Aşılama asılamadan sonuç alanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kadriye_1984

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2010
8
0
36
İstanbul
arkadaslar bugun opr dr latif kupelioğlu bey tarafından asılama işlemi yaptırdım tecrubelerinizi bekliyorum insllah butun anne ve baba olmak isteyenlerin ALLAH :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:versin :nazar::nazar::nazar:

arkadaslar bugun opr dr latif kupelioğlu bey tarafından asılama işlemi yaptırdım tecrubelerinizi bekliyorum insllah butun anne ve baba olmak isteyenlerin ALLAH :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:versin :nazar::nazar::nazar:[/

bende ilk aşılamamı 5 kasımda yaptırdım maalesef sonuç negatif,demkki hakkımda hayırlısı bu imiş.moralini yüksek tut olacak olmucak diye düşünmemeye çalış,inşallah rabbim yüzünü güldürür.

Kadrye hayirlisi olsun...bende 2 kere asilama yaptridim tutmadi ama tabi bizde boyel oldu diye sende olumsuz dusunme diger topiklerde 1.asilamadada 2.dede 3.dede soncua alanlar var bu tamamen kisiyle ilgili bir durum...
hayirlisi olsun senin icin...

insallah allah herkezin muradanı versin kızlar allah ım herkeze analık duygusunu yasatır insallah yanı sıra bizlerede yasatmayı nasip etsin allah ım:nazar::nazar::nazar:

ben 3 kere aşılama yaptırdım. tutmayan iki aşılamadan sonra üçüncüyü çok umutsuz yaptırdım nasılsa tutmaz diye... ama ikiz bebeklerime hamileyim şu anda. Allah isteyen herkese nasip etsin...

slm arkadaslar banada önümüzdeki ay asilama yapilcak,bana adetin 3.gününden itibaren 5 gün hap kullanmami sonra adetimin 12 ve 13.günü ultraschale gelememi söylediler ona göre catlatma ignemi olcakmisim.bu benim ilk asilamam olcak,bana da bilgi verirseniz sevinirim

aşılama yaptıralı 12 gün oldu.adet belirtileri var.ilaçların yan etkileride aynı adet belirtilerigibi.pazartesi belli olacak korkuyorum.normalmi acaba .bilen varmı?n'ooolur cevap bekliyorum.

benimde tuttuu hamileyim.... 8. günü kanda test yapmıştım 4,15 cıkmıştı, sonra 15.günde 405 cıktı. mucize oldu benim için.
istediğiniz soruyu sorabilirsiniz seve seve cevaplarım :)))))))

ben 14 ekimde ilk aşılamamı ldum tuttu ama düşükle sonuçlandı.. şimdi ikincisi için gün sayıyorum

kadriye cnm senin için yazıyorum ve bütün anne olmak isteyenler için.
daha önce duydunuzmubilmiyorum ama preseed diye bir ürün var ve birçok bayan bununla hamile kaldı.
yurt dışında ve yurt içinde birçok anne adayı.
bu sperm dostu bir jel.spermin daha uzun süre yaşamasını ve rahme ulaşmasını saglıyor.
aşıladan daha faydalı bence.insaallah sizdee güzel haberler alırsınız diger anneler gibii

Back
X