• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılaması tutmuş, hamiş olan arkadaşlar test yaptırmadan önce belirtiniz oldumu???

• Konu Sahibi Konu Sahibi e-u
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet canım katılıyorum sana gercekten beklemek cokzor hele dun benden kan geldı nasıl korktum bi bilsen doktor korkma dedi ama gelde korkma ınsnaın elınde deyıl gercekten ama az kaldı banada doktor p.tesı yaptırabılırsın dedi ma ben bıgun daha beklıcem salı yaptırcam çunku kendımı hep salıya hazırlamıstım hayırlısı olsun canım ama sakın agrım yok tutmadı dıye dusunme agrı olcak dıye bısey yok çünki her agrı olan tuttcak dıye bısey yok allaha dua et ve hayırlısı olsun de uzulme olurmu

çok teşekkür ediyorum tatlım.tamam üzülmiycem.inş. herşey daha güzel olucak...

Sağol Canim Ya.1.aşilamadan Sonra Hiç Bir Ağri Hissetmemiştim.bu 2.den Sonra Sol Kasiğim 2-3 Gün Ağridi.yumurtam Solda Oluşmuştu Acaba Ondan Olabilirmi?bazen Umudum Oluyor.ama Sanki Adet Olucakmişim Gibime De Geliyor.kafayi Yemezsem Iyidir.cumartesiyi Nasil Beklerim Bilmiyorum.

o agrılar yumurtaların buyumesınden oluyormus canım az kaldı c.tesıye sabret

Benim Cumartesi Kan Testi Yaptirmam Gerekiyorya Acaba Ben Bugün Idrar Yaptirsam çikarmi Ki?

ESRA-- ECE- E.U
KIZLARRRRRR

umarım hepiniz hamişsinizdir. ama stresss yapmayın herkesin belirtisi aynı olmayabilir. kendinizi dinlemeyin....rahat olun. HEPİNİZİN MUTLU HABERLERİNİ ALICAZ İNŞALLAH adet gecikmeden idrar testinde çıkmazzzzzzz. kesin çözüm 12. GÜN kan testi

ESRA-- ECE- E.U
KIZLARRRRRR

umarım hepiniz hamişsinizdir. ama stresss yapmayın herkesin belirtisi aynı olmayabilir. kendinizi dinlemeyin....rahat olun. HEPİNİZİN MUTLU HABERLERİNİ ALICAZ İNŞALLAH adet gecikmeden idrar testinde çıkmazzzzzzz. kesin çözüm 12. GÜN kan testi

ihsallah canım kızlar bı arkadas aşılamanın 10.gunu yapmıs ıdrar testı çıkmıs ve şimdi üçüze hamıleymiş bende karar veremedım yapsammı yapmasmmı dıye

ihsallah canım kızlar bı arkadas aşılamanın 10.gunu yapmıs ıdrar testı çıkmıs ve şimdi üçüze hamıleymiş bende karar veremedım yapsammı yapmasmmı dıye

canım üçüzde b- hcg yüksek olduğundan 10. günde çıkar. senin kaç yumurta gelişmişti. dr ne dedi. ona göre yaptır. olumsuz çıksada üzülme dediğim gibi kan testi kesini

canım üçüzde b- hcg yüksek olduğundan 10. günde çıkar. senin kaç yumurta gelişmişti. dr ne dedi. ona göre yaptır. olumsuz çıksada üzülme dediğim gibi kan testi kesini

dun bıraz kötüleştim çok agrım oldu ve bır damla kan geldı doktora gıttım.4 yumurtam vardı ultrasonda gordum doktor korkma agrıların kan glemesı normal dedi ıkız yada ucuz olabılır dedi :)

evet canım 10gün daha bekledım kanda yaptırdım hamıleyım suan 24 haftalık teyzesi

hafsaa...tebrik ediyorum seni..
kaçıncı aşılamandı acaba, aşılamadan önce sonra yaptıın aşılama deniycek benim gibilere tavsiyelerin var mı acaba?

Kizlar Benim De Pazartesi Test Yaptirmam Lazim Ama Korkuyorum.benim De Ağrim Oluyor.kasiklarim Ve Belimde.göğüslerim Acaip Oldu.bilmiyorum Hamile Miyim Ama Kullandğim Jelde Yapabiliyormuşuz.hepimiz Birer Gün Arayla Test Yapip Müjdeli Haberleri Vericez Inş.

aşılama yaptıracaktım doktor doğuma gitmiş . uygun kosullar nasıl oluyor mesela adetin şu günü yapılacak diye veya herhangibir günü varmı aşılama için CADIARZU

hafsaa...tebrik ediyorum seni..
kaçıncı aşılamandı acaba, aşılamadan önce sonra yaptıın aşılama deniycek benim gibilere tavsiyelerin var mı acaba?

ilk aşılamamımdı canım benım valla hiç bekledıgım gıbı geçmemıstı yanı tutacagından emın degıldım ama oldu kısmet meselesı bayram gunuydu bayramın 1 . gunu hemde artık sen dusun ama aksamda esımle bırlıkte oldum sonrakı ıkı gunde hayırlısı ya

ayy hadi insallah mujdeli haberleri arka arkaya duymayi umud ediyorum. Benimde bugun asilamamin 4. gunu 7-8 gun sonra bende kan testi yaptirmayi dusunuyorum
tanri hepimizin gonlune gore wersin arkadaslar

göğüslerimde sertlik var birde sık idrara çıkma belirtimi acaba bunlar

Back
X