- 19 Ağustos 2021
- 57
- 11
- 3
- 27
- Konu Sahibi Sultanyaver
-
Bat günün ne zaman ?Kızlar ne olur cevap verin valla sancım gelip gidiyor niye bole oluyor bilginiz var mı adet mı olucam moralim çok bozuldu
Bugün günüm ama geçen ay gecikme oldu bu ayda olur mu Diye endişe ediyorum gecikme oldu affet oldum ama şuan bu ay daha olmadimBat günün ne zaman ?
Bugun asilamanin 11 günü ve 6 gününden beridir sancı gelip gidiyor ama bu gunda yarim saat veya bir saat kadar oluyor sonra duruyor ve hala beyaz kremsi akintim geliyor sancıdan sonraBat günün ne zaman ?
Canım stres yapma sakince adet gününe kadar bekle sonra test yapBugun asilamanin 11 günü ve 6 gününden beridir sancı gelip gidiyor ama bu gunda yarim saat veya bir saat kadar oluyor sonra duruyor ve hala beyaz kremsi akintim geliyor sancıdan sonra
Canım stres yapmamak elde değil valla kafayı yedim bu aşılamadan beri 1 gün agliyom 1 gün guluyomCanım stres yapma sakince adet gününe kadar bekle sonra test yap
Keşke olmasaydınızmerhaba bugün benim aşılamamin 6 günü sancı gelip gidiyor ama bole tam göbek deliğinin alt bölümü yanıyor gibi içim kasıklarıma ağrı girip çıkıyor çok korkuyorum ya acaba yardım edermisniz her an adet olucam sanki
Anlamadım canımKeşke olmasaydınız
Keşke aşı olmasaydınızAnlamadım canım
Canim bende de aynı aşılamanın 6 gününden beri ara sıra gelip giden sancı var inşallah bende hamileyimdir benimde 6 senelik hasretimAdete 1 veya 2 gün kala belirti olur canım ben de aşılama oldum 6. Gün aşırı bel ağrım olmuştu bel ağrısı oldu adetten önce ne yaşadımsa onu yaşadım ama hamileyim
Aşı değil canim aşılama işlemi bebek icinKeşke aşı olmasaydınız
Rabbim şifa versinAşı değil canim aşılama işlemi bebek icin
Tessekkür ederim canım Allah razı olsun senin çocugun var mi canimRabbim şifa versin
Cümlemizden, Bekarım benTessekkür ederim canım Allah razı olsun senin çocugun var mi canim
Hayırlı kısmetler o zamanCümlemizden, Bekarım ben
Allah razı olsun teşekkür ederimHayırlı kısmetler o zaman
Canim sen aşılamanın 6 gününden adet gününe kadar mı sırt ve sancı oldu bana tam olarak anlatirsan cok sevinirimAdete 1 veya 2 gün kala belirti olur canım ben de aşılama oldum 6. Gün aşırı bel ağrım olmuştu bel ağrısı oldu adetten önce ne yaşadımsa onu yaşadım ama hamileyim
Yok canım bi gün tek oldu bel ağrısı sonra olmadı 11 12 ve 13. Gün yerleşme kanaması yaşadım o kadarCanim sen aşılamanın 6 gününden adet gününe kadar mı sırt ve sancı oldu bana tam olarak anlatirsan cok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?