Canım hayırlı saglıklı bırde uzun omurlu olur ınsallah. Bızede dua ettıgın ıcın sagol:sm_cool:Kızlar tam ümidimi yitirdiğim anda allah yüzümüze güldü , cmt doktoruma artık tüp bebek yapalım bari beklemeye takatim kalmadi dediğim anda doktorumdan o güzel kelimeyi duydum, gebeydim.
o anki duygularımı allah tüm isteyenlere nasip etsin işallah.
gecen ay aşılama yaptırmıştım fakat tutmadı , ama doktorum aşılama tüm kanalların açılmasını sağladığındfan dolayı takip eden ayda dopal yollardan hamile kalacağimi belirtmişti.
ama sizde iyi bilirsiniz ümütsizliğe ne kadar kolay kapıldığımızı.
ama doktorumun dediği gibi oldu ve ben şu anda mutlulugumu sizlerle paylaşmak istedim
ne olur ümidinizi kaybetmeyin, biliyorum çevre baskısı bir yanda diğer yanda acaba bebeğim olmayacakmı korkusu tüm bunlar geçecek rahat olun.
Önce allaha sonra kendinize güvenin.
Hepiniz için hayırlısını diliyorum arkadaşlar....
:sm_cool:Kızlar tam ümidimi yitirdiğim anda allah yüzümüze güldü , cmt doktoruma artık tüp bebek yapalım bari beklemeye takatim kalmadi dediğim anda doktorumdan o güzel kelimeyi duydum, gebeydim.
o anki duygularımı allah tüm isteyenlere nasip etsin işallah.
gecen ay aşılama yaptırmıştım fakat tutmadı , ama doktorum aşılama tüm kanalların açılmasını sağladığındfan dolayı takip eden ayda dopal yollardan hamile kalacağimi belirtmişti.
ama sizde iyi bilirsiniz ümütsizliğe ne kadar kolay kapıldığımızı.
ama doktorumun dediği gibi oldu ve ben şu anda mutlulugumu sizlerle paylaşmak istedim
ne olur ümidinizi kaybetmeyin, biliyorum çevre baskısı bir yanda diğer yanda acaba bebeğim olmayacakmı korkusu tüm bunlar geçecek rahat olun.
Önce allaha sonra kendinize güvenin.
Hepiniz için hayırlısını diliyorum arkadaşlar....
Tebrik ederim hayırlı, sağlıklı bir evlat olur inşallah.
Keşke yarın bende öyle şaşırsam ya(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?