- 26 Ekim 2016
- 472
- 367
- 33
- Konu Sahibi melegim3606
Hayir canim 2.asilamamdiS
Sizin ilk aşılama mı canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir canim 2.asilamamdiS
Sizin ilk aşılama mı canım
Olmadı buraya kadarmış kızlar bugün betanın düştüğünü öğrendim düşük yapıyorum![]()
Sağol canom Allah razı olsunAllah sabır versin inş en kısa zamanda hayırlı sağlıklı haberler alırsın canım![]()
Merhaba kızlar. Belirtilerim sonucunda göğüslerde dolgunluk ve hassasiyet, arada bir kasık ve karin ağrısı, ishal, mide bulantısı yaşadığım için bugün test yaptırdım sonucu pek anlayamadım sizde yorumlar misiniz
bende yarın aşılama yaptırcam dua edin kızlar bana 2.ci aşılamam olacak birinci maelesef tutmamıştı
Resim yükleyemedim ama sonuç <5 yazıyor
Aşılamanın 9.günü çıkmıştı çok çok silik hatta incelersen görebilirsin çıkmış olabilir ama anlamadığım benim aşılamanın 9.günü 50 falandı tabi herkesin aynı olmuyor ama aşılamanın 10.günü nasıl oluyorda görebiliyor benim 6 haftalık alttan zor göründü değer 2000 olmasına rağmen çok garibime gitti 10.gün üstelik beta da istememiş rahim kalınlığına bakarak demiştir yoksa müneccim miya kızlar bana yardımcı olun bugün aşılamanın 10.günü sabah idrar testi yaptım çift çizgi çıktı ama biri tam net değildi ama çok solukta değildi dün doktordan kasık ağrısı ve mide bulantısı için randevu almıştım muayene etti karnımdan ultrasonla baktı bişeyleri işaretledi ve güldü hayırlı olsun dedi şaşırdım bu kadar erken belirti olur mu kan testi verdirmedi salı gününe randevu verdi adet günüm o zaman sizce ne demek istedi hamile miyim şimdi şaşkınlıktan dilim tutuldu progetana devam etti ek olarak 1 kutu daha verdi sol kasık ağrısı mide bulantısı sarı akıntım gögüs ağrısı var ben progestan dolayıdır diye düşünüyordum sizce ne demek istedi doktor
Ayy inan bilmiyırum kafam karıştı bugun 11.gün simdi yine test yaptımbu şekşlde çıktı bakabilir misinAşılamanın 9.günü çıkmıştı çok çok silik hatta incelersen görebilirsin çıkmış olabilir ama anlamadığım benim aşılamanın 9.günü 50 falandı tabi herkesin aynı olmuyor ama aşılamanın 10.günü nasıl oluyorda görebiliyor benim 6 haftalık alttan zor göründü değer 2000 olmasına rağmen çok garibime gitti 10.gün üstelik beta da istememiş rahim kalınlığına bakarak demiştir yoksa müneccim mi![]()
Hamlesin işte kuzumAyy inan bilmiyırum kafam karıştı bugun 11.gün simdi yine test yaptımbu şekşlde çıktı bakabilir misin
İğnenin etkisi değildir dimi kan testi yapmaya korkuyorum İnan kiHamlesin işte kuzum
Maşallah canim tebrikler hamilesin inşallah bebeğinizi saglıkla kucağıniza alırsinızAyy inan bilmiyırum kafam karıştı bugun 11.gün simdi yine test yaptımbu şekşlde çıktı bakabilir misin