7 8 ekim asilamanizin kaçıncı günü oluyo tutunma asilama sonrasi ne kadar surede oluyormuşCanım beni hiç kontrole çağırmadı aşılama yaptığı gün zaten uzun uzun konuştuk anlattı yapmam gerekenleri duphastona başlattı bebek olursa tutunsun diye onun haricinde zaten aşılama yaptığı gün ultrasonla alttan bakmıştı. Seni sürekli kontrole çağırmasına çok şaşkınım suan bakmasının bir anlamı yokki hatta eğer alttan muayene ediyorsa zararı var çünkü zaten döllenen döllendi. Doktorum bana 7 8 Ekim yerleşme günün o günler çok dikkat et sürekli dinlen yat dedi ama seni hastaneye çağırıp nasıl alttan bakabiliyor neye baktığını da çözemedim. Bence sen duphastona başla. Özele mi gidiyorsun devlete mi ? Bu arada benim bugün beyaz kremsi akıntım çok fazla var iç çamaşırımda baya gördüm ve kasıklarım da ağrı sızlama ve bıçak saplantısı şeklinde ağrım varya. Dua ediyorum inşallah bebeğim tutunuyordur.Hepimizinki inşallah tutunuyordur
Ne zaman yaptırdın ve kaç gün sonra yerşelme dedi sanaCanım beni hiç kontrole çağırmadı aşılama yaptığı gün zaten uzun uzun konuştuk anlattı yapmam gerekenleri duphastona başlattı bebek olursa tutunsun diye onun haricinde zaten aşılama yaptığı gün ultrasonla alttan bakmıştı. Seni sürekli kontrole çağırmasına çok şaşkınım suan bakmasının bir anlamı yokki hatta eğer alttan muayene ediyorsa zararı var çünkü zaten döllenen döllendi. Doktorum bana 7 8 Ekim yerleşme günün o günler çok dikkat et sürekli dinlen yat dedi ama seni hastaneye çağırıp nasıl alttan bakabiliyor neye baktığını da çözemedim. Bence sen duphastona başla. Özele mi gidiyorsun devlete mi ? Bu arada benim bugün beyaz kremsi akıntım çok fazla var iç çamaşırımda baya gördüm ve kasıklarım da ağrı sızlama ve bıçak saplantısı şeklinde ağrım varya. Dua ediyorum inşallah bebeğim tutunuyordur.Hepimizinki inşallah tutunuyordur
Bende özelde yaptırdım bilmiyorum yani lab.gönderdiler yıkama sonucu geldi sıvı şeklindeydiMikroçipli genelde özel hastane ve kliniklerde oluyor daha pahalı bir yöntem
En iyi spermleri seçiyor başarı oranı bir tık daha yüksek
Benimde böyle oldu doktoruma sordum kontrol etmeyecekmisiniz diye gerek yok dedi direk aşılamayı yaptıBen bisey daha merak ediyorum bazı yerlerde asilama öncesinde çatlama olup olmadığına bakmak icin ultrason yapmışlar ve çatlaman olmus asilama yapabiliriz demişler bende böyle bisey olmadi yumurtan 19mm bu gece ovitrelle vur pazar asilama dediler asilama günü de ultrason bakilmadi işlem yapıldı sadece benim gibi mi oldunuz yoksa öncesinde ultrason bakılan var mi ovitrelle den sonra catlamama ihtimali var mi yarın falan kontrole gidecek olan varsa sorabilir mi cok kafama takıldı
Ben cumartesi günü gittiğimde sol da bir yumurta daha geliştiğini gördü doktor bunuda çatlatalım şansımızı arttıralım dedi. İğne yazdı yine ama iğneyi bulamadım. Kocaeli sakarya her yeri aradık iki farklı iğne söyledi ikiside yok. Salı günü gel demişti bugün gittim sadece yumurta çatlamış mı diye baktı. Onun dışında bir şey demedi. Duphaston verdi bugün başlarsın buna 15 gün sonra regli olmazsan görüşürüz dedi bu kadar. Özelde yaptırdım bende. Benimde bugün hep beyaz kremsi akıntım var. Onun dışında bazen kasıklarım sızlıyor değişik bir şekilde o kadar başkada bir şey yok. İnşallah osun bebişlerimizCanım beni hiç kontrole çağırmadı aşılama yaptığı gün