Aşılama Asilamadan sonra ki ay

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Beyzos hanim

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2019
103
23
13
29
Kızlar ben geçen ay aşılama yaptirmistim ama tutmadı kist oluştu o yüzden ara verelim dedi doktor bu ay ara verdik bat 26 mayisti ama adet olmadım hiçbir belirtim de yok ama bı kaç gün önce rüyamda test yaptgimi gördüm normalde rüya görmem hiç bu ay hiç düşünmedim bile aşılama bile tutmadığı için umudum yoktu ama günüm de geçti aşılaması tutmayip sonraki ay hamile kalan var mı

Merhaba canım benim de ilk aşılamam tutmadı 1 gün önce oldum bende regli zamanım bayrama denk geliyor (şansımı anla) o yüzden bayramdan sonra 2.aşılamam olacak heyecan var korku var sabırsızlık var bilmiyorum ya

Merhaba canım benim de ilk aşılamam tutmadı 1 gün önce oldum bende regli zamanım bayrama denk geliyor (şansımı anla) o yüzden bayramdan sonra 2.aşılamam olacak heyecan var korku var sabırsızlık var bilmiyorum ya
Ben hala adet olmadım ama dünden beri bacaklarım ve belim çok ağrıyor sol bacağım özellikle çok kasiyo yuruyemiyorum bile ne olcak bilmiyorum kimsede yazmiyo

Bende 22 mayısta aşılama oldum normalde günümü geçmez 1 gün geçti sevincektim ama kahverengi leke gelmiş bile morelim sıfır :( umutlar kaldı yine yarınlara..

B
Ben hala adet olmadım ama dünden beri bacaklarım ve belim çok ağrıyor sol bacağım özellikle çok kasiyo yuruyemiyorum bile ne olcak bilmiyorum kimsede yazmiyo
Merhaba bende geçen ay aşılama yaptim ama tutmadi 2 gün erken geldi günüm ve bu ay 6 gün geciktim sizde kacgun gecikme oldu yada gebelik olustumu ?

Back
X