Aşılama aşılamanın olumlu etkisi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

clopin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2007
72
0
86
İstanbul
:sm_cool:Kızlar tam ümidimi yitirdiğim anda allah yüzümüze güldü , cmt doktoruma artık tüp bebek yapalım bari beklemeye takatim kalmadi dediğim anda doktorumdan o güzel kelimeyi duydum, gebeydim.
o anki duygularımı allah tüm isteyenlere nasip etsin işallah.
gecen ay aşılama yaptırmıştım fakat tutmadı , ama doktorum aşılama tüm kanalların açılmasını sağladığındfan dolayı takip eden ayda dopal yollardan hamile kalacağimi belirtmişti.
ama sizde iyi bilirsiniz ümütsizliğe ne kadar kolay kapıldığımızı.
ama doktorumun dediği gibi oldu ve ben şu anda mutlulugumu sizlerle paylaşmak istedim
ne olur ümidinizi kaybetmeyin, biliyorum çevre baskısı bir yanda diğer yanda acaba bebeğim olmayacakmı korkusu tüm bunlar geçecek rahat olun.
Önce allaha sonra kendinize güvenin.
Hepiniz için hayırlısını diliyorum arkadaşlar....

ALLAH herkesin duasını kabul etsin.sizide tebrik ediyorum,ALLAH tamamına sağlıkla erdirsin.Gözünüz aydın şimdiden

Gözün aydın canım...hayırlı olsun gebeliğin...inş.sağlıcakla kucağına al bebişini.

Canım hayırlı saglıklı bırde uzun omurlu olur ınsallah. Bızede dua ettıgın ıcın sagol

Tebriklerrrrrr

Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinnn

Darısı da bizlerin başınaa inşallahh

canım tebrikler ALLAH tamamını erdinsin inş bizimde yüzümüz güler bigün senin gibi darısı olmayanların başına

tebrik edrim canım agustos annnesi olacaksın yani hadi bakalım

Ay Nekadar Sasirmissindir Kim Bilir Allahim Bizde Oyle Alsak Haberi Inallah Sagsalamet Alirsin Bebisini Kucaginaaaaaa

Tebrikler.inşallah Hepimiz Için Ayni şaşkinlik Olur

darısı basımıza ne guzel canım cok sanslısın benım ıkı tane tanıdıgımda asılamadan sorakı ay hamıle kaldılar ne sevinctır ama demı allah bızede nasıp etsın insallah tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…