Öyle ama işte kaset test böyle çıkınca kafam karıştı acaba test mi bozuk fazla mı damlattım diye bide flaşla bakınca böyle çıkıyor bilemedimBence hiç kurcalama varsa zaten öğreneceksinrahat ol canım piskolojikmen rahat olman lazım
Muhtemelen ya o yüzden umutlanmak istemiyorumSanki fazla damlatmışsın
İnşallah canımmCanım idrarı fazla damlatmışsın, var deyip umutlandırmak yok deyip hüzünlendirmek istemez kimse.
Artimed test alma imkanın varsa ondan ak hassasiyetimizle yüksek. Umarım güzel haberi alırsın
İnşallah mucizen seninledir. Benimde eşimde ileri hareket sorunu güzel haberlerini bekliyor ve benim icinde Umut olacaksinİnşallah canımm
Bakalım bugün bi test daha yapayım yarın kan vericem zaten
Amiiin kuzumm dua edin aynı sorun var biliyosun Bizdede 2 yıldır gebelik elde edemedik bu sefer olmuş olsunnnİnşallah mucizen seninledir. Benimde eşimde ileri hareket sorunu güzel haberlerini bekliyor ve benim icinde Umut olacaksin
Rabbim hayırlı sağlıklı salih saliha evlatlar nasip etsin Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın senin kadar heyecanlandim valla kalbini ferah tutAmiiin kuzumm dua edin aynı sorun var biliyosun Bizdede 2 yıldır gebelik elde edemedik bu sefer olmuş olsunnn
Haklısın canım anlıyorum ben kendim de çocuk için uğraşıyorum nasip bu işler birazda ..gölge görüyorum ben belli belirsiz bir çizgi ama bence erken 2-3 gün daha sabret bakalım tekrarlarsın yine inşallah vardır canım tekrarlarsan testi yaz burdan cok merak ettimÖyle ama işte kaset test böyle çıkınca kafam karıştı acaba test mi bozuk fazla mı damlattım diye bide flaşla bakınca böyle çıkıyor bilemedim
Test tekrarlamıyorum yarın kan vericem direk canım dua etHaklısın canım anlıyorum ben kendim de çocuk için uğraşıyorum nasip bu işler birazda ..gölge görüyorum ben belli belirsiz bir çizgi ama bence erken 2-3 gün daha sabret bakalım tekrarlarsın yine inşallah vardır canım tekrarlarsan testi yaz burdan cok merak ettim
Dualarım seninle canım hakkında hayırlısı olsun inşallahTest tekrarlamıyorum yarın kan vericem direk canım dua et
Kan sonuçları çıktı mı canım? NaptınTest tekrarlamıyorum yarın kan vericem direk canım dua et
Verdim canım ama araya hafta sonu girdi diye sonuç pazartesi çıkar dedi doktorKan sonuçları çıktı mı canım? Naptın
canım onlar oyle diyorlar ama erken cıkıyor,sen bak arada e nabıza.burda hemşire dosya no veriyor,Verdim canım ama araya hafta sonu girdi diye sonuç pazartesi çıkar dedi doktor
Hadi hayırlısı e devlete düşer belki görürsünVerdim canım ama araya hafta sonu girdi diye sonuç pazartesi çıkar dedi doktor
Bana hiç öyle dosya numarası Dalan vermediler ya e nabızdan bakıyorum ama daha görünmüyorcanım onlar oyle diyorlar ama erken cıkıyor,sen bak arada e nabıza.burda hemşire dosya no veriyor,
MELİS | Merkezi Laboratuvar Sistemi'den bakıyorum .bu siteden sonra e nabıza düşüyor
Bakıyorum sürekli ama daha düşmemişş canımmHadi hayırlısı e devlete düşer belki görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?