden olabilir 14. günü beklemeniz lazim dedi düm yine dayanamayip idrar testi yaptiridim ve ikinci cizgi hafif solukta olsa cikti simid ben hamilemiyin deyilmiyimmm nolur tecrübesi olan söylesin yoksa catliyacammmm :))))

canım 6. gün yapılan test tamamen iğnelerin etkisi...malesef 12.günden önce belli olmaz gebelik çatlatma iğnesi vucutta 10 gün kalabiliyor...testler pozitif çıkar o yüzden ama gerçek sonuç ancak 12-14 gün arası belli olur 3 aşılama yaptırmış biri olarak konuşuyorm inşallah hamilesindir...ama şu anki pozitiflik iğneden

cokk tesekkür ederimm insallahh cok bekledikk ins olur ben icimdem oldu gibi geliyo insalah yanilmam bu bekleyis insani cok yipratiyo ya bugün yine test yaptiracam persembe günü kan testi icin gidecem hadi hayirlisi Allah gücendirmesinn hepimizinn dualari kabul olur insallah

bugün dayanamayip tekrar idrar tesi yaptim 12. günüm vee yine hafif ikinci cizgi cikti paketinde hafif ikici ciksada hamilesiniz diyo hamilemiyim deyilmiyimmmmmm

bugün dayanamayip tekrar idrar tesi yaptim 12. günüm vee yine hafif ikinci cizgi cikti paketinde hafif ikici ciksada hamilesiniz diyo hamilemiyim deyilmiyimmmmmm

cnm tebrik ederim hamilesin demek ben 9.gun ve 10.gun test yaptigimda ignenin etkisi gecmisti negatif cikmisti zaten hamilede degildim ama sen 12.gun yapmissin cok cok tebrik ediyorum cnm darisi bize artik

cnm ins hamissindir ben 1 sene tedavi gordum 2 ci asilamam tuttu tedavi suresince bi ay 4 tane test yaptim hepsi pozitifti yumurtlamadan 16 gun sonra yaptim hemde sonra bi kosu doktora gittim gosterdim doktor tebrik ederim dedi hamilesin dedi dedim yanlislik olmasin 4 tanede pozitif dedi ne yanlisligi binde bir ihtimal var yuzde 1 in altinda olmamasi dedi oda sana denk gelmes rahat ol dedi kan tahlili yaptirdim esimle kaveye gittik oturuyoz bende doktordan haber bekliyorum mutlu bi sekilde supriz yapcam o an aradi doktor sirtimdan terler bosaldi actim teli ama eminim hamilesin diycek doktor e u yapti uzgunum dedi nasil olur anlamadim dedi bende saolun dedim kapattim esimin gozlerine baktim bagira bagira agladim ne oldugunu anlamadi sonra anlattim ama o an oyle bisiyki anlatamam testlerin hepsi ayni markaydi sikayet bile edesim vardi satilan yeri sonra guven bakalim o testlere guvenebilirsen ardindan 4 ay gecti ben mecbur test yapiyordum ilac kesmek icin asilama surecine gectik cok rahat gecti spermler coktu doktor iyi gecti dedi ve eve gittik 14cu gun test yaptim cikmadi ikinci asilama tarihim geldi o cok agir gecti spermler azdi doktor umitsizdi cok sancilandim islem sirasinda 14 gun gectikten sonra hafif kanaamam oldu dedim tutmadi gene test yapmiycam gerek yok dedim esime oda yap dedi aldim bi test yaptim 2 cizgi cikti gene dedim gene yanilcam sonra gittim 2 tane farkli marka aldim onlarda cikti gittim 2 tane daha aldim onlarda cikti son olarak en palisindan aldim oda cikti hatta ecza bosuna para veriyon hamilesin dedi satmak bile istemedi ben yok son kez dedim sonra kan vermeye gittim verdim esim ve hamis ciktim simdi 36 haftanin icindeyim allah insallah sanada nasip eder cnm ins teslter dogrudur hep ayri markalar al ayni alma sakin hayal kirikligina ugramani istemem cok kotu bisiy cunki 1 hafta kendime gelemedim takip edicem yaz sonucu nolur

Dün 12. Günüm dü kan testi yaptım sonuç 1.86 offf kafayı yemek üzereyim ne zormuş yaa allahım yardım et bize:(

canım erken deilmi ben haftaya çarşamba perşembe falan yaptırcam adet olmazsam eger, aynı gün aşılama olmuştuk hatırlıyomusn :)
Cnm ya daha önceden deneyimliyim 2 aşılamamda da öyle yapmıştım boşuna bekleyip stres olmak istemiyorum hafta sonu bakıyorum hep depresyondan 2 günde çıkayım diye :)

Back
X