- 27 Ekim 2017
- 732
- 241
- 33
- 38
- Konu Sahibi melegim3606
Öncesinde idrarda gebelik testi yapmışmıydın peki yoksa direk gidip kan mı verdin?bnm 12. gundu iste cikti kanda da 90 ckti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncesinde idrarda gebelik testi yapmışmıydın peki yoksa direk gidip kan mı verdin?bnm 12. gundu iste cikti kanda da 90 ckti
Aşılama yapıldığı günü sayarsak bugün 10.gün saymazsak 9.gün bugün bu durumda çıkan silik çizgi ilacın etkisiyle diyorsun en erken 12.gün belli olur ama kanda sanırım idrarda değil
canım peki belirtilerin nelerdi hatırlıyor musun?bnm idrarda da cikti
Canım merhaba öncelikle gebeliğin hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. Benimde bugün aşılamamın 15. günü sabah idrar testi yaptım ve çok silik çıktı 2. çizgi. Senin ilk testin nasıldı hatırlıyor musun? Çok silik çıktığı için endişeliyim biraz ya:/bnm idrarda da cikti
Keşke buraya da atabilsen de bende baksam tecrübe olsaCanım merhaba öncelikle gebeliğin hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. Benimde bugün aşılamamın 15. günü sabah idrar testi yaptım ve çok silik çıktı 2. çizgi. Senin ilk testin nasıldı hatırlıyor musun? Çok silik çıktığı için endişeliyim biraz ya:/
Canım şu an dışardayım öyle bir şansım yok ne yazık ki:) ama sana şunu söylüyüm aşılamanın 6,8 ve 10. günlerinde de test yaptım: 6,8 baya belli pozitif çıkmıştı, 10. Günde 2. Çizgi kaybolmuştu. Yani iğne tam anlamıyla 10 günde vücuttan atılıyormuş onu test etmiş oldum.
Daha önceki günlerde test yapmış mıydın canım sen? Çok silik çıkmış seninki de muhtemelen henüz tam olarak atılmamış vücudundan iğne.O zaman bu çıkan testi kaldır çöpe at öyle mi![]()
Ama dün daha az belirgindi sanki bugün biraz daha belli gibiDaha önceki günlerde test yapmış mıydın canım sen? Çok silik çıkmış seninki de muhtemelen henüz tam olarak atılmamış vücudundan iğne.
Canım farkı net görebilmek için testleri yan yana koyup foto çekip, fotonunda rengini oynayıp koyulaştırmayı dene, o şekilde silik çizgiler çok daha net görünüyor çünkü.Bu dünkü mesela
Canım sanki daha net bugün, 11. Gün bu kadar çıkmaması lazımdı iğne etkisi olsaydı, sanki bebiş gibi bu inşallah:)Kızlar günaydın sabah test yaptım bugün 11.gün Hale’n ilaç etkisini gösteriyormudur ne dersiniz?
İnşallah canım ama agrıö sızım Yok hiçbirşeyim yok normalde 9 Mayısta regl günümCanım sanki daha net bugün, 11. Gün bu kadar çıkmaması lazımdı iğne etkisi olsaydı, sanki bebiş gibi bu inşallah:)
Ya bende şimdi tekrar test yaptım bugün negatif çıktı sonuç hiç anlamadım ya, adet olacak gibide değilim://
Canım lekelenme değil demi adet oluyorsun yani yoğun oluyorsunAdetim başladı benim ya, daha dün pozitifti idrar testim nasıl oluyor hiç birşey anlamadım ben ya![]()