- Konu Sahibi cigdem1680
-
kızlarr benden daha tecrübeli yardımcı olacak birine ihtiyacım var..Ayın 19 unda aşılama oldum bir kaç gündür test yapıyorum ikinci çizgi silik çıkıyor çatlama iğnesi olarak ovitrelle kullandım onun etkisi olabilir diye duydum acaba hamilemiyim ilac etkisiyle mi böle çıkıyo kanda kesin sonuç almak için erken mi beklemelimiyim bilmiyorum ltfn bilen biri varsa acil yardımm :s
Selam canım naptın sonuç ne çıktı , bende aşılamanın 4. Günündeyim gerginim biraz zaman geçmek bilmiyor.Slm arkadaşlar ben yeni üye oldum Nisan 13 te aşılama yaptırdım kesin sonuç ne zaman belli olur abu konuyla alakalı bilgi verirseniz çok sevinirim
kızlarr benden daha tecrübeli yardımcı olacak birine ihtiyacım var..Ayın 19 unda aşılama oldum bir kaç gündür test yapıyorum ikinci çizgi silik çıkıyor çatlama iğnesi olarak ovitrelle kullandım onun etkisi olabilir diye duydum acaba hamilemiyim ilac etkisiyle mi böle çıkıyo kanda kesin sonuç almak için erken mi beklemelimiyim bilmiyorum ltfn bilen biri varsa acil yardımm :s
Bende 26.kasimda 2.asilamami oldum bugün 9.gunum ama adetin gecmedeb test yapıp kafanı karistirmicam. Birinci asilamamda bende senin gibi yaptım sürekli testler ışığa tutunca gözüken. Çizgiler gördüm ama sonunda coK uzuldum . Biraz daha sabret. İnşallah güzel haberler alırsın cnmBende 9. 10. Günlerde yaptım testim pozitif çıktı ama herkes bişey diyor şuan gerçekten çok kötüyüm ve garip duygular içindeyim bana yardımcı olun lütfen 4 yıldır bu anı bekliyorum kaç iki dündür 7 defa idrar testi yaptım
Bende 26 kasımda aşılama oldum aşılma günü de sayılmıyor muBende 26.kasimda 2.asilamami oldum bugün 9.gunum ama adetin gecmedeb test yapıp kafanı karistirmicam. Birinci asilamamda bende senin gibi yaptım sürekli testler ışığa tutunca gözüken. Çizgiler gördüm ama sonunda coK uzuldum . Biraz daha sabret. İnşallah güzel haberler alırsın cnm
Peki ilk aşılama da kaçıncı gün kan testi verdin ve sonuç ne çıktı benim ilk deneme olduğu için biraz sabırsız davrandım zaten bugün onun pişmanlığını yaşıyorumBende 26.kasimda 2.asilamami oldum bugün 9.gunum ama adetin gecmedeb test yapıp kafanı karistirmicam. Birinci asilamamda bende senin gibi yaptım sürekli testler ışığa tutunca gözüken. Çizgiler gördüm ama sonunda coK uzuldum . Biraz daha sabret. İnşallah güzel haberler alırsın cnm
Ben verdim kan testi dayanamadım aşılama gününü hesaplarsak 11. Gün 1.86 çıktı negatif yani adetime daha 7 gün var gerçekten çok üzüldüm keşke bu kasar erken vermeseydimAşılamadan bugün sonrasından saymayA başlıyorsun . 14. Günde test yapmıştım doktorum öyle dedi
Acaba umut var mıdır ?Cnm bana doktorum aralığın 5-6 gibi yerleşme olur muhtemelen ayın 10nda test yap dedi
10 aralıkta mı test vereceksinYani erken yapmışsın testi bence bi kaç gün sonra tekrarla geç döllenme olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?