Aşılama Aşılamanın 9.günü gebelik testi yaptım bakabilir misiniz ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Geçen ay aynısı benimde başıma geldi 2 testte pozitif çıktı ben o hafta adet olmuştum kanda 0 çıkmıştı test pozitifken

Çok ağrılı, kramplı bir adet oldum ne yazık ki. İnternetten okuduklarım kimyasal gebelik olabileceğini yazıyor bu durumun. Pazartesi doktora gidecem bakalım ne diyecek. Sen naptın ya bugün yeniledin mi testini?
Hakkında hayırlısı olsun canım hepimiz için öyle tabi

Bende hiç bilmiyorum 3 düşüğüm var artık çok korkuyorum sevinemiyorum bile birde bunlara güven olmuyor hiç asıl kan testi ona da hiç gücüm Yok çok korkuyorum

Eklentiler

• CDAEEDFF-D7E4-4B02-AE4A-15391E0537F6.webp
    CDAEEDFF-D7E4-4B02-AE4A-15391E0537F6.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 1.330
Karmakarışık duygularım var :KK61:yani oh be deyip sevinemiyorum bile bakalım normalde regl 8 Mayıs eğer o zamana kadar olmazsa doktora gideceğim gecikme yapabiliyormuş bu aşılama o da olabilir yani kafam allak bullak:KK67:

Çok ağrılı, kramplı bir adet oldum ne yazık ki. İnternetten okuduklarım kimyasal gebelik olabileceğini yazıyor bu durumun. Pazartesi doktora gidecem bakalım ne diyecek. Sen naptın ya bugün yeniledin mi testini?
Ama sende çizgi çıkmıştı demi canım yani yanlış hatırlamıyorsam sen test yapmıştın ve çok silik çıkmıştı

İlacın etkisi devam ediyor mu dersiniz yani yalancı pozitiflik mi veriyor
Canım ben hiç sanmıyorum iğnenin etkisi devam etsin. Bugün iğnenin 15.günü oluyor. Ben ignenin 10.günü pozitifi gormustum.2 gunde bir testi tekrarladim giderek koyulasti. Bugün yaptin mi tekrar test insallah hamilesindir

Kan testi vermedim regl günüm yarın ben cuma günü gitmeyi düşünüyorum

Eklentiler

• CF861990-9A00-4375-9B43-5BD5F539E57E.webp
    CF861990-9A00-4375-9B43-5BD5F539E57E.webp
    6 KB · Görüntüleme: 1.195
Nasıl dayanacağım hakkında hiçbir bilgim Yok ama şu anki düşüncem o yönde 3 tane olumsuz gebeliklerim oldu şimdi sevinemiyorum bile hep bi korku endişe normalde şimdi çok mutlu olmam lazımdı kaç gündür görmek istediğim sonuç

Back
X