- 27 Ekim 2017
- 732
- 241
- 33
- 38
- Konu Sahibi melegim3606
Geçen ay aynısı benimde başıma geldi 2 testte pozitif çıktı ben o hafta adet olmuştum kanda 0 çıkmıştı test pozitifken
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kahverengi lekelenme şeklinde hala ya anlayamadım.Canım lekelenme değil demi adet oluyorsun yani yoğun oluyorsun
İnşallah yerleşmedir canımKahverengi lekelenme şeklinde hala ya anlayamadım.
Çok ağrılı, kramplı bir adet oldum ne yazık ki. İnternetten okuduklarım kimyasal gebelik olabileceğini yazıyor bu durumun. Pazartesi doktora gidecem bakalım ne diyecek. Sen naptın ya bugün yeniledin mi testini?İnşallah yerleşmedir canım
Hakkında hayırlısı olsun canım hepimiz için öyle tabiÇok ağrılı, kramplı bir adet oldum ne yazık ki. İnternetten okuduklarım kimyasal gebelik olabileceğini yazıyor bu durumun. Pazartesi doktora gidecem bakalım ne diyecek. Sen naptın ya bugün yeniledin mi testini?
Ama sende çizgi çıkmıştı demi canım yani yanlış hatırlamıyorsam sen test yapmıştın ve çok silik çıkmıştıÇok ağrılı, kramplı bir adet oldum ne yazık ki. İnternetten okuduklarım kimyasal gebelik olabileceğini yazıyor bu durumun. Pazartesi doktora gidecem bakalım ne diyecek. Sen naptın ya bugün yeniledin mi testini?
Bugün aşılamadan ve çatlatma iğnesinden sonra kaçıncı gününüz ?Bende hiç bilmiyorum 3 düşüğüm var artık çok korkuyorum sevinemiyorum bile birde bunlara güven olmuyor hiç asıl kan testi ona da hiç gücüm Yok çok korkuyorum
25 Nisan aşılama günüm 23 Nisan çatlatma iğnesinin vurulduğu gün canımBugün aşılamadan ve çatlatma iğnesinden sonra kaçıncı gününüz ?
İlacın etkisi devam ediyor mu dersiniz yani yalancı pozitiflik mi veriyorBugün aşılamadan ve çatlatma iğnesinden sonra kaçıncı gününüz ?
Canım ben hiç sanmıyorum iğnenin etkisi devam etsin. Bugün iğnenin 15.günü oluyor. Ben ignenin 10.günü pozitifi gormustum.2 gunde bir testi tekrarladim giderek koyulasti. Bugün yaptin mi tekrar test insallah hamilesindirİlacın etkisi devam ediyor mu dersiniz yani yalancı pozitiflik mi veriyor
Yaptım canım 10.30 daCanım ben hiç sanmıyorum iğnenin etkisi devam etsin. Bugün iğnenin 15.günü oluyor. Ben ignenin 10.günü pozitifi gormustum.2 gunde bir testi tekrarladim giderek koyulasti. Bugün yaptin mi tekrar test insallah hamilesindir
İnşallah canım sonu iyi olur inşallahİcini ferah tut arkadasim resimlerinin hepsine baktim git gide bi koyulasma var.ins sonucun guzel olur.