- 26 Aralık 2020
- 365
- 435
- 53
- 31
- Konu Sahibi Zeynep8793
Aşılamanın 7.Günü iğnenin ise 8. Günü.. İğne etkisidir dimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fotograf da ki kadar silik değil bariz koyuAşılamanın 7.Günü iğnenin ise 8. Günü.. İğne etkisidir dimi
Bende 8. Günde yaptim negatif bence hamilesinix belirtiler ney sizinFotograf da ki kadar silik değil bariz koyu
Göğüste agri varmiSadece bel ağrım var ara sıra gelen kasık ağrısı
İnsalah vardır bende 18 eylülde asilama oldum 8. Gün test yaptım negatiftiAğrı değil dolgunluk var
İnşallahİnsalah vardır bende 18 eylülde asilama oldum 8. Gün test yaptım negatifti
Ekimin 2 si gibi adet günüm sanirim bakalimİnşallahiğne etkisi ne zaman kaybolur diye takip edeyim dedim bariz net olunca şaşırdım tabi. Sizinde vardır belki kan verme gününüz geldi mi
Ekimin 2 si gibi adet günüm sanirim
Güzel haberler alırsınız inşallahEkimin 2 si gibi adet günüm sanirim bakalim
Devlet hastanesinde mi yaptırdınız yoksa özelde mi bende yaptircamda bilgi edinmek istiyorumAşılamanın 7.Günü iğnenin ise 8. Günü.. İğne etkisidir dimi
Özel muayane ye gidiyorum. Anestezili yaptırdım.Devlet hastanesinde mi yaptırdınız yoksa özelde mi bende yaptircamda bilgi edinmek istiyorum
Sonucunun ne oldu acabaFotograf da ki kadar silik değil bariz koyu
Bugün 11.gün iğnenin 9.günü negatif çıkmıştı testler.. Yarın kontrol varSonucunun ne oldu acaba
Bugün 11.gün iğnenin 9.günü negatif çıkmıştı testler.. Yarın kontrol var
Bugün çatlatma iğnesinin 12 aşılamanın 11 kan 2.39 çıktı.. İğne etkisi midir acaba yükselir mi bilen var mıSonucunun ne oldu acaba
12.Gün iğnenin 2.39 çıktı.. İğne etkisidir herhaldeİnsalah vardır bende 18 eylülde asilama oldum 8. Gün test yaptım negatifti
Valla hiç bilmiyorum bende 13. Günüm çok fena gaz sancısı çekiyorum neden böyle oldu anlamadimBugün çatlatma iğnesinin 12 aşılamanın 11 kan 2.39 çıktı.. İğne etkisi midir acaba yükselir mi bilen var mı