- 20 Aralık 2019
- 3.332
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.546
- 83
- 24
- Konu Sahibi Nimet yardim
-
Büyük ihtimal yıkama solüsyonudur doktorunla konusma şansın varsa bunların resmini at gönder buda solüsyon galiba ama doktorun istediği gibi mi bilmiyorumYıkama solusyonu olabailir yikamak icin dedi ama tam anlamadim
Çok sagol canım da bu değil gibi internette çipli birsey buldum o olabilirBüyük ihtimal yıkama solüsyonudur doktorunla konusma şansın varsa bunların resmini at gönder buda solüsyon galiba ama doktorun istediği gibi mi bilmiyorum
Yinede doktoruna tekrar sor bence yanlış birşey alma da o çipli olan genelde sprem çok düşük olanlar alıyorÇok sagol canım da bu değil gibi internette çipli birsey buldum o olabilir
Kâğıda öyle yazmışsa o çıkıyor yinede sorarim sagolunYinede doktoruna tekrar sor bence yanlış birşey alma da o çipli olan genelde sprem çok düşük olanlar alıyor
İnşallah pozitifle sonuçlanır hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsınCumartesi günü ilk aşılamamı oldum
Amin isteyen herkesin kucağı dolsun tez vakitteİnşallah pozitifle sonuçlanır hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın
AminnAmin isteyen herkesin kucağı dolsun tez vakitte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?