- 22 Kasım 2019
- 527
- 301
- 33
- 30
- Konu Sahibi Nimet yardim
-
Medicaller de oluyormuş galiba evet maalesef böyle birşey var sprem yıkama solüsyonu alacaksın galiba 190 liraymis katater de 180Hanımlar doktor bi kac alet almami istedi asilama yapmak icin kreter sperm yikama aparati hastanede bulunmuyormuş kendimiz aliyormusuz bir turlu bulamadim çevre illeri bile arattim yani boyke birseyle karşılaşan varmi bu ay normal yolla denicez mecbur
Evet bütün medikallere sordum yok siz nerden temin ettiniz bir aya insalah bulurumMedicaller de oluyormuş galiba evet maalesef böyle birşey var sprem yıkama solüsyonu alacaksın galiba 190 liraymis katater de 180
Bu katater galibaEvet bütün medikallere sordum yok siz nerden temin ettiniz bir aya insalah bulurum
Devlette mi yaptırıyorsunuz. Ben özelde yaptırmıştım kimse öyle bişey istememişti ilk defa duydumHanımlar doktor bi kac alet almami istedi asilama yapmak icin kreter sperm yikama aparati hastanede bulunmuyormuş kendimiz aliyormusuz bir turlu bulamadim çevre illeri bile arattim yani boyke birseyle karşılaşan varmi bu ay normal yolla denicez mecbur
Bu katater galiba
Bazı hastaneler karşılamıyor özelde olsa maalesefDevlette mi yaptırıyorsunuz. Ben özelde yaptırmıştım kimse öyle bişey istememişti ilk defa duydum
Aa ilk defa duydum vallaBazı hastaneler karşılamıyor özelde olsa maalesef
Sizin aşılama tuttumuAa ilk defa duydum vallaumarım zamanında bulabilir
Sperm yıkama solüsyonu mu yoksa alet dediğin nasıl birşeymiskiHanımlar birde alanlar nerden aldilar kreteri bilgi verirlerse sevinirim
Yok maalesef sıra tüp bebekte şuan doktor araştırmasına başladım işte bakalımSizin aşılama tuttumu
Kaç defa denediniz birde tüp Bebek fiyatlarıyla ilgili bilginiz varmı devlette yapsak ne kadar olur özelde yapsak ne kadar olurYok maalesef sıra tüp bebekte şuan doktor araştırmasına başladım işte bakalım
3 defa denedim aşılamaya bende pkos var eşimde bişey çıkmadı. Henüz fiyat aşamasına gelmedim çünkü önce doktora karar vermem lazım. Bakalım yaptıranlara sorcam bende özelde olunca devlet ödüyor mu ilaçları masrafları diyeKaç defa denediniz birde tüp Bebek fiyatlarıyla ilgili bilginiz varmı devlette yapsak ne kadar olur özelde yapsak ne kadar olur
Anladım bende de pco var3 defa denedim aşılamaya bende pkos var eşimde bişey çıkmadı. Henüz fiyat aşamasına gelmedim çünkü önce doktora karar vermem lazım. Bakalım yaptıranlara sorcam bende özelde olunca devlet ödüyor mu ilaçları masrafları diye
Siz hangi aşamadasınız pekiAnladım bende de pco var
Evet bu diğeri nasil acaba siz nerden aldınız bunuBu katater galiba
Yıkama solusyonu olabailir yikamak icin dedi ama tam anlamadimSperm yıkama solüsyonu mu yoksa alet dediğin nasıl birşeymiski
Cumartesi günü ilk aşılamamı oldumSiz hangi aşamadasınız peki
Ben almadım başka tanıştığım bir arkadaş da kendisi almış sizin için araştırdım n11 de var buEvet bu diğeri nasil acaba siz nerden aldınız bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?