- 2 Kasım 2019
- 67
- 32
- 88
- Konu Sahibi Turuncu kafa
Bugun aşilamanin 12.gunu arkadaslar. Sizce evdeki testte cikar mi .yarin yapsam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bata kaç gün var? 14. Günden sonra test yapın diyorlarBugun aşilamanin 12.gunu arkadaslar. Sizce evdeki testte cikar mi .yarin yapsam
Cikar benim çıkmıştı dokuzuncu gün bile on ikinci gün kan vermistimBugun aşilamanin 12.gunu arkadaslar. Sizce evdeki testte cikar mi .yarin yapsam
Bata kaç gün var? 14. Günden sonra test yapın diyorlar
İnsallah vardir yaa . Cok yoruldum gercekten. Maddi manevi yiprandimCikar benim çıkmıştı dokuzuncu gün bile on ikinci gün kan vermistim
Test yapın yarın o zaman2gun var
İnsallah yarin yaparsam atarim sonucumu . İnsallah vardirÇok iyi sabretmissin 6.7.gunden test yapanlar var seninki net çıkar varsa testin dene cnm
Ins.pozitif görür sağlıkla kucağına alirsinİnsallah yarin yaparsam atarim sonucumu . İnsallah vardir
İnsallahIns.pozitif görür sağlıkla kucağına alirsin
İnşallah canım benim ikizlerim oldu ama 21. Haftada erken doğum yaşadım kaybettim kızımla oğlumu Allah sonunu hayırla görüp kavuşmak nasip etsin bir aydır yüreğim üstünde ateşler yanıyorİnsallah vardir yaa . Cok yoruldum gercekten. Maddi manevi yiprandim
Evet okudum hepsini actiginiz konuda. Gercekten cok zor . Hem olmamasi hemde olduktan sonra bebeklerinizi kaybetmeniz. Allah hepimize nasip etsin kazasiz belasizİnşallah canım benim ikizlerim oldu ama 21. Haftada erken doğum yaşadım kaybettim kızımla oğlumu Allah sonunu hayırla görüp kavuşmak nasip etsin bir aydır yüreğim üstünde ateşler yanıyor
Aminnn inşallah Allah büyük bu dünya da bitecek elbet bir gün kucağıma alacağımı kızımı oğlumuEvet okudum hepsini actiginiz konuda. Gercekten cok zor . Hem olmamasi hemde olduktan sonra bebeklerinizi kaybetmeniz. Allah hepimize nasip etsin kazasiz belasiz![]()
Hayırlı olsun, inşallah sağlıkla dünyaya gelir bebisiniz. İçiniz de rahat olsun, artar değeriniz. Belirti yaşadınız mı?Kızlar hamileyimmm cok mutluyum kan testiyle ogrendim 46 bhcg iki gun sonra bidaha yapmam gerekiyomus
kramp oldu adet kramplari gibi.Hayırlı olsun, inşallah sağlıkla dünyaya gelir bebisiniz. İçiniz de rahat olsun, artar değeriniz. Belirti yaşadınız mı?
Tekrardan hayırlı olsun, umarım güzel bir hamilelik geçirirsiniz.kramp oldu adet kramplari gibi.
Harika çok sevindimKızlar hamileyimmm cok mutluyum kan testiyle ogrendim 46 bhcg iki gun sonra bidaha yapmam gerekiyomus
Femara kullandim. Klomen bende hep kist yapti 5kez falan kyllandm hepsi kist oldu . Femarayla oldu hayrlisi. İnsallah sizlerde hamile kalrsnz en en kisa zamanda amin yarabbimHarika çok sevindiminşallah bizde bu duyguyu yaşarız siz iğne ile mi büyüttün uz yumurtaları klomen mi?
Anladım kuzumm, bakalım inşallah bende de kist yapmaz hep okudum genelde yumurta büyütürken kist olan çok olmuş ,iğne hap farketmiyor sanırım vücut la alakalı birşey.hayirlisi inşallahFemara kullandim. Klomen bende hep kist yapti 5kez falan kyllandm hepsi kist oldu . Femarayla oldu hayrlisi. İnsallah sizlerde hamile kalrsnz en en kisa zamanda amin yarabbim