Aşılamanın 14. Günü kaset testim?

kaktus06

Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2022
215
69
18
Kızlar selam aşılamamın 14. Günü 11 kasımda aşılama yaptırmıştım normalde yarın kan testi ver dediler ama ben bugün kaset test yaptım ama flaşla bakınca böyle görünüyor flaşsız çok zor beyaz gölge gibi duruyor anlamadım var mı yok mu ? Elimde başka gebelik testi yok ovulasyon testi var bide onla mı baksam acaba

Eklentiler

• 753DC229-9848-45CC-ADAA-EA4066BEE27A.webp
    198,3 KB · Görüntüleme: 641
Bence hiç kurcalama varsa zaten öğreneceksin rahat ol canım piskolojikmen rahat olman lazım

Canım idrarı fazla damlatmışsın, var deyip umutlandırmak yok deyip hüzünlendirmek istemez kimse.
Artimed test alma imkanın varsa ondan ak hassasiyetimizle yüksek. Umarım güzel haberi alırsın

Canım idrarı fazla damlatmışsın, var deyip umutlandırmak yok deyip hüzünlendirmek istemez kimse.
Artimed test alma imkanın varsa ondan ak hassasiyetimizle yüksek. Umarım güzel haberi alırsın
İnşallah canımm
Bakalım bugün bi test daha yapayım yarın kan vericem zaten

Amiiin kuzumm dua edin aynı sorun var biliyosun Bizdede 2 yıldır gebelik elde edemedik bu sefer olmuş olsunnn
Rabbim hayırlı sağlıklı salih saliha evlatlar nasip etsin Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın senin kadar heyecanlandim valla kalbini ferah tut

Öyle ama işte kaset test böyle çıkınca kafam karıştı acaba test mi bozuk fazla mı damlattım diye bide flaşla bakınca böyle çıkıyor bilemedim
Haklısın canım anlıyorum ben kendim de çocuk için uğraşıyorum nasip bu işler birazda ..gölge görüyorum ben belli belirsiz bir çizgi ama bence erken 2-3 gün daha sabret bakalım tekrarlarsın yine inşallah vardır canım tekrarlarsan testi yaz burdan cok merak ettim

Test tekrarlamıyorum yarın kan vericem direk canım dua et

Verdim canım ama araya hafta sonu girdi diye sonuç pazartesi çıkar dedi doktor
canım onlar oyle diyorlar ama erken cıkıyor,sen bak arada e nabıza.burda hemşire dosya no veriyor,

MELİS | Merkezi Laboratuvar Sistemi'den bakıyorum .bu siteden sonra e nabıza düşüyor

canım onlar oyle diyorlar ama erken cıkıyor,sen bak arada e nabıza.burda hemşire dosya no veriyor,

MELİS | Merkezi Laboratuvar Sistemi'den bakıyorum .bu siteden sonra e nabıza düşüyor
Bana hiç öyle dosya numarası Dalan vermediler ya e nabızdan bakıyorum ama daha görünmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…