Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar ne olur biliyosaniz yazarmisiniz ilaclar geciktiriyomu regl gününüzü.benim alti gün gecti ama degilim.ne olur yazarsaniz cok sevinirim.
mrb arkadaşlar benim hikayem oldukça uzun ama kısaca anlatmam gerekirse 23 yıllık evliyim 16 yaşımda evlendim 10 yıl uğraştım gitmediğim dr kalmadı ist da en sonunda 10 yıllık evliyken bir bebeğim oldu şimdi 13 yaşında tekrar uğraştık olmadı oldu karnımda öldü düşük derken geçen sene aşılama yaptık ve ilk seferinde hamile kaldım şimdi 1 yaşında ve allahın takdiri şimdi 5 aylık hamileyim kendi kendime tedavisiz allah büyüktüe kimse umudunu kaybetmesin
canim kendi doktorum pazartesi gelcek izinli sanstan baskasina gitmek istemiyorum buralar bu konuda cok gicik türkiyedeki doktorlar gibi degil,sabrediyim diyorum,bu günde olmadim (17,23,oldu )yok hala SABIR.......
böyle hikayeler tüylerimi diken diken ediyor, Allahım isterse hiçbirşey karşı duramaz, sizi de yürekten tebrik ediyorum, Allahım bizede yaşat neolur Rabbim:Saruboceq:
ank dasınız sanırım recai pabuççuya gittinizmi bana laproskobi yapıp çocuğun olur diyen bu dr dur kendisine sonsuz tşklr
ankaradayım evet o dr hangi hastanede? bana çocuğun olmaz diyen olmadı ki zaten ben sebepsiz infertiliteyim herşeyim çok normal reglim de çok düzenlidir 28 günde bir olurum hiç şaşmaz eşimin değerleri de çok iyi, rahim filmi çektirdim o da temiz çıktı bir kaç ay klomen tedavisi görüdm sonra bekledim sonra 2 kez aşılama oldum ve 5 yumurtam falan vardı 50 milyon kadar ileri hareketli sperm gönderildi ama Rabbim ol demeyince olmuyor işte, şimdi bekliyorum yine bu arada bitkisel şeyler denemeye başladım şu anda soğan kürü uyguluyorum o bitince de incir kürü uygulamayı düşünüyorum hayırlısı ne diyim, dualarınızı eksik etmeyin ne olur:çok üzgünüm: