aşılaması tutanlar lütfen baksın

zeynep3446

Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2016
280
93
13
35
kızlar ben bu ay ikinci aşılamamı yapmaya hazırlanıyorum. ilkinde doktor bana bugün yarın ilişki olsun dedi. 1 gün sonrada aşılamamı yaptı. benim bildiğim erkeğin 3 gunde bosalmamış olması gerekiyor. sizin nasıl oldu? ve bana tutunmasi icinde progestan ilaç vermedi. siz kullandınızmı? vermese bile kendim alıp kullansammı? tecrübelerinizi paylasin lütfen. çok ihtiyacım var...

aşılama olmadım bilmiyorum da. progestan vajinadan kullandın mı hiç

Aşılamada 2 gün cinsel perhiz yeterli bende o şekilde aşılama yaptırdım ve sonrasında herhangi bir ilaç kullanmadım. Doktorunuz gerek duymadıysa sizde kullanmayın bence inşallah güzel haberler alırsınız

Evet canım bende tüp bebek yaptrdıgmda dr.3 gün cinsel perhiz verdi ve öyle alındı spermler aşılamada tüp bebekte aynı oluyo neden peş peşe ilişki olsun dedi günaşırı olması lazım aslında bende anlamadım dr.un ilgisizmi bilgisizmi ne garip

Bende asilama yaptirdim 3 gun cinsel perhiz istemisti doktor sonrasindada progestan verdi fitil seklinde uygulamami soyledi

Benimkide 3 4 gun kala kesinlikle iliski yok bak bi hastam iliski yok dedigim halde yapmislar dedi kiziodu ona benide uyardi hareketliliği fazlalgi onemli sakin yapmayin dedi perhiz verdi asilamadan 1 gun gectikten sonrada gun asiri 2 gun iliski onerdi bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…