AnlamadanDinlemeden HayaT BeNimLe GüSeL :)) Kayıtlı Üye 1 Ekim 2007 11.617 27 206 Diğer 20 Kasım 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi clopin #21 amatıs .!.: canım sanada dua ediyorum inşallah bugün mutlu haberlerini buradan bizimle paylaşırsın.Benim bua ay ümidim olmadığı için size dua ediyorum bebiş için Genişletmek için tıkla... Sağol canım duaların için.allah seninde benimde hepimizin kalbine göre versin inşallah.Benim olmadı bu ay malesef ara verdim tedaviye
amatıs .!.: canım sanada dua ediyorum inşallah bugün mutlu haberlerini buradan bizimle paylaşırsın.Benim bua ay ümidim olmadığı için size dua ediyorum bebiş için Genişletmek için tıkla... Sağol canım duaların için.allah seninde benimde hepimizin kalbine göre versin inşallah.Benim olmadı bu ay malesef ara verdim tedaviye
adayadayxix sezin'im bal kızım Kayıtlı Üye 10 Haziran 2007 1.676 2 116 46 Aydın 20 Kasım 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi clopin #22 darkinlife nasılsın canım? çok yıpratmıyorsun kendini di mi?
E EU1 Ziyaretçi 20 Kasım 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi clopin #23 canım çok sevindim umarım kucağına sağ salim alırsın bebişini allah herkeze nasip etsin böyle güzel duyguyuuuu
canım çok sevindim umarım kucağına sağ salim alırsın bebişini allah herkeze nasip etsin böyle güzel duyguyuuuu
trabzonlu Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Kasım 2007 24 0 86 39 İstanbul 4 Aralık 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi clopin #24 cnm allah anali babali büyütsün sağ salim kucagina almayi nasip etsin inan cok sevindim
E EU3 Ziyaretçi 23 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi clopin #25 Valla rahim flimi çektrin kolaylaştırıyor dedilerr Yok banamasın demedi..kaydirigubbakcemile3 Aşılamada yaptırdık oda yokk es geçtiii..sırnaşık şeyAşılama sonrasıı ayda fosladıı kalamadıkk.:roflol:Klomen kolaylaştıryor dedilerr ula oda 5 aydır banamaısın demedii.Ben hiçbirinee inanmıyommm allahım evreceği zmaan veriyorrr:Saruboceq: kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Valla rahim flimi çektrin kolaylaştırıyor dedilerr Yok banamasın demedi..kaydirigubbakcemile3 Aşılamada yaptırdık oda yokk es geçtiii..sırnaşık şeyAşılama sonrasıı ayda fosladıı kalamadıkk.:roflol:Klomen kolaylaştıryor dedilerr ula oda 5 aydır banamaısın demedii.Ben hiçbirinee inanmıyommm allahım evreceği zmaan veriyorrr:Saruboceq: kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nurdannurdan meleğim geldiii Kayıtlı Üye 10 Mart 2009 1.234 2 116 39 Diğer 23 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi clopin #26 evet dr bana da söyledi aşılama iki ay geçerli dedi.. bakalım bu ay olmazsa inşallah gelecek ay olur hayırlı olsn tatlımm
evet dr bana da söyledi aşılama iki ay geçerli dedi.. bakalım bu ay olmazsa inşallah gelecek ay olur hayırlı olsn tatlımm
Zara Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2007 54 0 86 İstanbul 23 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi clopin #27 tebrikler canım darısı bize inşallah
H himhim Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2009 31 1 86 Diğer 24 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi clopin #28 böyle bir durumu paylaştığın için gerçekten çoook sewindim benimde bu ay aşılamam tutmadı bu yazıyı görmek bu ay için beni çok umutlandırdı çoooookkkk teşekkür ederim..allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canımm:)
böyle bir durumu paylaştığın için gerçekten çoook sewindim benimde bu ay aşılamam tutmadı bu yazıyı görmek bu ay için beni çok umutlandırdı çoooookkkk teşekkür ederim..allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canımm:)