selam nazcım bende 3 defa aşılama oldum tutmadı benim sebebsiz infertilite yani sorun ikimiz de de yok ama bebek olmuyo şimdi laparoskopi yapılacak rahmin içine bakılıcak daha sonra tüp bebek ama ini senin hiç bunlara gerek kalmaz benimle aynı gün aşılama olanların tuttu ama senin de inş tutar rahat ol sıkma kendini tutar inş canım allah emeklerini ve emeklerimizi boşa çıkarmasın :sm_cool::sm_cool:
selam nazcım bende 3 defa aşılama oldum tutmadı benim sebebsiz infertilite yani sorun ikimiz de de yok ama bebek olmuyo şimdi laparoskopi yapılacak rahmin içine bakılıcak daha sonra tüp bebek ama ini senin hiç bunlara gerek kalmaz benimle aynı gün aşılama olanların tuttu ama senin de inş tutar rahat ol sıkma kendini tutar inş canım allah emeklerini ve emeklerimizi boşa çıkarmasın :sm_cool::sm_cool:
doktorum bende fılm ıstemedı gerek yok dedi
canım merhaba inşallah bebeğin sana ve hayata merhaba der bende sakaryadayım yani çok yakınız ve yanlış hatırlamıyorsam vajinusmussun sende benim gibi dualarım seninle canım bende buay yaptırıcam inşallah ilaç kullanıyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallahen yarın tahlil yaptırıcam 14 gün oldu aşılama yapılalı inş tutar pek içimde bişey yok ama bakalım hayırlısı artık
en yarın tahlil yaptırıcam 14 gün oldu aşılama yapılalı inş tutar pek içimde bişey yok ama bakalım hayırlısı artık
............................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?