Aşılama aşılamalardan sonra kendiliğinden hamile kalanlar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
teşekkür ederim suenscim bende buna benzer şeyler duydum kendisinden demek tıpta kendi ilgilenmiyor ama doğru söylüyosun hastanede görünce pek konuşmuyo muyenehanesindede herşeyi soramıyosun fırsat vermiyo....inş en kısa zamanda alırız kucağımıza bebişlerimizi....

kizlar ne olur biliyosaniz yazarmisiniz ilaclar geciktiriyomu regl gününüzü.benim alti gün gecti ama degilim.ne olur yazarsaniz cok sevinirim.

canım dr a gittinmi neden geciktiğine baksalardı, benim aşılamalarımd reglim gecikmemişti tam tersi hep erken olmuştum

canim kendi doktorum pazartesi gelcek izinli sanstan baskasina gitmek istemiyorum buralar bu konuda cok gicik türkiyedeki doktorlar gibi degil,sabrediyim diyorum,bu günde olmadim (17,23,oldu )yok hala SABIR.......

mrb arkadaşlar benim hikayem oldukça uzun ama kısaca anlatmam gerekirse 23 yıllık evliyim 16 yaşımda evlendim 10 yıl uğraştım gitmediğim dr kalmadı ist da en sonunda 10 yıllık evliyken bir bebeğim oldu şimdi 13 yaşında tekrar uğraştık olmadı oldu karnımda öldü düşük derken geçen sene aşılama yaptık ve ilk seferinde hamile kaldım şimdi 1 yaşında ve allahın takdiri şimdi 5 aylık hamileyim kendi kendime tedavisiz allah büyüktüe kimse umudunu kaybetmesin

böyle hikayeler tüylerimi diken diken ediyor, Allahım isterse hiçbirşey karşı duramaz, sizi de yürekten tebrik ediyorum, Allahım bizede yaşat neolur Rabbim:Saruboceq:

canim kendi doktorum pazartesi gelcek izinli sanstan baskasina gitmek istemiyorum buralar bu konuda cok gicik türkiyedeki doktorlar gibi degil,sabrediyim diyorum,bu günde olmadim (17,23,oldu )yok hala SABIR.......

canım ne oldu regl oldunmu ya da başka bir gelişme varmı? inşallah müjdeli haberle dönersin bize

böyle hikayeler tüylerimi diken diken ediyor, Allahım isterse hiçbirşey karşı duramaz, sizi de yürekten tebrik ediyorum, Allahım bizede yaşat neolur Rabbim:Saruboceq:

ank dasınız sanırım recai pabuççuya gittinizmi bana laproskobi yapıp çocuğun olur diyen bu dr dur kendisine sonsuz tşklr

ank dasınız sanırım recai pabuççuya gittinizmi bana laproskobi yapıp çocuğun olur diyen bu dr dur kendisine sonsuz tşklr

ankaradayım evet o dr hangi hastanede? bana çocuğun olmaz diyen olmadı ki zaten ben sebepsiz infertiliteyim herşeyim çok normal reglim de çok düzenlidir 28 günde bir olurum hiç şaşmaz eşimin değerleri de çok iyi, rahim filmi çektirdim o da temiz çıktı bir kaç ay klomen tedavisi görüdm sonra bekledim sonra 2 kez aşılama oldum ve 5 yumurtam falan vardı 50 milyon kadar ileri hareketli sperm gönderildi ama Rabbim ol demeyince olmuyor işte, şimdi bekliyorum yine bu arada bitkisel şeyler denemeye başladım şu anda soğan kürü uyguluyorum o bitince de incir kürü uygulamayı düşünüyorum hayırlısı ne diyim, dualarınızı eksik etmeyin ne olur:çok üzgünüm:

ankaradayım evet o dr hangi hastanede? bana çocuğun olmaz diyen olmadı ki zaten ben sebepsiz infertiliteyim herşeyim çok normal reglim de çok düzenlidir 28 günde bir olurum hiç şaşmaz eşimin değerleri de çok iyi, rahim filmi çektirdim o da temiz çıktı bir kaç ay klomen tedavisi görüdm sonra bekledim sonra 2 kez aşılama oldum ve 5 yumurtam falan vardı 50 milyon kadar ileri hareketli sperm gönderildi ama Rabbim ol demeyince olmuyor işte, şimdi bekliyorum yine bu arada bitkisel şeyler denemeye başladım şu anda soğan kürü uyguluyorum o bitince de incir kürü uygulamayı düşünüyorum hayırlısı ne diyim, dualarınızı eksik etmeyin ne olur:çok üzgünüm:

allahtan ümit kesilmez ben 10 sene uğraştım şimdi 3. olacak kendiliğinden bu sefer bu dr ben özeline gittim tabi 13 sene oldu asker kendisi dualarım herkez için gerçekten beklemek çok zor bunu yaşayanlar anlar ancak ama psikolojide önemli gerçekten yıllarca uğraştım tedavilerle zar zor oldu şimdide kendiliğinden oldu rahat olun diycem ama olmuyor biliyorum

birinci aşılamamıı gecen sene eylülde yaptırdım.tutmadııı ama 2 ay sonra aralıkta kendiligimden hamileee kaldımmm

Son düzenleme:
kızlar bende 21 aralıkta ilk aşılamamı yaptırdım ama malesef tutmadı :( kan dgerim 2.95 ti doktor yok diyemeyiz sonuç yii çıkmış gibi dedii ama ben adet oldum onun 2 gün sonrasında testi 12.gün yaptrmıştım ...doktorumda üzüldü dün gidince kontrole ..bu ay boş geciyouz vücut dilensin dedii nolur nolmaz diyede klomen yazdı günde bitane .bizdeki sorun eşimin sperm haraketliliğinde problem var düşük yani sayı iyi ama..bnm tüpler yumurtalar gayet iyi ...bakalım inşş 2 ci aşılamada yüzümüz güler ..

size moral olurmuyum bilemiyorum..ama doğal yolla gebe kalmak benim için mucizeydi.maalesef bebeğim yaşamadı...
bende troid,fsh yüksekliği,prolaktin yüksekliği,endometriozis var,ayrıca fmf hastasıyım..eşimde morfoloji sorunu var..4 yıllık evliyim.3 yıldır uğraşıyorum..ilk yıl herşey normal dendi..ikinci yıl hsg de dahil herşey yolunda deyip klomenle başlandı..4 kere..olmadı..sonra şiddetli ağrılarla endo olduğum anlaşıldı,laparoskopi ve sonrasında 2 tane aşılamaya karar verildi..laparoskopiden sonraki adetle başladık..ilki negatifti,bir ay dinlen dedi doktor..ikinci aşılama için adetimin 4.günü gittiğimde hamile olduğum anlaşıldı..düşük yapıyosun dediler hormon düzenli katlanarak 9340 a ulaştı,kanamam durdu ama kalp atımı olmadı..kürtaj oldum..geçen yaz tüp bebek yaptık olmadı..bu ay 2.tüp bebek başlıyo..ovülasyon yaşadığın hisseden kadınlardan olmadım hiç..kupkuruydum yani..birtek hamile kaldığım ay hissettim ovülasyonu..hatta akıntıdan korktum:) kesinlikle ilaçların etkisi devam ediyo ama tüp bebekten sonra olmadı..evet hala umudum var..ama bazı doktor hatalarıyla oyalandığımı düşünürüm bazen..yinede bi vakti vardır deyip sabrediyoruz....hepimize sağlıklı sıhhatli gebelikler nasip olur umarım...

Back
X