zaten uzun uzun konuştuk anlattı yapmam gerekenleri duphastona başlattı bebek olursa tutunsun diye onun haricinde zaten aşılama yaptığı gün ultrasonla alttan bakmıştı. Seni sürekli kontrole çağırmasına çok şaşkınım suan bakmasının bir anlamı yokki hatta eğer alttan muayene ediyorsa zararı var çünkü zaten döllenen döllendi. Doktorum bana 7 8 Ekim yerleşme günün o günler çok dikkat et sürekli dinlen yat dedi ama seni hastaneye çağırıp nasıl alttan bakabiliyor neye baktığını da çözemedim. Bence sen duphastona başla. Özele mi gidiyorsun devlete mi ? Bu arada benim bugün beyaz kremsi akıntım çok fazla var iç çamaşırımda baya gördüm ve kasıklarım da ağrı sızlama ve bıçak saplantısı şeklinde ağrım varya. Dua ediyorum inşallah bebeğim tutunuyordur.Hepimizinki inşallah tutunuyordur
Ben ilk kontrole gittimde ve yumrta gelişimi için gittim de bakıldı,aşılama sırasında herhangi bir ultrason kontrolü yapılmadı iğneyi vurduktan 36 saat sonra aşılama yapıldı.ama ben daha önce çatlatma iğnesi de kullandım iğne yapılmadan yumurta bellirli bir mm gelince catlama iğnesi sonra mutlaka catlıyot, gelişimi iyi olması büyemesi gerekli diye biliyorımBen bisey daha merak ediyorum bazı yerlerde asilama öncesinde çatlama olup olmadığına bakmak icin ultrason yapmışlar ve çatlaman olmus asilama yapabiliriz demişler bende böyle bisey olmadi yumurtan 19mm bu gece ovitrelle vur pazar asilama dediler asilama günü de ultrason bakilmadi işlem yapıldı sadece benim gibi mi oldunuz yoksa öncesinde ultrason bakılan var mi ovitrelle den sonra catlamama ihtimali var mi yarın falan kontrole gidecek olan varsa sorabilir mi cok kafama takıldı
2 ekimde aşılama oldum canım. Takvimi açtı Hesaplama yaptı tahmini 7 8 Ekim gibi yerleşme olabilir o yüzden özellikle 7 8 ekimde evde dinlen dedi7 8 ekim asilamanizin kaçıncı günü oluyo tutunma asilama sonrasi ne kadar surede oluyormuş
2 Ekim aşılama 7 8 Ekim de yerleşme olur dediNe zaman yaptırdın ve kaç gün sonra yerşelme dedi sana
Benim se 3 Ekim 8 9 gibi olabilir o zaman doktorum böyle bir bilgi vermeyince bana sormak istedim teşekkür ederim acaba senin belirtiler değişecek mi bu tarihlerde sonra merak ettim2 Ekim aşılama 7 8 Ekim de yerleşme olur dedi
Bende 2 yumurta gelişti biri 15 diğeri 19mm rahim kalınlığı da 9.1 idi ama simdi çatladı mi çatlamadan mi asilama yapıldı stresine girdimBen özel hastanenin kendi tüp bebek merkezi var orda yaptırdım mikroçipli aşılamayı progestan vagifem ve estrofem verdi rahim kalınlığım devam etsin diye . Yumurtam 19 mm ken rahim kalınlığım 7.2 ydi
Öncesinde bende 3 kere gittim ovitrelle sonrasi ultrason olmadiBenim aşılamamı ultrason eşliğinde yaptı ben de heyecandan sormayı unuttum çatlamış mı diye sormadım
Öncesinde 2 kez kontrole çağırmıştı
Bende öyle düşünüyordum da bu çatlama kontrolünü gördükten sonra arastirinca ovitrelle ile çatlamama ihtimali olduğunu okudum rutin degil istisna ama varBen ilk kontrole gittimde ve yumrta gelişimi için gittim de bakıldı,aşılama sırasında herhangi bir ultrason kontrolü yapılmadı iğneyi vurduktan 36 saat sonra aşılama yapıldı.ama ben daha önce çatlatma iğnesi de kullandım iğne yapılmadan yumurta bellirli bir mm gelince catlama iğnesi sonra mutlaka catlıyot, gelişimi iyi olması büyemesi gerekli diye biliyorım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?