Aşılama aşılamamın bugün 14.günü test yapsam mı arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

peppecura

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2008
167
5
96
İstanbul
merhaba kader arkadaşlarım benim 3.aşılamam ve meraktan delircem ama bazen umutsuzluk çöküyor içime sanki adet olcakmışım gibi bel ağrım kasıklarda batmam var bide ben normalde adete 3 gün kala baş ağrısı çekerim ve bugün başım ağrıyo normal adet tarihim 1şubat beklemek istiyorum ama bi yandan da kan testi yaptırsammı diyorum bu arada aşılama yaptırmamın sebebi sebepsiz kısırlık 3 yıllık evliyim bu seferde olmazsa tüp bebek düşünüyoruz .ALLAHIM nolur tüp bebeğe gerek kalmadan yavrum gelsin annesini babasını sevindirsin tüm isteyen herkese nasip etsin aminnnn şimdiden teşekkürler arkadaşlarım

14,günü varsa çıkar bence ben istersen yaptır ben olsam çoktam yaptırmıştım.
inşallah hamilesindir hakkında hayırlısı olsun cnm.

üzülme arkadaşim belki tüp bebek le olur.zaten ben aşilamanın etkin bir yöntem olduğunu hiç inanmıyorum.inşallah hepimiz normal yolla hamile kalırız.

maaleseff benimde 3. aşılamam tutmadı.

19.gün adet oldum. Çok üzgünüm

Şimdi ne yapıcağıma karar veremiyorum.

Sanırım aşılama boş iş , kendi haline bıraksan olmuyor. Tedavi olsan olmuyor.

Nasıl gelcek bu bebiş hiç bilmiyorum.

Hayırlısı

Arkadaşlar hiç canınızı sıkmayın bende 3 yıl herşey normal olmasına ragmen hamile kalamadım ardından aşılama yaptırdım onunda sonucu hüsran. Eşimde bende çok üzülmüştük artık biraz kendimizi rahat bırakalım olmazsa dedik tedaviye yaz gelince başlarız dedik Ama melek kızım bana birgün sürpriz yaparak geldi opuyorumnanaktan
Hiç umudunuzu kaybetmeyin sabredin umarım meleğiniz birgün gelip kapınızı çalıcak

Back
X